חבר`ה...

מורני !

New member
חבר`ה...

אני מתנצלת. המון. על ההזנחה הפושעת שלי אותכם... אני מוצפת... כל מה שבא לי כרגע זה לבכות לכם ... בין העבודה למבחנים ... אני מאבדת את עצמי.. וגם אותכם בדרך... אז אני מתנצלת.. תקופה כזו... תודה לכם על העזרה. באמת. אין לכם מושג איך אני מעריכה את השעות שאתם יושבים על העבודה שלי.. תודה!!!! אוהבת אותכם... מקווה שיהיה לכולנו שבוע שקט.

shanikoo

New member
רני שלי...

מקסימה שכמותך... אנחנו לעולם לא נכעס,אז את לא צריכה להתנצל.. לכולם יש את התקופות הקשות\עמוסות\מייאשות שלו. לכולם מותר להיות בתקופות האלה,להזניח קצת,לכעוס קצת,לבכות קצת,להתעצבן קצת,לעצבן קצת.. אנחנו כאן,ואנחנו מבינים.. ואנחנו איתך כאן. כשיותר קל וכשפחות קל. אני בטוחה שאני מדברת בשם כולנו..וגם אם לא,זה מה שאני מרגישה.. ואני מוכנה לעזור לך תמיד..בעבודה,במה לא? והכי חשוב,את לא מאבדת אותנו.. אנחנו נהיה כאן,גם כשתמצאי את הדרך בחזרה לעצמך.. אני מוכנה לעזור לך למצוא אותה אם תצטרכי.. אני מוכנה להכל,ובאמת שאני לא סתם אומרת.. ואל תדאגי,זה יעבור... הכל עובר.. אוהבת אותך המון שניקו

שווארמה

New member
בכל מצב...

שבו בא לך לברוח מהכל את יודעת שיש פינה חמימה בירושלים הבנויה שבה את יכולה להתמקם ולכבות את כל מכשירי השקר למינהם ופשוט להרגע מוזמנת בכל עת שווארמה קטן בערבה חחחחחחחח נשמע טוב לא??

למעלה