חברת פאלפון

חברת פאלפון

שלום שמי דותן , אני לקוח של חברת "פאלפון " מזה 9 שנים רצוי לציין ששירות החברה בעבר היה מעולה ללא דופי. לפני כשנה וחצי החלו הבעיות בשירות , השירות הלקוי החל בכך שהוחזר לידהם טלפון אשר שירת אותי , והחברה החליטה להציג את תכניי האישיים לציבור הרחב ללא הסכמתי וללא ידיעתי הוחלף לי מכשיר כפיצוי . לדגם 740 SAMSUNG , המכשיר הינו דור שלישי ומכשיר טוב אפשר לומר אך אינו עונה על צרכיי. כאשר ניגשתי למרכז השירות לפני כשנה , התחייבתי למכשיר SK7200 מכשיר אשר עשה המון תקלות , נתקע המסך , אין יכולת לניתוק , חברת "פאלפון" הבינו כי מדובר בדגם לא מוצלח ומהר מאוד החליטו להחליף לי דגם ונחשו לאיזה דגם : בדיוק : 740 SAMSUNG , אותו המכשיר שלא עונה על הצרכים שלי , מדוע הסכמתי להחליפו , מהסיבה הפשוטה , הוסבר לי שהמכשיר נבדק וגירסתו עודכנה , ועבר מקצה שיפורים (נו באמת) , טוב נו נתתי צאנס. לאחר שהחלפתי עבר חודש המכשיר היה בפרק זמן זה כבר 3 פעמים במעבדה , והפתגם המתנגן הוא : הוחלף לך מעגל חשמלי לחדש , המכשיר חדש מבפנים והעברת זכרונות . הייתכן הדבר שלאחר שטכנאי בודק מכשיר מצא בו פגם , מתקן , ומוציא אותו ללקוח פגום בחזרה ? יש משפט שאומר , מי שלא טועה לא עובד , נכון , אבל 3 פעמים בחודש , מעניין לעוד כמה לקוחות נעשה אותו עוול ? תבינו אנשים , בפעם השנייה שברתי את המכשיר , חשבתי שככה יחליפו לי מכשיר ואזכה במכשיר תקין , כנראה שטעיתי , כאשר ביקשתי החלפת פלסטיקה בלבד ( כפי שהסבירו לי שביטחתי את המכשיר ) אמרו לי שזה בלתי אפשרי , מדוע ? האם זכותי כלקוח לשוחח עם מנהל ? מדוע מנהל חזר אליי רק אחרי 3 שיחות ? האם שווה לשלם ביטוח או לשלם לרשת שמזלזלת בלקוחותיה בצורה שכזאת , יש רשתות מתחרות שיקבלו אתכם בזרועות פתוחות וכמו כל ארוחה טובה , מגיע הקינוח : היום ניגשתי למרכז שירות , בפעם השלישית , כבר ציינתי ? המכשיר היה בלי קליטה מאתמול , ביררתי בקשר להחלפת דגם , הנציגה הנחמדה שוחחה עם מנהלה ואמר : החלפת דגם כרוכה בתשלום של 400 שקל באותה קבוצת מחיר , הברירות שהיו לי הם ללכת אחורה בטיב המכשיר. כאשר ראיתי את דגם מכשיר אחר "מוטורולה 815A " נאמר לי שזו לא אותה קבוצת מחיר , הסברתי למנהל את הסיפור , אמר שלא ניתן לעשות דבר בעניין . אז איך 2 עמדות לידי ישבה בחורה נחמדה , שהחליפו לה דגם ממכשיר פחות מתקדם משלי למכשיר ש"לא באותה קבוצה" בתשלום אשר נמוך מ-400 שקלים ? מייל לתגובות : [email protected] או שניתן להגיב בפורום.

דותן...כנס כנס

תגיד לי בחיית מה זה פה?? ציפורי לילה עם גדעון?? מה אתה רוצה לעזעזלללל איזה חופר אמאאאאאאאאאאאא

דותן יחופר

לך תכתוב את זה לפלאפון לא לנו כי אותנו זה לא מעניין יאללה סע לשם >>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

KALIBER20

New member
למה להיות מנייק

הוא רשם את זה בשביל שנלמד מטעויות ואתם יוצאים עליו בחיית דינק לא מעניין אל תקראו במקום להגיד תודה אתם מסתלבטים עליו אני גם בחברת פלאפון וואלה טוב לדעת שהם חברה מנייק וואלה כל כלב בא יומו דותן אל תצא פראייר כנס בהם כפרה יאללה סלמתק

אח שלי אני סוכן של סלקום

וואלה אני שומע כל יום תלונות כאלו על פלאפון אתה לא היחיד גם לי בעבר הם עשו טעות שעלתה לי 5000 שקל.... ולא פלא שהמכשירים שלהם דפוקים ובלי קליטה, זה כי הם עובדים ברשת TDMA זאת הרשת הישנה.

אושר בתור נציג סלקום אני לא חושב ..

