חבר׳ה גרמתי לה לגמור סוף סוף...

ALIsuperstar

New member
חבר׳ה גרמתי לה לגמור סוף סוף...

הבעיה הייתה מוזרה האמת... בהתחלה אני חשבתי שאולי אני עושה משהו לא בסדר. כשירדתי לה או כששיחקתי לה בנקודה הרגישה היא הייתה אנטיפטית, לא זזה, הסתכלה עליי מידי פעם דפקה חיוך, לא משמיעה כל קול של הנאה...
מאוחר במהלך הניסויים שלנו במיניות הגעתי למסקנה שהביטחון העצמי וחוסר ניסיון בחיי המין שלה הם אלו שעצרו אותה מלצאת החוצה, מלצעוק את המילה אני נהנית לשם שינוי וכד׳... וכמובן עצם העובדה שיש לה ציצי קטן מאוד משפיע על הביטחון שלה, ועצם העובדה שהיא עירומה עם גופה המושלם מולי, הגודל של החזה שלה מפריע לה מאוד, וזה כל מה שהיא חושבת עליו כל הזמן...
חשוב לגרום לאישה שלך להרגיש שכל גופה יפה, נמצא שם כי הוא צריך להיות, כך, כמו שהוא... כי ברגע שהיא מרגישה נינוחה, בלי צרות על הראש, היא גומרת...
זה נכון לגבי כל אישה לא?

wish2

New member
עלי אני גאה בך!

פיצחת את הקוד הנשי.

עכשיו תסביר לי למה גברים דוחפים לנו את הראש למטה כל הזמן אפילו כשאנחנו מאותתות סימני לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

ALIsuperstar

New member
אנחנו אוהבים לחיות על הקצה,

ויש לנו גם הרס עצמי... ולכן כשאישה אומרת לנו לא, לפעמים להכניס אצבע ולגרום לה לעונג זה הקצה, כי כשבחורה מרגישה עונג היא מתמסרת בקלות... נכון שלא תמיד אתן אוהבות שאנחנו דוחפים לכן את הראש, אבל אתן עמוק בפנים כן אוהבות שאנחנו מכניעים אתכן, גם בכוח, וזה מדליק אתכן עמוק בפנים ואפילו מרטיב אתכן....
תמיד תשאלי את עצמך למה כשאת יורדת, אפ]ילו שאת לא תמיד נהנית מזה, את מרגישה מאוד רטובה שם למטה, כמו פרח נדיר וארסי, ומסוכן שמת שיגעו בו בפעם האחרונה.

wish2

New member
עלי כשאני רוצה מישהו

רק מלעמוד לידו ולהשפיל מבט רעב למטה מרטיב לי.
אז בטח שירטיב לי שאני ממש מרגישה אותו.
אבל זה רק אם אני רוצה.
כשאני לא רוצה אני קרחון ארור.

והכנעה היא מרכיב חשוב בכל סקס שמיתיימר להיות יצרי.
רק לא הבנתי איך קשור ההרס עצמי

ALIsuperstar

New member
כי כשאנחנו חיים על הקצה אנחנו גם

הורסים לעצמנו. זה תמיד פיפטי / פיפטי, תמיד. זה כמו להיכנס אלייך לתחת בלי להגיד לך לפני ולגלות שאת אוהבת את זה, או שונאת זה ופה נגמר הקשר... זה כמו לגמור לך בפה בלי ליידע וכד׳. זה הרס עצמי, זה אנחנו החמדנות שלנו כי שום דבר לא מספיק לנו. אנחנו תמיד נרצה עוד. זה מתחיל מסקס, ממציצה ממישהי שלא אוהבת למצוץ, מאנאלי למישהי שמעולם לא קיבלה או אהבה. אנחנו כובשים מטבענו.

wish2

New member
זה מבלבל מאוד

כי הכל ראוי ומקובל כשאת רוצה.
הבעיה מתחילה כשאת לא סגורה או לא רוצה.
זה כמו הטרדה מינית.
היא הטרדה רק כאשר את לא מעוניינת.
אז וואלה...
תתחילו לזהות קצת יותר טוב את התחושות של הבחורה שעומדת מולכם.
זה לא כזה מסובך.

