חבר אני לכל אשר ...

חבר אני לכל אשר ...

טקס שתית הלחים בביתה של הצדקנית קלרה בנס ציונה מאחל ומייחל לרפואתו של בן זוגה

חמש אפס לקלרה מול הקדוישבורכו (הקב"ה)

הוא לקח לה אחד (הבן שלה חזר בתשובה חי ובריא), והיא בינתיים סייעה לכמה וכמה כמייטב יכולתה.

לא הרבה כי

לא כולם מוכנים לצאת כרגע. אבל מי שיצא או יוצא טוען שקיבלל מימני עדוד רב וכח

הבן שלך צריך לעשות שאלת רב

אם לא עדיף שיחזור לדרך כי מאז שהוא חזר בתשובה את רק עוזרת ליוצאים וככה שיוצא שהוא נפדה מהחיים החילונים יותר מכפי שוויו.

מה לא מובן ?

שהיא צדקת ? שבן זוגה זקוק לישועות? שאני כופר , ואני ",תפוס " ? {אגב שם בהמלצת "הרבנית" המקסימה יסמין................................................................]

נשמע ששתית שם יותר מידי לחיים...

אתה מוכן להסביר את עצמך? איזה טקס מי טקס? ומי זאת לעזאזל יסמין?

היי אתה הגזמת!! לא להכיר את קלרה המדהימה?

קלרה זאת אישה שבנה חזר בתשובה והיא עושה הכול לעזור ליוצאים! ולגבי השאלה השניה אז ככה מהחומרים שנישארו מבניית רחובות בנו את נס ציונה.

מורדת מתוקה

הטקס הינו יום גדול עבורי , בהוצאת פרפרים [מצוועס בלע"ז] המקננים במוחי טרם הגעתי לגיל הפרפרים... תקוותי שיום יבוא ונשתה יחד כל משפחת האנוסים [יחד עם כל בית ישראל- כחלומו דרעביש דלעיל] ובאשר ליסמין -היא ביתה הנפלאה של קלרה שבזכותה אני עומד עמכם פה היום לילה טוב לך מתוקה ,תחלמי על רעביש והזיותיו.....

כפרה עלייך כמה חיוכים העלת בי היום...

ורגע אז אתה תפוס עם יסמין?? ולגביי ההזיות של רעביש אני לא צריכה להזות אותם כי כבר יצאתי ... לילה מקסים גם לך!!

מורדת מתוקה -תגובה לחיוכייך

ראשית מה"כפרה עליך" משמע שמוצאיך ממרוקו ? באשר לחיוכייך אני שמח ומשתדל להיות מהמשמחים תמיד רק הערה לי אלייך , אם זכית ויצאת כבר אנה שחררי את ה"בדרך " רבות זקוקות לו............ ובקשר לקשר עם יסמין אנא הניחי לה היא עלמה מופלאה ואינה זקוקה לי ולשכמותי..... {ואם כבר דווקא ציפור לילה כמותך היה מתאים לי יותר...]

אוי לא אני אשכנזיה...

ולגבי הבדרך אתה צודק אך ניקשרתי נפשית לניק... ועם כול הכבוד אומנם ציפור לילה אבל ילדה קטנה(23) ותשמע לעצות של קלרה לא לעשות שטויות!!! מבין?

למורדת

תפרגני את ה"בדרך" לכאלה שלא יצאו לדרך בלעדיו תני להם משלך שאת והם שלי ובאשר לגיל אל תעשי עסק מ-17 שנים , זה עובר ביעף...

איזה חוויה לנשק בלחי חרדי שחור

לארח רב דגול, אדמור גדול חרדי לחלוטין איש מדהים חכם מצורה יוצאת דופן...ובור גמור. יסמין הילדה שלי התנדבה ללמד אותו מחשב ואני רותה ללמד אותו כל מיני דברים מהעולם הגדול הזה. איזה איש, איזה אדם! רב גדול בישראל. אני חייבת גם לרסן אותו הוא רוצה לברוח מהבית עם מזוודה ...ולהאשיר את הכל אחורה. המלצה אליך איש יקר....קודם כל תפגוש כמה יוצאים ואז נראה... תבוא לבקר איש יקר

למעלה