חבר או לא ?

luna31

New member
חבר או לא ?

אני אציג לכם תמונות מצב שאני מתקשה להסביר ואני כן אצטרך את העזרה שלכם לפתור את אותה בעיה שמציקה לי 4 חודשים חברים (איני בטוחה ) אינו מתקשר במשך השבוע אינו מתעניין בסופ"ש הוא רוצה להיפגש אינו עונה להודעות לא שכבנו היו לנו קטעים זה מציק לי מאוד איני יודעת מה לעשות אני חושדת שהוא משחק בי

luna31

New member
כי

כי אולי הוא לא יודע איך להיתמודד איתי ? חוץ מזה קבעתי להיפגש איתו ולדבר איתו כיצד עליי להתחיל את השיחה בינינו

luna31

New member
הוא מתקשר שבא לו

והוא כן יוזם פגישות איתי המצב מבלבל מחר אני אדבר איתו

elena20

New member
את זאת שכתבת "אינו יוזם פגישות ,אינו מתעניין"

אז עכשיו את כותבת שהוא כן יוזם?

לא יודע איך להתמודד איתך?!

למה את יצור/חיה/בהמה או משהו כזה שאי אפשר להתמודד איתו? הבחור לא מעוניין בך בתור חברה אלא רק מתי שמתאים לו. אני באמת לא מבינה איך זה לא ברור לך...

luna31

New member
אז מה לומר לו ואיך לדבר איתו

כי אני עברתי אונס והוא יודע על זה

nate2000

New member
זה כבר משנה את כל התמונה

האם את מקבלת תמיכה וטיפול? אולי עדיין מוקדם בשבילך להתחיל קשר אחרי חוויה כזאת?

צר לי לשמוע

ואני באמת מקווה שאת מקבלת תמיכה בנושא. אבל איך זה קשור להודעה שלך? לא כ"כ הבנתי... אין שום קשר בין השניים.. ההפך הוא הנכון. הוא צריך לדעת להתייחס אליך בצורה עדינה ונכונה, במקום לנצל.

אל תנסי לתרץ לו..

בנאדם שעובר אונס/משהו קשה אחר(וואו.. באמת הייתי בהלם, מודה..!) לא זקוק לפרצופים/התעלמויות כאלה ואחרות. את צריכה בנזוג ואיתו תמיכה אהבה וכו', ולא מישהו שכבר תוך 4 חודשים 'לא יודע איך לאכול את זה'.. בכל מקרה, תגידי לו בדיוק מה שאת אומרת לנו(אני חושבת ש4 חודשים זה מספיק פתוח לומר לו כמו שסיפרת לו דבר אישי כזה) "אני מרגישה שאתה בתוך הקשר אבל בכלל לא בתוכו-כאילו אנחנו חברים 'רק על הנייר'... אני צודקת?.. למה זה ככה?.." בהתאם לתשובתו(אם היא מתחמקת/עניינית) את יכולה להוסיף "זה קשור אולי לעובדה שעברתי אונס ואתה לא יודע 'איך לאכול את זה' ?" ושוב, בהתאם לתשובתו להסביר לו יותר על העניין, שזה לא נגע/צרעת, ועובדה שאתם יחד ואין לך רתיעה מגברים(או שיש לך ואת משדרת אותה בגלל מה שעברת, ולכן הוא מתנהג ככה- יש מצב?)

omer73

New member
את רק חושדת?

כי כל מה שאת מתארת כאן זה מצב של בנאדם שלא עושה רושם שמתעניין בך, ולא נראה שחשוב לו הקשר איתך. אני יכול להגיד לך שאם בנאדם מעוניין בך, המינימום זה להפגין אכפתיות, תשומת לב וכו', והכי חשוב- יהיה לו מאוד חשוב לראות אותך, והוא יהפוך את העולם בשביל לראות אותך.

אם אינו עונה להודעות

כנראה לא ממש רוצה את הקשר. אל תתאמצי להתקשר אליו, שיתקשר בעצמו. אם תשיגי אותו במקרה, היי נחמדה אליו.

luna31

New member
היי

הגעתי למצב שעוד מעט ירד לי ממנו באמת מה שהרגשתי או שאני עדיין מרגישה זה רגש ענק אבל הוא בעצמו עשה את זה כדי שירד לי ממנו מה אתם אומרים לא לרדוף אחריו לתת לו שהוא ירדוף אחריי ? פשוט אני לא מאמינה אף פעם לא תהיה לי אהבה אמיתית ?

למעלה