חבר`ה.. שאלה ..

מורני !

New member
חבר`ה.. שאלה ..

אני עושה עבודה בנושא ``דעות של בני נוער על קיום יחסי מין בגיל ההתבגרות``... מה דעתכם? א. האם כדאי לקיים יחסי מין בגיל ההתבגרות? ב. האם יש כאלו שמשתמשים באמצעי מניעה - ואילו? ג. באיזה גיל, לפי דעתכם, אפשר להתחיל? ד. האם יש יותר מין בזוגיות והאם הזוגיות היא נישה יותר טובה לקיום יחסי מין? ה. מהי הסיבה הרווחת לקיום יחסי מין בין בני נוער- * אהבה * מין מזדמן * סקרנות * לחץ חברתי אשמח אם תגיבו לי .. אפילו בעילום שם.... רק בבקשה תציינו גיל. בתודה מראש... מורן מנהלת פורום סטודנטים.

erlich

New member
היי מורן.

בגלל שעניתי בערך על מיליון שאלונים כאלו לאחרונה אין לי בעיה לענות על המיליון ואחד :). למה עניתי על מיליון? כי כמעט כל השכבה שלנו לומדת סוציולוגיה אז הם עושים כל מיני מחקרים כאלו, אז הרוב באמת עושים על מין. ואם זה מעניין אותך מורן אז אני יכול לקשר אותך איתם ואולי תחיליפו נתונים. זה יכול להואיל לשני הצדדים. (אם בא לך תשלחי לי אי מייל). א. במקרים מסוימים. תלוי בבן אדם ואם הוא\היא מוכנים. ב. קונדום וגלוגה הכי נפוץ שאני יודע בקרב בני נוער. ג. תולי בבן אדם. אני הייתי ממליץ על 16-17 אבל יש כאלה שעדיף שיחכו. ד. זוגיות זו הנישה העדיפה לקיום יחסי מין. ה. סקרנות. תודה, ארז. נ.ב. אם את רוצה אז האי סי קיו שלי הוא: 106362860

תשובות

א. כן ב. כן ג. מתי שרוצים ... ד. לא הבנתי את השאלה ה. משיכה מינית אני מתאר לעצמי ... בן 18 ... ואיך בדיוק אפשר להגיב בעילום שם ?? ולמה ?

snoozy

New member
עוד תשובות:

א. לא ב. קונדום, גלולות, דיאפרגמה, תרסיס קוטל זרע (מי הגיע ליותר מדי שיעורי חינוך מיני השנה?). ג. רק אחרי החתונה!! (וזה מחייב בערך 30+) ד. לא הבנתי. איזה אפשרויות עוד יש חוץ ממין בזוגיות? אורגיות? אוננות? בטח התכוונת לזוגות קבועים, וסתם עשיתי צחוק מעצמי. ה. שעמום. ו. אני בת 17 ז. ואני שונאת לענות על שאלונים. ח. אבל אני אוהבת לכתוב אותיות עם נקודות. ט.י.כ.ל.מ.נ.ס.ע.פ.צ.ק.ר.ש.ת.

snoozy

New member
אם מוחמד לא בא אל ההר..

או כמו שקורט נורא אוהב להגיד: תבדקי את האי מייל שלך. כתבתי לך <[email protected]>.

snaps

New member
אז ככה....

א.כן,אם מרגישים מוכנים..אז כן.. ב.קונדום,ספוגית,גלולה-(שגלולה הכי יעילה..99% בטיחות על פי מרשם רופא..:cool:).. ג.אין גיל מסויים לדעתי שבו אפשר להתחיל,כמו שרשמתי ב-א`לדעתי מתי שמוכנים.. ד.כן ..ו..כן ה.לא יודעת..אני מניחה שאהבה וסקרנות

*may*

New member
כמה תשובות..

אז ככה: א. תלוי בבן אדם. ב. כן- גלולות, קונדומים, ועוד המון.. ג. בעיקרון זה תלוי בבן אדם. מתי שמרגישים מוכנים..הכי חשוב- לא לעשות את זה מתוך לחץ.. ד.כן וכן. (אין לי כוח להתעמק..) ה.אהבה וסקרנות אני חושבת.. וכמובן שגם משיכה מינית. ואני בת 16 עוד.. חודשיים בערך.

N0

New member
השאלונים האלה.

אני מבין שמגפת הסוציולוגיה פרצה גם אצלכם. האם תתאבד, במידה ונספר לך שלא רק שאתה לא מתחתן גם חברה שלך בוגדת בך עם האח הגוסס מאיידס שלך שבכלל חשבת להומו. א. תלוי בשני הצדדים עם רוצים אין שום מניעה ב. בטח שיש, קונדום גלולה ומחזור. ג. באיזה גיל שרוצים ד. בגלל שחצי מהכיף ביחסי מין הוא לעשות אותו עם מישהו שאתה אוהב (לא שN0 יודע אבל זה עבד לו בינתיים לגבי כל דבר אחר שהוא עשה ) אז הגיוני שכן וכן. ה.סקרנות ולחץ חברתי, כמו סמים (איך מין מזדמן יכול להיות סיבה לקיום יחסי מין ?) N0

srialo

New member
תשובות והערות

דבר ראשון: אני חושב שמהתשובות אפשר כבר ליצור סקר חמוד! מכל הסוגים של ה``נוער ישראלי``, אחד חותם ברישמיות:``תודה...``, אחד טוען שיחסי מין זהמשעמום וכו`. בכלל פורום נחמד. וכעת לתשובות:א.בתור בן-אדם חילוני וכל זה - למה לא? ב.בטח, מה שכולם אמרו. ג.מהרגע שמבינים מה קורה, ופה יש את הבעיה שכל אחד חושבשהוא יודע...טוב - דמוקרטיה.... ד.תלוי באישיות (איך כותבים אישיות ברבים? אישים?) ה.מין מזדמן וסקרנות (מין מזדמן - זהחלק מהשאלה! למה_זה_?). באמת , איך אפשר בעילום שם בלי ליצור משתמש חדש? אני בן16. ושוב - פורום מעולה! ד``א ,ראיתי פורומים שיש אינדקס, כל מי שמכניסהודעה, מכניס מילים גם לחיפוש. ומי שמחפש משהו רואה מילים אלה.

למעלה