חבר בוחר חבר

liorst2

New member
חבר בוחר חבר

במקום לעשות תחרות מי יותר מצחיק אתם עושים תחרות בין חברים, מי יותר חבר של מי, היכן המקצועיות? צריך לתת שם חדש לתחרות: "למי יש יותר חברים" מאשר "מי יותר מצחיק".

../images/Emo45.gif צודק.

הם גם כל הזמן משנים את החוקים. כמו שאתה אמרת המשחק הוא כבר לא מי יותר מצחיק, אלא את מי המתמודדים אוהבים יותר, או למי יש יותר חברים. בדיוק כמו במקרה של היום עם הדר. היא לא רצתה להצביע נחמן, אבל היא הצביעה לו כי אם היא היתה מצביעה לאבי אז לאבי היה 89 נקודות, כשלטלי יש רק 86 נקודות, יוצא מזה שהיא תלך הביתה, ואז הדר תשאר הבת היחידה בלופט. זה רמאות..! נוסבאום יותר טוב מנחמן וטלי ביחד!!!!

henhen88

New member
גם לי יש משהו לומר...

אתם מה זה צודקים... זה באמת ככה.. לדוגמא, הרי שקוף שדופה בחרו בטלי בגלל פורמן...! אבל אני חייבת לומר עוד דבר. ותקנו אותי אם אני טועה. צחי ויוסי וטירן בחרו בנוסבאום, כפי שכולנו יודעים. הרושם הראשוני שזה נותן זה שבגלל שהם חברים והכול. אבל אם תחשבו על זה אז תבינו שעדיף היה להם לבחור בנחמן או במתחרה פחות טוב מנוסבאום, כי אז התחרות תהייה פחות קשה!אבל הם לא עשו את זה, ומה שהם עשו זה היה לבחור באמת מכול הלב, ובאמת לפי מדד ההצחקה. אז לא כולם בלופט מגעילים. מה שחשוב זה שמההתחלה לא היו צריכים להעמיד אותם במצב כזה....

Rinaty

New member
איך בדיוק מחזירים מישהו שבוע הבא

הקהל מחליט או הם מחליטים או אסאמאס.. איך זה הולך?

Rinaty

New member
לא, אני רוצה את אבי! הייתי בטוחה

שהוא יקח את התחרות הוא פשוט הכי טוב שם..

Sweet Misery

New member
דופה בחרו בנחמן.

ואם הייתי צריכה להצביע, גם אני הייתי מצביעה לנחמן. הוא נתן הופעה מצויינת היום.

now10000

New member
תחשבו גם על הצד שלהם!

נכון שנוסבאום הכי מצחיק, ונכון שהדר רימתה ונכון הם צריכים לבחור במי שהכי מצחיק. אבל תחשבו באיזה מצב מעמידים אותם.... לבחור בין חברים...ותחשבו מה אתם הייתם עושים, בוחרים במי שהכי טוב מקצועית? או במי שבשבילכם הוא חבר הכי טוב ויותר מגיע לו לזכות בגלל מי שהוא? כי אני יודעת שפה הייתי פועלת לפי הלב ולפי איך שאני מרגישה. אז נכון שזאת רמאות, ונכון שמה שהדר עשתה היה בשתי מילים לא הוגן אבל נקודת זכות מגיעה לה כי עשתה מעשה חברי מאוד למרות שהיא הרגישה רע עם זה.

snitzel

New member
סליחה??

אין לה שום נקודת זכות, היא רימתה במשחק. נקודה.

snitzel

New member
ואני מוסיפה

מאוד אהבתי את מה ששראל אמר באחד מהראיונות האישיים שלו, "אני לא באתי לכאן בשביל להשיג חברים".. או שמירב אמרה את זה. (שניהם, לדעתי, לא היו צריכים לעוף - ובטח שלא ראשונים מבין ה13, אבל זה לדיון אחר).. בכל אופן, הם באמת לא באו לשם בשביל למצוא חברים חדשים, הם באו לשם בשביל לשחק את המשחק.

צודקת...../images/Emo127.gif../images/Emo121.gif

אבל עדיין...רמאות

אבל זו תוכנית לקומיקאים.

המטרה היא להצחיק. מי שנשאר אמור להיות מי שהכי מצחיק, לא מי שיש לו חברים. אני מבינה שהדר וטלי היו חברות, ואם היא היתה מעיפה אותה הקשר שלהן היה דועך, אבל זה לא אומר שהיא צריכה לרמות.. זה ממש לא הוגן. זו אמורה להיות תוכנית מקצועית (פחות או יותר) ואם היא חשבה שנוסבאום היה יותר מצחיק, היא היתה צריכה לבחור בו ולא להתחרט פתאום כי החברה הטובה לא תאהב את זה.

וונאבי15

New member
בעקרון זאת לא הייתה רמאות

אף אחד לא אמר במפורש שאסור לשנות... אולי זה היה ברור מאליו אבל כל עוד לא אמרו אי אפשר להאשים אותה!

זה מובן מאליו..

ברור שצריך להצביע לזה שהכי הצחיק אותך.. הרי המצחיקים ביותר צריכים להישאר, לא החברים הכי טובים שלך. זו המטרה של התוכנית. הם לא נמצאים ב"הישרדות". וכן, זו רמאות. גם אם לא אמרו כלום במפורש. ולא יענישו אותה על זה - אבל זה לא היה בסדר.

וונאבי15

New member
זאת לא רמאות

אין חוק שאומר לא לשנות אז היא לא הפרה אף חוק אז זאת לא רמאות זה ברור שמצחיקים ביותר וטלי הרבה יותר טובה מאבי לדעתי.. וכולם בחרו בחברים שלהם אף אחד לא בחר במצחיקים יותר!

זו קצת קטנוניות..

אז נכון, אין חוק שאוסר עליה לבחור ממניעים לא-כשרים ולא יענישו אותה על זה, אבל היא אמורה לבחור את מי שהכי הצחיק אותה ולכן צריך להישאר. היא לא עשתה את זה, אז זו עבירה על כללי המשחק. ולגבי מה שאמרת על "כל אחד בוחר בחברים שלהם"- שלישיית דופה בחרו בנחמן כי הוא הכי הצחיק אותם (לפי מה שהראו בביפ הם לא נראים חברים כ"כ טובים..) והם עצמם אמרו את זה. לגבי צחי, יוסי וטירן - יכול להיות. אני אני לא יודעת מה היו השיקולים שלהם.. אבל אי אפשר לדעת ואי אפשר להאשים סתם. לעומת זאת, השיקולים של הדר די ברורים כי היא שינתה ברגע האחרון את ההצבעה.

למעלה