חבר`ה

מורני !

New member
חבר`ה

תסלחו לי שלא עניתי לכל ההודעות... אני כבר מותשת.. וחייבת לישון - בכל זאת לא קל לנסוע מאילת הביתה לבד... ועוד לעצור בדרך אצל חברה בכפר סבא ואצל ויש לארוחת ערב... טוב זהו. לילה טוב לכולם.. אוהבת. יום אחלה מחר.

צוש

New member
מורני יקירתי

אני לא יכול לכעוס עליך, את יודעת את זה. חוץ מזה, להודעה שלי דווקא ענית. כך או כך, בפעם הבאה, את עוצרת אצלי לקפה ועוגה, בפקודה. לילה טוב, חלומות פז.

מורני !

New member
מה אתה עוד עושה ער???

וממי אתה לא צריך להזמין פעמיים - אני אזכור את ההזמנה הזו...

מורני !

New member
עכשיו אני מבינה

ממי שניקו למדה להישאר ערה עד שעות כאלו... אויש ההורים של היום - והחינוך של היום.. בזמני הילדים היו ישנים בשעה 22:00 מקסימום. אח אח... איפה הזמנים האלו...

צוש

New member
בטח אני אשם, גם אני זה שרצח את קנדי...

נו באמת, להאשים אותי ? אני הרי הייתי בעצמי ילד טוב, הולך לישון בשעה 22:00 הכי מאוחר. זו את שקילקלת אותי ביחד עם שני. רק מאז שהכרנו אני לא ישן בלילות, ועוד צוחק בקולי קולות ומעיר את השכנים. ועד הבית (אמא שלי) שוקל להגיש נגדכן תביעה משפטית. אבל, עכשיו כשאני חושב על זה, אני שם לב פתאום למשהו הרבה יותר גרוע, מורני ! את כתבת ``אויש ההורים של היום...`` ??? זה נשמע כל כך פולני, אמא שלי תסלח לך רק בגלל זה. את מוזמנת לגפילטע...

מורני !

New member
זה אתה??? וואי ... אתה בטח מתחבא אצלי בפורום...

אח``כ יאשימו אותי בשיתוף פעולה!!!! אמאל`ה!!!!! אני קילקלתי אותך??? אני היחידה שלא התחתנה איתך ולא עשתה לך ילדים - איך קילקלתי אותך??? איך?? חוץ מיזה... גפילטע??? תסביר לי שוב מה זה... ואם זה לא דומה לג`חנון אז אני לא באה... ואוהבת. רני.

shanikoo

New member
את לא יודעת כמה את צודקת...

האמת היא שהוא תמיד שולח אותי לישון,אבל בת`כלס,איך אני יכולה ללכת לישון כשהוא נמצא לי באיי סי?זה בלתי אפשרי.והוא לא ממש דואג חמנוע את זה ממני.הוא מדבר איתי ומוציא לי את החשק ללכת לישון.אפשר להאשים אותי? סתם,סתם.אתמול דווקא הלכתי לישון מוקדם!יחסית... חוץ מזה,בכלליות אני ילדה טובה,לא?אני אפילו הולכת עכשיו ללמוד למבחן.... ומפסיקה לזיין את השכל.

למעלה