שאתה תגיד משהו שהוא לטובת פלאפון אבל אני מכיר את 2 החברות טוב אני עבדתי עם סלקקום וכעת אני פלאפון ויש לי 25 מכשירים בחברה ואני יכול לןהגיד לך שפלאפון יותר מסתדרת עם הלקוחות (האמת איתי לא יודע מה עם לקוחות אחרים) ודותן הדרך הכי טובה לטפל בבעיה במיוחד שאתה עובד מול ישראלים זה לצעוק כי בדרך טובה בדרך כלל לא מטפלים ישר ולפעמים אפילו מטרטרים את הלקוחות בסוף דוחפים להם עוד עיסקה עם התחייבות לכמה שנים אל תוותר להם בסוף הם יחליפו לך ....אני במצב כזה שולח מכתב למתאם קישרי לקוחות שלי שיבטל את כל המכשירים תוך שעתיים הוא חוזר עם פיתרון לבעיה לסביעות רצוני שבת שלום

השייח , שלומי ומהמר , כנסו לפה ...

אתם נגועים , ומושפעים , אחד אמר חופר , אחרי שניה החבר שלו הגיב , ואפילו היה יצירתי , חשב הרבה , עד שכתב גם הוא "חופר" תודה למי שקרא והגיב .. אודה לכם על פניות נורמליות יותר מ- לך לך ... אחלה יום

שמע שמע אדון בולבולון

בחיים לא כתבת פה הודעה פתאום אתה בא כמו זין ורושם לי הודעה על פלאפון סלקום או זיבי ומה שעברת ומה שאתה עובר ומה שאתה מציע שמע תפוס כיוון לא מעניין אף אחד זה לא פורום פלאפונים בא לך לדבר על פלאפון סע לכיוון האתר שלהם יש אחלה פורום ואני אגיב איך שבא לי כלב למה לא רואה אותך ממטר טפייייייייייייייייי זהו עכשיו אני מרגיש טוב :) ביי חמוד

<אחת שמבינה אותך> דותן כנס

אוקי אז ככה: לפני שנתיים קניתי מכשיר, לא זוכרת את הדגם סורי. כעבור חודש הבנתי שיש בו מלא פאקים, ומחבריי שהיה להם את המכשיר הזה אמרו לי מייד להחליפו כי הוא מכשיר שתמיד נכבה, נתקע לו פתאום דברים, ואיטי, החקשבתי למה שאמרו לי במיוחד שזה מכשיר "חדש" ורציתי להחליף, כי נמאסןו עליי כל הבעיות שהיו לי, פתאום היה נכבה לי באמצע שיחה.. נתקע, איטי, וכ"ו. הגעתי לרשת פלאפון "היקרה" בכדי שיטפלו לי בבעיה והם מייד אמרו "אנחנו נכנסי למעבדה", אמרתי שאני לא מוכנה, שיש לי אותו רק חודש ושיחליפו לי לחדש, אז כן החליפו לי לחדש אבל שוב עם אותם הבעיות. כל פעם שניסיתי לתקן זה חזר חלילה. טוב, מברור קטן שעשיתי התברר לי שאיך שקניתי את המכשיר הוא כבר יצא מהקטלוג, וזה היה נחשב לדבריהם "פלאפון חדיש!", כן בטח....! טוב שנתיים הפלאפון שירת אותי סבלתי את התקלות מאחר שיש ברשותי עוד שני מכשירים אבל למזלי, של סלקום. לפני כחודש היה מבצע שאתה נותן את המכשיר שלך ו"מקבל" מכשיר במתנה. הלכתי לפלאפון, ישבתי עם הפקידה בחרתי מכשיר מאוד נחמד, דיברנו על כל מיני עניינים, אבל העניין הכי חשוב שהיא הייתה אמורה להגיד לי הוא שבעצם אני מתחייבת עליו, על המכשיר. ואת זה לא רציתי. ואת כל הפרטים האלו הבחורה בטלפון אמרה לי, ולא הפקידה.. אחרי כמה שעות חזרתי לחברה, החזרתי להם את המכשיר החדש ולקחתי את הישן. חזרתי לביתי, התקשרתי למוקד ביקשתי שינתקו את הקו, מייד עם סיום השיחה לקחתי את המכשיר שלי שברתי אותו לשניים וזרקתי אותו לפח האשפה, וכל זה אודות לשירות המכוער והמגעיל של חברת פלאפון "היקרה". אני שמחה ולא מצטערת לרגע על מה שעשיתי, ואני לעולם לא יחזור לחברה הזו יותר בחיים שלי. אז דותן.. אני מאוד מבינה אותך, זרוק תפלאפון ותעבור לחברה אחרת, המלצה-סלקום. כל השאר חרא. בהצלחה :)

אז ככה..

הוא רשם את זה בשביל שנלמד מטעויות ואתם יוצאים עליו בחיית דינק לא מעניין אל תקראו במקום להגיד תודה אתם מסתלבטים עליו אני גם בחברת פלאפון וואלה טוב לדעת שהם חברה מנייק וואלה כל כלב בא יומו דותן אל תצא פראייר כנס בהם כפרה יאללה סלמתק

Yellow 4 Ever

New member
חבורת טמבלים.

