חבר`ה חבר`ה, רגע רגע

Oi Vey Zmir

New member
חבר`ה חבר`ה, רגע רגע

כן, חיכיתי בערך חצי שנה שיהיה לי משהו חשוב לכתוב (נאא, לא באמת. הפורום שלכם משעמם, וגם אני) והנה- יש תקווה! שמתם לב פעם כמה שמות זה דבר מוזר? ז``א, אם תסתכלו שנייה מסביב (אני נותנת לכל אחד בין 2-30 דקות להסתכל מסביב, תלוי כמה החדר שלכם גדול) תראו כמה הדברים מוזרים. מולי יש: 1) מחשב (עם רמקולים ומסך) 2) מאג לבן עם משהו מכוער בסגול שהבאתי בשביל לבלוע את הויטמינים 3) כוס ענקית שקופה, סתם לא היה לי כוח לקחת את הבקבוק עוד פעם 4) בקבוק ריק עם פקק ספורט (כמה עבר על הבקבוק הזה...) 5) נייר מלוכלך עם כל מיני שטויות ועט פרקר שאני לא יודעת מאיפה הגיעה 6) ספר אזרחות שנותן תחושה של למידה (למי? לא יודעת) 7) שיהיו פחות מספרים- מנורת מלח מפולין, מנורה, משהו מעץ, מדפסת, קייס של משקפיים, שלט של המערכת, כדור זעם (חע) של אוריאו, בובת האיגור שלי, סטנד עם דיסקים לצידי הימני: 1) שני בקבוקים עם ויטמינים ושטויות 2) בקבוקים ריקים של תה קר (הם יפים!), כוס עם אבנים וחרובים וקטורת, בושם....עוד אחד...עוד אחד...לוח ממו עם יותר מדיי שטויות...קסטות וידאו...כוכב כאפה...עבודה בפיסול...שטויות על השולחן...הנה המפתח שלי והווקמן...אוקיי 3) צד שמאל מכיל מיטה, כלבה, ציורים על הקיר של....מישהו מאחוריי: 1) דלת וארון (לא משנה..) מתחתיי: 1) כיסא 2) תיק (טוב לא בדיוק מתחתיי) 3) התקרה של השכנים בקיצור ממש משעמם לי ותיארתי בערך עשירית ממה שיש פה בחדר וזה גורם לי לחשוב כמה זה מעצבן לעבור דירה למרות שתמיד רציתי לעבור ובכל מקרה, מילים זה דבר מאוד מוזר וגם שמות (במיוחד ``גבינה``, ``חלמיש``, ``ציפורן``, ``אכסדרה``[רק אצלי ביסודי קראו לזה ככה?]) ושיהיה לכם...יום טוב דמיט.

למעלה