חבר`ה !

3 שירים שחייבים להיות שם

1) Queen - Bohemian Raphsody 2) Led Zeppelin - Stairway To Heaven 3) Pink Floyd - Wish You Were Here צריך עוד ?

אני יודע שתצחקו עלי אבל

יש שיר עברי אחד שראוי להיכנס לאוסף שמכיל את הקלסיקות הנ``ל (תתכוננו לצחוק עלי) עטור מצחך-אריק איינשטיין זה פשוט שיר ענק!!!! (אני שומע את הצחוק עד לכאן אבל אני אתגבר...)

metal

New member
תרשה לי לעזור לך....

אוקיי אני אוסיף קצת ... TEMPLE OF THE DOG - HUNGER STRIKE DREAM THEATER - TAKE AWAY MY PAIN ALICE IN CHAINS - WHOULD ? PEARL JAM - BLACK , JERREMY CHRIS CRONELL - SEASONS SMASHING PUMPKINS - DROWN ואם אפשר אז רק בשביל לעשות נעים באוזן : את הביטלס ``YESTERDAY YELLOW SUBMARINEוהבלדה ליוקו וגון..... מקוה שעזרתי:)

כל כך לא הייתי רוצה לראות את השירים

האלה ב``אוסף של החיים`` אגב .. עוד שירים שהייתי רוצה לראות שם: 1) Jethro tull - Thick as a Brick 2) Scorpions - Wind Of Change 3) Pink Floyd - Comfortably Numb

sOrCeReSs

New member
אמממ..

creed-wash away those years deep purple-smoke on water depeche mode- in your room dream theater- take the time\ through her eyes farmer boys-never let me down fear factory-ressurection GNR-don`t cry preal jam-alive system of a down- spiders טוב... יש עוד הרבה וגם אנשים אמרו עוד שירים טובים. אבל אין לי כח לכתוב עוד

sagireuven

New member
מה לעזאזל את עושה בפורום?

לא לדבר דברי הבל בענייני דרים. אם כבר אז יש את space dye vest dance of eternity וכו

Sham 69

New member
אם כבר שירים עבריים

משינה - המופע של פחי מוניקה סקס - פצעים ונשיקות איפה הילד - מה שעובר עלי איפה הילד - נביא השעמום (השיר הזה מעורר בי חלחלה מסויימת....)

RoukDuddy

New member
בוא נגדיל ראש..

pantera - cemetery gates korn - freak on a lish metallica - fade to black pearl jam - jeremy megadeth - symphony of destruction alice in chines - rooster faith no more - ashes to ashes r.a.t.m - killing un the name of iron maiden - can i play with maddnes merilyn manson - sweet dream red hot chilli peppers - under the brige deep purple - smoke on the water creed - higer מחתרת הקטיפה - הרואין (אין לי זין לכתוב באנגלית יותר...) body count - the winner loses (אבל שחייבים לכתוב ...) ג`ימי הנדריקס - וודו צ`יל אוזי אוסבורן - פארנואיד (איזה תירגום...) בלאק סאבאת` - in to the void הדלתות - ridders on the storm הנשרים - מלון קליפורניה אליס קופר - school out ג`נסיס - danceing in the moon... (שכחתי בדיוק תשם) dream theater -anther day system of dawn - suger ניק קייב - שיר החולשה (עוד תירגום זוועתי שלי..) לו ריד - perfact day החיפשיות - אלינור רגבי אריק קלפטון - ליילה kizz - קרייזי נייט נירוונה - מריח כמו רוח נעורים אני אישית מעדיף את פינק פלויד עם comfterbly numb u2 - hold me trill me kiss me kill me סמשינג פאמקינס - פרפר עם כנפי ברזל (תרגום היום אין מה לדבר...) גאנז אנד רוזס - נובמבר ריין דיוויד בואי ופאט מתיני - this is not amrica רולינג סטונס - סיפוק אקדחי הסקס - פריטי ויסש סיד ויסש - i did it my way hole - golddust woman ג`ף באקלי - הללויה talking heads - psyco killer r.e.m -losing my rilligen בוב דילן - דופק על דלתות גן עדן החיות - בית השמש העולה buse - everything zen man o war - fight fast ac / dc - higeway to hell run d.m.c & aerosmith - walk this way זהו בערך... להוסיף את מה שהציא פינקי ואנחנו די מחסים את הכול אתם מומנים להוסיף וכמובן לתקן לי שגיאת כתיב!!!