מישהו שואל אותכם? בא לו לכתוב את זה פה אז הוא יכתוב את זה פה, למה מי אתם בכלל?

תקשיב לי...

תראה..פלאפון..היא החברה הכי גרועה כעת בשוק...אפילו יותר ממירס.. הדבר היחידי שטוב בפלא'..הוא חבילת המונדיאל של החודש..וזהו..המכשירים שלהם דפוקים..הסוללות שלהם נגמרות מהר בגלל משהו טכני במכשור שלהם.. (אפילו אם זה סמסונג!). והנציגים שלהם..הם כולם רודפי בצע..רוצים לראות מאיפה הם יכולים להוציא ממך עוד כספים... נציגה של פלאפון:"צליל בהמתנה יש כבר?!"..."מה המס' שלך?!אני עכשיו רוצה לראות מה אני יכולה לעשות כדי שלך יהיה יותר טוב!"..."מה זה המכשיר הענתיקה הזה?!בוא אני אתן לך מכשיר טוב יותר!"..."אתה לקוח של מי?לא של פלאפןםן?!בוא אני אתן לך 700 שקל על המכשיר שיש לך עכשיו!"(ברור שהיא תתן לו מכשיר ששוה חצי מהמכשיר ההוא..אבל לא משנה עכשיו). וכל זה מאיפה אני יודעת...פשוט מאוד..הם עובדים בעמדה לידי!!! פויה עליהם!!!ועל שיטת העבודה שלהם..הם רק מחפשים דבר אחד..כסף כסף ועוד כסף... וסתם ככה..לידע כללי...פלאפון נמצאת בהפסדים רצחניים!!!בגלל זה הם מציעים את חבילת החיילים הכי משתלמת בשוק... (אבל שתדעו לכם שהם זונות...כי לחיילים הם נותנים דקת שיחה בעלות של 25 אג'..לעומת זאת..פלאפון זכתה לפני כמה חודשים במכרז של עובדי המדינה כאשר היא נתנה להם את העלות הכי זולה שיש כרגע לדקת שיחה ברשת וכל עובד מדינה יכול לדבר ללא הגבלה בעלות של 9 אג' לדקה!!!ללא הגבלה!!!! תבינו..לאלה שיש להם משכורת של 5 ספרות יש עלות הכי זולה בשוק..ולאלה שיש להם בקושי(!!!) משכורת של 400-800₪ הם נותנים עלות של 25 אג'). אקיצררררררררר...שלא יגידו שאני חופרת...למרות שחפרתי כבר... פלאפון זונות... לכו לאורנג'...יש להם שירות מעולה..לא משקרת..אתם מוזמנים לנסות אפילו (לנו יש 12 מנויים שמה)..או אפילו סלקום...הם גם נחמדים..לדוד שלי יש אותם גם בהרבה מנויים...אבל נוסו על נפשכם אם אתם לקוחות בפלאפון!! ותדעו לכם..שבאורנג'...פעם זיכו אותנו על משהו שעשיתי שמה..שממש עלה לי ים כסף..ועשיתי את זה בטעות אומנם..אבל הם לא היו חייבים לזכות אותנו בכלל..ובטח שלא על כל הסכום..והם זיכו..ויצאו ממש גדולים בקטע של ללכת למען הלקוח..(ולא..אנחנו לא לקוחות עיסקיים שמה..שלא תחשבו שזה בגלל שזה במסלול עיסקי..אלא לקוח פרטי..כמו כל אחד אחר...והם העניקו לו את הזמן.. ואת הרצון..ואת הזיכוי הענק הזה שנגרם בגלל שטות שלי..) טוב יאללה..ביי דותן...תצעק כמה שבא לך..זה לא יעזור לך ממש.. תאמין לי..הם סתם ישימו אותך על רמקול ויצחקו על איך שאתה חושב שהם עוד יזכו אותך על משהו..או על איך שיצא לך משהו מעבר לעוד מכשיר דפוק מהחברה שלהם..הרי הם יודעים שלא תעזוב.. רוצה להראות להם לקח?!תגיש תביעה...תיגש לעיתון ידיעות אחרונות..יש שמה במדור ממון של ימי שישי בעמ' הראשוניים מדור צרכנים כזה..ויש שמה כל מיני סיפורים על מיקרים שאנשים פשוטים ממש כמוך ניסו לפתור בעיות שבעיקרון נובעות הרבה פעמים מחוסר רצון לעזור ללקוח..ופנו לחברות בעצמם.. ואין לך מושג איזה פלא קורה כשחברה גדולה מקבלת פניה מעיתון מכובד כמו ידיעות...נסה את מזלך שם..בהצלחה...

dani181

New member
חחחחחחחחחח רואים שאתה פראייר

אני במקומך ישר מכתב להנהלת פלאפון שהסיפור יצא לעיתונות

אוואטר

New member
דותן שלום

תגיד אתה עובד במקרה בסלקום?

למעלה