חברת pdac רוצה שנשלם עוד...

eranzig

New member
חברת pdac רוצה שנשלם עוד...

חברת PDAC רוצה שנשלם לה על " שידרוג " מערכת ההפעלה , הכוונה על התיקונים שמערכת ההפעלה שלה בעברית לא נתמכת כמו שצריך . אני חושב שזאת תהיה חוצפה שחברת PDAC תבקש מלקוחתיה, שרכשו את הגרסא עם העברית החלקית, תוספת כספית על שידרוג הגרסא העברית למצב תקין, כאשר מלכתחילה היא אמורה לספק תוכנה מושלמת . העובדה שרכשנו בידיעתנו גרסא עברית לא מושלמת מחברת PDAC כאשר החברה היתה בפיתוח בתחילת דרכה, והובהר לנו כי כשתתוקן הגרסא היא תופץ בחינם ללקוחות שרכשו את הגרסא החלקית, על כך החברה צריכה להודות לנו על שדחפנו אותה לשדרג את הגרסא העברית במכשירי POCKET PC, ולא לנצל אותנו!!! אני אומר, במידה וחברת PDAC תציע תוספת תשלום על " שידרוג " או תיקוני הבאגים, אנו הקהילה צריכים לבצע חרם ולא לתת למצב לקרות, גם אם זה אומר לרכוש מערכת הפעלה חדשה מהמתחרה שלהם - כי אנחנו לא פראיירים!!!. אנו קהל יעד הצרכנים שלהם, בלעדנו הם לא מתקיימים, על כן מכוחנו לדרוש את זכויותינו הבסיסיות המגיעות לנו בעת רכישת תוכנה חלקית, ולהכריח את חברת PDAC לעמוד בהתחייבויותיה כלפנו, ולספק לנו את שדרוג התוכנה. נא הפיצו הודעה זו לכל לקוח שיש לו מכשיר POCKET PC עם גרסא עברית של חברת PDAC. מחכה לתגובה ותמיכה. ערן זיגדון.

u4670

New member
תשלום

אל תהיה ילד, גם מיקרוסופט לוקחת כסף עבור שדרוג מוצרים גרועים. אם אכן יבקשו רק 100 ש"ח עבור השדרוג, זהו מחיר סביר. אין ארוחות חינם. תעשה חרם תשאר עם מה שיש או שתקנה עברית של אירון ב400 ש"ח. וזו הגזמה פראית.

eranzig

New member
אני איתך שמחיר ...

אני איתך לגבי המחיר הגבוה של אירון , וגם להם אנו צרכים לעמוד על העקרונות שלנולגביהמחיר בכדי שיהיה נמוך מהמחיר שהם מצעים כעת . לגבי PDAC ,כשרכשתי את המכשיר מכלנית , הפרסום היה עברית מלא למכשיר. כשוחחתי עם חברת COMPAQ/HP וגם עם חברת PDAC, על המוצר הלא מושלם כפי שהם תארו , הם הגיבו שהם עובדים על הבעיות הללו ומפתחים למצב שבו הגרסא העברית תיהיה כמו שצריכה להיות ,וכשיהיה המוצר מוכן הם יעדכנו את האתר ההורדות שלהם בכדי שנוכל לעדכן , ולא דובר בשום כסף נוסף . נכון שסכום של מאה ש"ח הוא לא גבוה כמו ה400 ש"ח של חברת אירון, אך על תשכח שכבר שילמת סכום כסף לגרסא העברית של PDAC ועוד הם עכשיו רוצים שנוסיף מאה ש"ח. בכל אופן אני לא חושב שאנחנו לקוחות שכבר רכשנו את המוצר צרכים להוסף כסף בכדי להנות ממוצר שמלתחילה ההינו צרכים לקבל בחינם , חברת PDAC הבטיחו לי שהם יעדכו את המוצר בחינם ללקוחתיה. חבר'ה אתם צרכים להבין זה לא מערכת הפעלה חדשה כגון windows 2000 ל windows xp סך הכל הם ממשיכים את מה שהם התחילו ולא סיימו . ערן זיגדון ממתין לתגובה

ron20

New member
תזכור ש...

