חבר`ה אין לי מחשב משלי...

חבר`ה אין לי מחשב משלי...

/tapuzforum/images/Emo26.gifכי בעבודה חסמו כל אתר אפשרי (והאמת צודקים, רק שלפעמים יש עיתות פנאי - כי אני טיפוס שאוהב לסיים את עבודתו ולא להותיר שובל של ניירת על השולחן...) ובבית - בהיותי דיסקרטי לחלוטין איני מעיז להיכנס לאתרים אלה (פאשלה אחת כבר הייתה לי וזה הספיק לי), למעשה מה שנותר לי זה הסלולארי, שבו אני מתנחם (אבל הוא ממש מעצבן לא כזה נוח ן ומכאן גם נובעות לא פעם הטעויות כתיב) אז גייניש יקירי - אני מצטרף אליך ואופיר תמליץ לי על מחשב נייד (שהפעם לא אוותר והוא יהיה אישי שלי בלבד, כך שאוכל להיכנס לאן שארצה וכל אימת שארצה... רק שאינטרנט רימון לא יעשה בעיות - עוד תקווה שלי) אז אני עדיין כאן איתכם בכייף אחיי ורעיי - אוהב אותכם מכל הלב אהבת נפש.

erez 28

New member
אתה יכול לקנות...

את המחשב הכי זול שתמצא. כל עוד הוא לא לעבודה או משחקים, תקח לעצמך את המחשב הכי זול בשוק.

אשמח חקבל הצעות למחשב כולל...

/tapuzforum/images/Emo237.gifהרכיבים הנלווים אליו, מודל, חברה וכו`, מעדיף לשמוע את הצעותיכם מנסיונכם האישי, מאשר הצעות של בעלי עסקים שחשוב להם מה למכור ולא מה אתה באמת צריך. רוצה לבוא לחנות ע נתונים ביד, להפגין ידע ואז כשיראו שאתה מבין עניין לא יעיזו למכור לוקשים...ויש כאלה מה לעשות. תודה.

אופיר אתה מבין עניין במחשבים,

/tapuzforum/images/Emo237.gifאשמח לקבל את חוות דעתך ועצה נבונה. ממש לא נוח בסלולארי, למרות שיש לי נוקיה אי71 (שיש לו מקלדת כמו מחשב, הכל מיניאטורי כזה)

מחשב נייד מסוג נט-בוקNETBOOK

הוא מחשב פשוט וזול. קצת קטן לצורך הקלדה. אבל הנה. אני מקליד עכשיו באחד כזה.

הנה אחד ב 1,299 ש"ח

לא יודע אם זה נחשב יקר בארץ. כאן זה עולה בערך 300 ד' קנדי, שזה 1,100 ש"ח. לא הבדל ענק.

erez 28

New member
בהחלט אין הבדל. בהתחשב בעובדה ש...

אתה שם, אנחנו פה. אנחנו משלמים תוספת יבוא

כנראה שמיטב ידיעתי אינו מיטבי במיוחד... ../images/Emo3.gif

אבל- לא לקנות acer!!! (לפחות לא בישראל- ראה ההודעה הקודמת שלי בנושא...)

מדובר בשלושה מחשבים של אייסר... אבל אולי

יש מקום לסייג- אל תקנה מחשבים מסדרת acer aspire... ופורטי- כששלושה מחשבים מאותה הסדרה, אבל לא מאותו הדגם, סובלים בדיוק מאותן תקלות, אני בהחלט מרשה לעצמי להסיק מסקנות על החברה כולה-או לפחות על הסדרה הספציפית...

avitano

New member
אולי תתחבר למודם סלולרי?

אורנג' סלקום ופלאפון מציעות אינטרנט סלולרי בחיבור USB למחשב מתאים מאוד למחשבים ניידים עד כמה שידוע לי סלקום הכי טובים בנושא כי אין להם הגבלת גלישה ופלאפון הכי נמוכים בשירות ובאיכות... מחשב נייד - כל המיני ניידים שיצאו בזמן האחרון יכולים לספק אותך טכנולוגית :]

אני כיום בסלקום ללא הגבלת גלישה

/tapuzforum/images/Emo27.gifלכשאקנה את הנייד אתייעץ איתך איך להתחבר במודם סלולאר, אני ממש בור ועם הארץ במחשבים. אבל צריך להפגין יידע שלא יעבדו עלי. איסילמיר הציע לי מחשב של דל ופורטי הציע מחשב אחר מעניין לשמוע את דעתך. תודה

אתה בטוח שבקשר לאינטרנט?!

עד כמה שאני יודע, דווקא הhigh speed GSM הוא הדבר הטוב היחיד בפלאפון (ואני לצערי מנוי שלהם)- האינטרנט שלהם מהיר בהרבה מזה של הרשתות המתחרות. אבל אתה צודק לגבי השירות וכו'....

למעלה