חברת פוקס

DREAM111

New member
חברת פוקס

כמו שאתם יודעים המידות שלהן הן בגודל של אצבע ומטה. עכשיו בעודי כותבת לי בפורומים הצצתי לרגע במבט חטוף למסך הטלויזיה של ערוץ 2 ומה אני רואה על המסך
את מנכ"ל חברת פוקס שמייצגת דקיקות ו"מושלמות" והמנכ"ל היקר שלהם הוא אדון חביב ועגלגל. איך מנכ"ל כזה לא מנסה לחשוב על כל החברה וכל הציבור
טוב אולי ההודעה יצאה קצת מבולבלת כי זה הרגיז אותי ואני לא ממש בפוקוס.

FrooTeLa

New member
בפוקס יש חולצות עד מידה 4 או 5

והן דיי גדולות ויש המון סוגים ומכנסיים נראה לי עד מידה 42-בקושי 44. בקשר למכנסיים- לא הפסד גדול ובכלל פוקס, אני לא אוהבת אותם רק שאני חייבת סתם חולצה אני קונה שם

DREAM111

New member
יקרתי אני מבטיחה לך שאף חולצה

4 או 5 של פוקס לא עולה על המנכ"ל שלהם. ומכנס 44 אפילו ניתן לו 46 לא מגיע לו לפופיק. אז דווקא אדם כמוהו צריך להבין את הצרכים של המידות השונות ולא רק המידות הדקיקות.

FrooTeLa

New member
כי הוא חושב כנראה שכל הבנות צריכות

להיות עד מידה 44. כמו כל החנויות. 44 זה אפילו יותר מידיי. 42 עוד איכשהו..
את מבינה, כל מי שמעל 44 זה כבר לא אנושי.

מ ש כ י ת

New member
הבת שלי בת 17 ולא נראית כמו דוגמנית

אבל היא בהחלט לא שמנה
כשהיא נכנסת לפוקס היא תמיד יוצאת משם מתוסכלת, מידה 42 שלהם זה כמו 40 רגיל, והמבחר במידות היותר גדולות מצומצם עד אימה. רק תסבירו לי למה היא מתעקשת כל פעם מחדש להכנס ל"פוקס"???

FrooTeLa

New member
כן המכנסיים שם זה נורא

ונגיד רציתי מכנסיים קצרים ג'ינס או לבנים ללכת לבריכה לים וזה.. מכנסיים קצרים אפשר למצוא עד מידה 40 ממידה 40 המכנסיים הם קצת מעל הברך. מה יעני בכלל שאני 44 אני צריכה להסתיר את הרגליים שלי????? מה זה?! גם החולצות אני מידה 2 שם בחולצות וככל שהמידה עושה השרוולים מתארכים ולא רק שזה מכוער- זה לא נוח בקיץ אני שונאת את הקטעים האלה

ShirShir

New member
דרים, אני מסכימה איתך../images/Emo70.gif

פעם היה לפוקס מגוון של מידות.. ו-XL היה XL! היום הם פשוט לא מייצרים מידות יותר מ-L וגם זה שואף ל-42..

למעלה