נכון שחלונות xp home edition עולה כמו העברית של אירון ואני מודה שבמבט ראשון זה נראה מוזר. מערכת XP אמורה לעלות הרבה יותר, אבל פה נכנסים שיקולים אחרים. הם "מפתים" אותך לקנות מערכת הפעלה במחיר הפסד ויודעים שברגע שבחרת מיקוסופט סביר שתקנה גם אופיס, תדרוש תוכנות נוספות שידרשו ממפתחים לקנות כלי פיתוח של מיקרוסופט וכו... מי שקנה עברית מ PDAC או אירון , קנה מוצר שעליו הם צריכים להרויח, אין להם מוצר אחר להרויח ממנו. אני ממש לא מאמין שאני מגן על PDAC אחרי המוצר הלקוי שהם נתנו לנו (עד הפרסום שאירון נכנסים למרוץ), אבל העברית זה המוצר שלהם והם רוצים להרויח עליו... פשוט מאד. לגבי עדכון, לדעתי השאלה היא לא 100 ש"ח אלא מה הוא כולל, אם הוא פותר את כל הבעיות (ישור לימין, אופיס, שימוש בקונטקטס המקורי, אינטרנט, מהירות הקלדה וזיהוי כתב יד) יכול להיות שזה שווה אם לא, זה לא שווה לי גם 50 שקל.

ron20

New member
אז ככה (+כמה דברים לאירון) ...

PDAC עוד לא מעדכנים מערכות הפעלה,וטוב שכך
... הם רק מפתחים תמיכה עברית למערכת ההפעלה. הם כנראה מנסים לבלום את השחקן החדש... אגב, אני ממש לא מבין את אסטרטגית החדירה של אירון. - אין גרסת נסיון - צריך להרשם בשביל לקבל פרטים נוספים על המוצר... , אני בד"כ רגיל לקבל פרטים על מוצר לפני שאני נותן פרטים שלי - נושא האי-תמיכה העברית ביישומי אופיס (אם אני מבין נכון, ויתכן שאני טועה.. כי לא קיבלתי פרטים...) הוא קריטי, ולדעתי לא מצדיק 395 ש"ח ממשתמש ששילם כבר ל PDAC (התרגלנו, אנחנו יכולים לחכות עוד קצת). - בקיצור חברת אירון, אם יש לכם מוצר טוב - תנו לנסות, הנכונות שלי לבצע הרד ריסט ולבזבז שעתיים עבודה על שחזור המכשיר רק בשביל לנסות את העברית שלכם תעיד על רצינותי... ותנו יותר פרטים. אחרת, אני אשב על הגדר (כמו רבים אחרים) ומי יודע ... אולי PDAC יפתיעו אותנו ... יש לכם חלון - נצלו אותו, לפעמים זה נראה כאילו צריכים "לעמוד בתור" כדי לזכות בכבוד להשתמש במוצר שלכם וחבל.

ade777

New member
../images/Emo10.gifבקשר למחיר

לידיעתכם, אני קניתי כעת עברית של PDAC ב- 460 ש"ח!!!! (אחרי שהתאכזבתי מאיירון :( ) כך שאם המחיר של איירון מופקע, אזי המחיר של PDAC מופקע ביותר, זאת בעוד שעברית מלאה לפאלם (כולל ממשק) נמכרת ב- 300 ש"ח! ובקשר לאיירון, אמנם הם אינם נותנים גרסת נסיון אלא נותנים אפשרות לקניה ללא סיכון, אך הדבר אינו נורא כלל, מפני שהאתר מאד נח וכן הביטול נעשה ללא כל תקלות ובשניות. (לדעתי האתר שלהם הוא המעלה היחידה בינתיים, במיוחד אפשרות רישום הקוד אוטומטית למכשיר, כדאי לנסות!)