ALIsuperstar

New member
לא אמרתי שזה מסובך

אבל כן תיארתי לך מה שכל גבר עם ביצים קטנות מרגיש. מזלי, שלי גדולות... כי כשזה קשור לרצון האישה שאיתי, את הרצונות שלי אני מדליק טיפה הצידה, ונותן לזה לבוא לבד. כך צריך.

ALIsuperstar

New member
אף פעם לא חוויתי

אף פעם לא אהבתי, את קולות הסבל שבחניקה וכל מיני אפקטים של מים כתוצאה מכך.
אולי יבוא יום ואפגוש מישהי מיומנת, מה לעשות שזה עדיין לא קרה, לך תדע.

זיקן

New member
מנהל
אתה שטותניק.

יש כאלו שאוהבות את זה. הן רק קוראות לזה "תענוג אורלי"

ALIsuperstar

New member
יודע. פגשתי אחת שאהבה

אבל לי זה מוריד. אני באמת לא מבין מה כל הכיף בלראות מישהי נחנקת לך מול העיניים. חוץ מזה המקום הכי רגיש בזין הוא ליד הכיפה, אז גרון עמוק נראה טוב בסרט פורנו לפעמים, אבל בשביל ששאני אהנה, לא צריך להתעמק כל כך.

סיגלית 2014

New member
מנהל
אלוהים

כמה שטויות בפוסט אחד....

Berethor

New member
מסכים איתך בנושא

זה עוד דוגמא לפורנו הזוי, על אותו עיקרון כמו לגמור על הפנים, שוב דבר שבמציאות הוא מיותר. מלא בפה זה עוד יכול לקרות בטעות או בכוונה באוראלי, אבל על הפנים, תכלס מיותר.

ALIsuperstar

New member
ת׳אמת שלגמור בפה לפעמים זה גם לא טעות

אלא בקשה ממנה, קורה. זה כמו שאני שומע את המשפט אתמול, ״בגלל שאני אוהבת אותך אני מוכנה לנסות אנאלי״.

Berethor

New member
בסדר, רק ציינתי שזה הגיוני יותר

מאשר גמירה על הפנים, כי באוראלי האיבר מין במלא בפה, אז זה לא מפתיע אם גומרים בפה, אבל בשביל לגמור על הפנים צריך להוציא אותו, לחכות עם הגמירה ובכוונה לגמור על הפנים, זה לא משהו שבא בטבעיות, אפילו באוראלי, לכן זה דבר שהוא סתם מיותר ומומצע, מה גם שתכלס המטרה העיקרית בזה היא ויזואלית, כמו גם יכול להיות סוג של השפלה מכוונת. אז גמירה על הפנית מאוד דומה לגרון עמוק בקטע הזה, שניהם דברים שבאמת מיותרים ולא מהנים במציאות, אלא אם כן אתה חובב סאדו-מאזו, ולכן הם המצאה של הפורנו או הסאדו-מאזו. לגבי אנאלי, אישית לא פאן של הדבר הזה, כי זה מזכיר לי מין הומוסקסואלי, ואני גם יודע שרוב הנשים לא נהנות מזה, בדיוק כמו גברים.

Berethor

New member
האמת זה גם מפתיע אם ההצעות האלו באות ממנה

היא לא במקרה מזוכיסטית? כדי להציע אנאלי או גמירה על הפנים? או שזה אתה כל הזמן לוחץ עליה לזה ובסוף היא אמרה לך "בסדר כי אני אוהבת אותך"?

ALIsuperstar

New member
זה הפתיע גם אותי

אבל זה לא שינה הרבה...

זה קצת מתסכל שהיא לא יודעת מתי היא גומרת, אבל לאט לאט היא מתחילה לגנוח...

למעלה