חבר`ה שאלה דחופה..

מורני !

New member
חבר`ה שאלה דחופה..

אני עושה עבודה בנושא ``דעות של בני נוער על קיום יחסי מין בגיל ההתבגרות``... מה דעתכם? א. האם כדאי לקיים יחסי מין בגיל ההתבגרות? ב. האם יש כאלו שמשתמשים באמצעי מניעה - ואילו? ג. באיזה גיל, לפי דעתכם, אפשר להתחיל? ד. האם יש יותר מין בזוגיות והאם הזוגיות היא נישה יותר טובה לקיום יחסי מין? ה. מהי הסיבה הרווחת לקיום יחסי מין בין בני נוער- * אהבה * מין מזדמן * סקרנות * לחץ חברתי אשמח אם תגיבו לי .. אפילו בעילום שם.... רק בבקשה תציינו גיל. בתודה מראש... מורן מנהלת פורום סטודנטים

yoli

New member
תשובה למורן

האם כדאי זאת לא שאלה רלוונטית כי היצרים, ההורמונים די משפיעים עלינו, וכן כדאי לדעתי משום שזאת חוויה טובה.ב. בטח שכן!! כולם אפילו מפחדים שלא.. בעיקר כבר מכיתה י או משהו לוקחות הבנות גלולות ובנים ידועים כמתחילי יחסי מין מוקדמים סוחבים בארנק קונדום.ג. אפשר להתחיל בכול גיל שמרגישים שזה זה ונכון שזאת קלישאה אך זה העיניין.ד. כן, יש הרבה מין בזוגיות בין בני נוער וגם מדברים על זה עם החבר או החברה הכי טובה כול זמן שאפשר, וזאת נישה יותר טובה כי מרגישים ביטחון ואהבה, מה שבני נוער מחפשים.ה. הסיבה היא לרוב אצל בנים הסקרנותואצל בנות האהבה אך אני יכולה להגיד לך שלרוב זה עירבוב של שינהם.. היצרים חזקים בגיל זה.. בת 17

למעלה