לכל החברים המשווים מחירים האם חשבתם

כמה מערכות WIN XP ימכרו בארץ ובעולם - מליונים. וכמה ערכות עברית ימכרו? כמה אלפים במקרה הטוב בכל ישראל יש כיום להערכת המומחים כ 10000 מכשירי איפק למינהם. האם חשבתם כמה מתכנתים צריך בשביל לככתוב את העברית? אם נניח שצריך רק שני מתכנתים כדי שאלו יכתבו את העברית תקופת הפיתוח תהיה שנה ושכר כל אחד ברוטו כ 15000 שח לחודש. שעל זה עלות המעביד היא 20000 שח ובחישוב שנתי זו הוצאה של 480000 שח. ולא לקחנו בחשבון עלויות שכר דירה למשרד מזכירות מנהלה מיסים טלפון חשמל וכיוב. עם כל אלו נגיע בקלות לעלויות פיתוח של של 1 מליון שח לפחות. כעת כמה ערכות של העברית צריך למכור כדי לראות רק את ההשקעה חזרה? אם המוצר בסוף הדרך נמכר ב 500 ש"ח שהם 100$ . למפתח יהיו מסכום זה 50% שהם 50 דולר. כמה צריך למכור כדי לקבל רק את הכסף חזרה ובינתים יש עוד הוצאות מימון שכד ושיווק שממשיכות לגדול. ואתם רוצים זאת חינם אחרת תחרימו אותם. על מי אתם מאימים היצרנים פשוט ירדו מהענין ומה לנו? ואם אתה מחרים אותם אם הם לא יתנו לך המוצר חינם מה האיום שלך ולמה שיפתחו את המוצר. וכל זאת עוד לפני שלקחנו בחשבון שמערכת ההפעלה בדור הבא צפויה להיות ביוני קוד כלומר עם עברית מוכללת. אז בכלל לא ימכרו תוספי עברית. אני מתפלא שבכלל מישהוא מוכן להשקיע בכתיבה ושיווק מערכת שתתמוך בעברית זה מרשם בטוח להפסד במערכת בכלל ובגלל קונים מתוחכמים כמונו בפרט. בקיצור תתבגרו

ron20

New member
לפני שאתה אומר לי להתבגר ...

תקרא טוב, כל מה שכתבתי בקישור הנ"ל ... בלי קשר, כל הכבוד על ההשקעה שבתחשיב

למה קפצת יש עוד כמה כותבים בשרשור

זה האם יש לך סיבה מניע/נסתר להיות רגיש כל כך? סתם מחשבה שעברה בראשי. לו קראת את כל השרשור הית מבין שתגובתי היא דוקא לאלו ששתקו בשרשור זה שבת שלום

ron20

New member
אין לי כל מניע נסתר

ואין פה עניין של רגישות ... הכל בסדר, כנראה אי הבנה שלי... שבת שלום גם לך.

comx

New member
אני לא מסכים איתך חבר...

אז מה? עדיין 400 ש"ח זה מכיר מופרז בלשון המעטה... אז אני פשוט אמצא את זה חינם... אם זה היה עולה לפחות כמו העברית של פאלם אז היתי קונה ובכיף!!! אם הם יורידו מכיר הם ירוויחו שוק גדול בהרבה... ובסוף יצא להם שווה כל העסק... אני צרכן אני רוצה זול ובאיכות סבירה... המקורי יהיה יקר אקנה שיכפול לא חוקי... ואני מדגיש אני לא רוצה לא חוקי!!! תודה יום מהנה

mihablum

New member
איירון מול PDAC

הגרסה של איירון כפי שראיתי אותה בהשרה מאוד מאוד מאוד מאכזבת. נכון יש כתיבה לוגית של עברית ואנגלית ללא חיתוך שורות א ב ל אין יומן (יש רק תצוגה של שורות כמו האייקון השמאלי - לא ויזואלי), אין תמיכה באופיס (כפי שכולם יודעים) והם אפילו עוד לא התחילו לפתח, אין אפשרות להשתמש בקטגוריות, בפגישות מחזוריות וכו´ וכו´ בקשר לPDAC - עדכונים בתשלום באופן כללי במידה מסוימת מקובלים עלי מהסיבה היחידה שלולי זה אין להם כ"כ מניע מלבצע אותה חוץ מלהיות בשורה הראשונה עם מתחרה. וכאן הבעיה -אני די רתחתי על PDAC בכל התקופה שיש לי את הפורט מהסיבה הפשוטה שאין תמיכה, לא מתייחסים אליך - יש איזה מקום באתר בו אתה יכול לפנות לSUPPORT - אני מאמין שאיש לא קיבל תשובה מהם מאז שהם נוסדו - ועל זה מגיע להם עונש. פרט לזה - במשך שנה - לא היה כל שדרוג - כי לא היה מתחרה - עכשיו הם נלחצו... תגידו שאתם עובדים על זה, שזה לא משתלם לכם, שנמאס לכם - אבל אל תשאירו לקוחות כך. אם המגמה היא של סליחה טעינו מעכשיו - שינוי בגישה - קיבלתי את סליחתם - ואני מוכן לתת להם 100 ש"ח להמשך פיתוח.

liran1ro1

New member
יצאתי מבולבל ממכם אני עומד לירכוש

עיברית ולא יודע באיזה חברה ליבחור הבנתי שלשניהם יש בגים , אבל מה עדיף ????????????????? תודה לירן

למעלה