חבר"ה יללה די

חבר"ה יללה די

תרדו מהקטע האישי , לא יצא לכם מזה כלום, אז תקראו לי בכינויי גנאי ואני אגיב ואתם תענו ואני אבריק.... בסך הכל מי שהתעצבן והתלונן זה אתם לפחות לפי מה שנאמר לי בהנהלה, לא זוכר שהתבכיינתי לפניהם. אז בואו נרד מזה יחדיו, ונתחיל להתעמת במוחות בדיעות ובהשקפה אין ספק שכל אחד מאיתנו רואה צד אחר של המטבע ואולי בכלל לא אותו מטבע אז ילה בואו נקבל על עצמינו להפסיק עם כל הקטע הרדוד הזה זה כבר נהיה משעמם אני אישית באתי לכאן להתעמת בדיעות ונגררתי לרמה הדבילית הזו אז הנה זרקתי את הכפפה...אני לא בסדר אני המקלל אני המשמיץ אני המגדף, רק שתהיו מרוצים, אז נפסיק מכל זה?

פלסטיק

New member
מה בדיוק להרים?

הגענו למסקנה אפילו איתך שהדרך החרדית פסולה מכל הבחינות (כמעט, נתן לך הנחה) הגענו למסקנה שאתה אישית שקרן הגענו למסקנה שאתה לא מצליח להוציא טיעון הגיוני אחד מפיך לך, תלמד, תשכיל טיפה (אפילו שהחרדיות מקדשת בורות) ותחזור אז <כתבתי לך זאת כדי שתבין מדוע בפורום הזה לא יענו לך יותר, לא בגלל חרם אלא משום שאתה פשוט משעמם>

אנדרי ז

New member
אתה תמיד יכול לפנות לגרשון

בהודעה אישית ולנסות לשכנע אותו להוריד לך את החסימה, אם דרכך אכן השתנתה. כל עוד אתה עוקף את החסימה באמצעות כינוי אחר אתה מוכיח בדיוק את ההיפך.

איני עוקף

הוא התיר את החסימה לשמי הקודם אך איני מצליח להיכנס בו משום מה, דרכי לא השתנתה אנדריי אל תפתח בקבוק יין

אנדרי ז

New member
איך אתה יודע שהוא התיר את החסימה?

האם אתה לא מצליח לכתוב בכינוי הקודם גם בפורומים אחרים? אם כן כדאי שתפנה להנהלה לעזרה. אם לא אז מן הסתם אתה עדיין חסום. לא דיברתי על דרכך במובן של דיעותיך אלא במובן של סגנון הכתיבה. אני לא לוקח את זה אישי כך שאין לי שום סיבה להשתכר ככה סתם באמצע היום.

למעלה