RoukDuddy

New member
אהה ושכחתי את...

רדיוהד - creep ספלטורה - roots bloody roots ואת הפיקסיז עם hey טוב עכשיו נראה לי שזהו...

Sham 69

New member
תן להוסיף כמה

זה לא שאני מסכים עם כל מה שכתבת ברשימה.. לדעתי חלק מסריח כמו איגלס וקיס, ועוד ועוד בכל מקרה : Children Of Bodom - Everytime I Die Ancient Rites - Mother Europe Ancient Rites - FatherLand Exploited - Anti Uk Sham69 - If The Kids Are United Orphaned Land - Find Yourself Discover A God System Of A Down - Suite-Pee MISFITS - American Psycho MISFITS - Helena MISFITS - Fiend Club Orpahned Land - Like Fire To Water Amorphis - Alone Cradle Of Filth - The Forset Whisspires My Name Exploited - Lets Start A War Sex Pistols - Anarchy In The UK Sex Pistols - God Save The Queen Exploited - God Saved The Queen (לא זאת לא גרסת כיסוי לסקס פיסטולס... סימו לב ל SAVED לעומת SAVE) Dead Silent Slumber - Reborn by the Seed of Death Impaled Nazarene - Blood Is Thicker Than Water Obituary - Download Napalm Death - Greed Killing Testament - Burnt Offerings Testament - Electric Crown Testament - Trial By Fire Morbid Angel - Invocation Of The ContinualOne Cannibal Corpse - Dead Human Collection Emperor - Night of the Graveless Souls My Dying BRIDE - Grace Unhearing Anathema - The Silent Enigma Anathema - Sleepless Anathema - Angelica Dimmu Borgir - Burn In Hell Deicide - Suffer Again Deicide - Slave To The Cross Deicide - Dead by Dawn Deicide - Sacrificial Suicide Slayer - Seasons וזה מה שעולה לי בראש בינתיים ביי

אתה באמת חושב להכניס שירים

של מגהדת` ואיירון מיידן לאוסף של החיים ? ועוד של קורן ... מזל שלא ראיתי שם את הלהקה שכולם נוהגים לכנות ``חרא`` או משהו כזה ... אגב .. אנדר דה ברידג` של צ`ילי פפרז באמת ראוי להכנס לדיסק ..

RoukDuddy

New member
קצת חצוף ,לא?

אני די חושב שאני נסיתי לכסות את כ ל הלהקות הגדולות והליהטים שראויים להכנס לאוסף וכן איירון מיידן ומגהדאת` הם להקות של החיים (ויש הרבה שיעידו על כך) אישית אני חשב שקורן היא להקת הגל החדש הטובה ביותר ובכלל אחת הלהקות הטובות ביותר בעולם היום בכלל (תרצה או לא, הם גדולים!!!) ולגבייך: ברגע שהכנסת את הלהקה הגרוע ביותר בעולם בכל הזמנים לאוסף ``של החיים`` אז המצב שלך די אבוד בנושא. אני לא רוצה להמע בוטה או שתחשוב משהו שלילי אבל להכנס להקה אנטישמית בכיינית ודוחה, שכול השירים שלהם הם זבל ושמאלץ טהור, להקה שכל דבר בה מגעיל מיושן ודוחה. האימא של כל הלהקות המסריחות. שאישית הייתי מעדיף לשמוע את dj טייסטו לעומת כל דבר שלהם. לראות mtv, בעצם עזוב mtv ערוץ ויוה כל החיים שלי מאשר לשמוע את פלוגת הss המזמרת וביחוד לא לשמוע את להיט הבכי המגעיל של הלהקה המערב גרמנית המזדיינת בתחת הזאת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כן, יש לי בעיה רצינית עם ה``סקורפיונס`` ומה שהם מייצרים אז כרגע אל, אבל ממש אל תעביר אליי או אל מישהו אחר בצאט ביקורת כי די שללת לעצמך את הזכות (נו...סוקרפיונס,איך אתה מעיז להמליץ על זה?)

למעלה