זה ברור בין פורמן לטלי יש משהו פורמן לא רוצה שטלי תעוף הוא בוחר בנחמן.. עשו חישובים... זה ממש ברור!
ו וונאבי15 New member 10/4/04 #33 זה ברור בין פורמן לטלי יש משהו פורמן לא רוצה שטלי תעוף הוא בוחר בנחמן.. עשו חישובים... זה ממש ברור!
N Nymphadora Tonks New member 10/4/04 #36 באמת? יש ביניהם משהו? ../images/Emo12.gif (איפה אני חיה, לעזאזל)
N now10000 New member 10/4/04 #14 כל מה שאני אומרת זה... שהיא מעדיפה את טלי....ונכון זו רמאות אבל בכל זאת היא עשתה מה שהיא מרגישה למרות מה שכולם יחשבו ואם לא שמתם לב ראו שהיא הרגישה מאוד רע אחריי זה כמו שכל אחד מאיתנו היה מרגיש ובשביל מז שהיא עשתה דרוש הרבה אומץ.
כל מה שאני אומרת זה... שהיא מעדיפה את טלי....ונכון זו רמאות אבל בכל זאת היא עשתה מה שהיא מרגישה למרות מה שכולם יחשבו ואם לא שמתם לב ראו שהיא הרגישה מאוד רע אחריי זה כמו שכל אחד מאיתנו היה מרגיש ובשביל מז שהיא עשתה דרוש הרבה אומץ.
T TsLiLuSh FoReVeR New member 10/4/04 #18 אתה לא היית עושה אותו דבר../images/Emo35.gif../images/Emo121.gif כי אני כן... וזה גם מה שהרוב <אם לא כולם> עשו שם... אבל הבעיה היא לא לפי מה היא בחרה אלא שהיא שינתה תבחירה שלה ברגע האחרון
אתה לא היית עושה אותו דבר../images/Emo35.gif../images/Emo121.gif כי אני כן... וזה גם מה שהרוב <אם לא כולם> עשו שם... אבל הבעיה היא לא לפי מה היא בחרה אלא שהיא שינתה תבחירה שלה ברגע האחרון
H henhen88 New member 10/4/04 #22 תסתכל בבקשה ב... הודעה שרשמתי למעלה (רשום בנושא "גם לי יש משהו לומר"), ותבין את עמדתי בנושא.
T TsLiLuSh FoReVeR New member 10/4/04 #24 אני בת...../images/Emo121.gif ויוסי וטירן וצחי באמת בחרו באבי כי הם חברים שלו כולם בחרו ככה
N Nymphadora Tonks New member 10/4/04 #29 מתי הם אמרו את זה? אני דווקא כן רואה את התוכניות בביפ, ומעולם לא ראיתי את זה כנראה פספסתי פרק כלשהו. הם אמרו את זה ממזמן?
מתי הם אמרו את זה? אני דווקא כן רואה את התוכניות בביפ, ומעולם לא ראיתי את זה כנראה פספסתי פרק כלשהו. הם אמרו את זה ממזמן?
T TsLiLuSh FoReVeR New member 10/4/04 #32 אם אני לא טועה../images/Emo121.gif זה היה ישר אחרי שהחליטו שהמתחרים שלא מופיעים מצביעים למי שיעוף..