חבר`ה יש לי בקשה מכם....

ב א ר י

New member
חבר`ה יש לי בקשה מכם....

בואו בבקשה לא נהפוך את הפורום לצ`אט . אני מגיש כרגע בקשה לפתוח חדר קבוע התואם לפורום שלנו. אז התאזרו קצת בסובלנות ואל תגרמו לפורום להיראות כמו העשרים פלוס. תודה לכם ידידיי וידידותיי. דרך אגב החדר כרגע פתוח אהבה ורומנטיקה בארי

pank

New member
מתנצלת נסחפתי קצת....

אפרופו רומנטיקה! מה דעתכם על בחור שעוקר את ליבי מבית החזה שלי בתנאים לא סאניטריים, רוקד עליו למבדה ואחרי זה אומר תרגישי טוב חמודה, תעלי ותצליחי בכל אשר תעשי, מנסה לתרץ את סיבת ההתפרקות ודרדור הפורם.

ב א ר י

New member
פאנק יקירתי...

אינני יודע אם התכוונת אליי,אך אם כן אני נורא מצטער,אבל נסי להבין אותי. אני רוצה פורום כמו פורום ולא שיהיו לו מאפיינים של צ`אט. אני עכשיו מגיש בקשה לפתיחת חדר קבוע בצ`אט ל``אהבה ורומנטיקה``. אני מקווה מאוד שתסלחי ואנא ממך שובי לכתוב כאן את דברי ליבך. בארי

pank

New member
בארי יקר! נראה שדברי לא הובנו כהלכה

אני התנצלתי בתום לב ובכנות על כך שהייתי ילדה רעה, תוך מחשבה שאתה צודק לחלוטין. הבחור שעקר את ליבי הוא הוירטואלי המרושע שלי. אני חושבת שאתה נשמה עדינה ולרגע אחד לא הייתי יכולה לכעוס עליך.

pank

New member
תבורך בארי! שולחת לך בועת הגנה

לבנה.וחושבת שאולי כדאי גם לך לנסות ליישם את הקטע של התת-מודע ולהזמין לתוך החיים שלך את הבחורה שהועיד לך הגורל.

סיגר.

New member
יפה אמרת...

וצודק 100% אולי נסחפתי גם אני טוב זה אולי בגלל שנכנסתי חדש וחשבתי להגיב לכולם אתה יודע..לא להיות סנוב או משהו כזה :))) אבל אני מתנצל זה לא יחזור על עצמו הגבתי היום על דברים של אתמול.. כי לא הצלחתי להתחבר בעצם....שאני חושב על זה בזמן שאני כותב אולי הכי טוב שאף אחד לא יכתוב תגובה למה שאני בעתיד אכתוב כאן..אם בכלל כי לא לענות זה לא מנומס מצידי גם ככה אני לא אחד שכותב בעיקר מכניס קישורים לשירים לפעמים שיר מדבר יותר לאנשים ננסה בצורה הזו...תהנו בלבד ללא תגובה סיגר

ב א ר י

New member
סיגר אחי...

אינני אומר לא להגיב אוי ואבוי אם א/נשים כאן לא יגיבו אחד לשני. בעיקרון מטרת הפורום היא לפתוח דיונים,לכתוב שירים,סיפורים ולרשום את דברי הלב. אתה יודע מה,אתה ופאנק תיסלחו לי אבל השירשור שהיה לכם,זה היה למשל בעל איפיון צ`אטי. אך למשל השירשור שהיה בין פאנק לבין שני,הוא מקובל מאוד עליי,כי הייתה הגשת יד לעזרה,הזדהות עם רגשות,אני שמח לדעת שכולם כאן עוזרים אחד לשני. אל תכעסו עליי ואל תיפגעו אני בסה``כ מנסה להבהיר עמדתי. אתה כותב נהדר וכך גם פאנק !!! אני מעוניין שתמשיכו בכתיבתכם כהיא זו. סליחה אם פגעתי בדרך כלשהיא אך הבינו אותי בבקשה. תודה ושוב סליחה בארי

שידונית

New member
צ`אט

היי, למרות זאת הפעם הראשונה שאני כותבת פורום, אני מאד נהנת לקרוא אותו. ולענין, הרעיון של לכתוב לפורום כאילו זה צ`אט מצא חן בעיני כי זה משהו שאני יכולה לעשות גם במהלך עבודתי, וצ`אט זו אופציה שלא קיימת וכך זה עוקף צ`אט חי. בקיצור אני מרוצה מהאופציה של פורום - צ`אט

ב א ר י

New member
שידונית....

סליחה שאני מעיר שוב, אך לשם כך,יש את פורום הצ`אט ואם את רוצה ממש לשוחח,זהו המקום לשיחות בפורום. אך את מוזמנת להישאר גם איתנו ולכתוב כאן את מה שליבך יכתיב לך. ברוכה הבאה. בארי

בארי.......

איזה מנהיג.... וואאההה.... אחריך...באש נפליג... מה זאת כל השררה... שעלינו מטיל אתה... הרי באהבה עוסקים... קצת בפירגונים... לא בכחולים... שאותנו אוסרים... ולתוך הכלא מכניסים... את אלה העבריינים... עד כה לא דיברתי... על מודעות שעליהם הגבתי... ואתה במחיקון השתמשת... ולאיש לא הקשבת... מכורה לאהבה.

ב א ר י

New member
מכורה ידידתי...

הסברתי פעם,שבעת שהינני מוחק הודעה כאשר יש לה תגובות,אז התגובות מן הסתם נמחקות גם כן. לא מחקתי הודעות שלך בכוונה אם היו קשורות הן לנושא הפורום. וודאי גם שלא אעשה זאת. אך מנסה אני,לבנות פורום שיהיה לכם ולי לקרוא בו ולהינות ממנו. תודה בארי

למעלה