חברת ניקיון

חברת ניקיון

בשעה טובה עוד כ - 3 שבועות אנחנו מתוכננים לעבור. אנחנו מחפשים חברת ניקיון טובה באזור כוכב יאיר לבית של 230 מ"ר. למישהו יש המלצה? שמעתם על חברת אור הברק אולי? תודה ויום טוב!

בינא

Member
תיזהרו מחברות ניקיון!!!

אל תשתמשו בשירותים כאלה!!! ראו הוזהרתם. הם הורסים את הבית. משתמשים בצינור כדי להתיז על הכל, כולל ארונות כדי "לנקות מאבק". מציפים את הבית. עובדים עם דטרגנטים שאסור להשתמש בהם בכלל במבנה חדש או מחודש לאורך 6 החודשים הראשונים ומשאירים עבודה רבה אחריהם, לא לפני שגבו יותר ממה שסוכם. העובדים הם הרמה הנמוכה ביותר של עובדים בשוק ואין לכם מילה להגיד לכם ברגע שנכנסו. אין להם שום אחריות על כלום ואם נשבר משהו או מפסיק לעבוד (שקעים, מפסקים, ברזים וכד')...בעיה שלכם. בית מנקים לבד, עם עזרה של אנשים שאתם מכירים, כמו קרובי משפחה, עוזרת שמשלמים לה על כל שעה + בונוס, חברים וכיו"ב. מכינים לכולם סנדויצ'ים, משקה קר וקפה והופכים את יום הניקיון לחוויה משותפת...לא נורא כל-כך לנקות לבד וכך גם רואים מה עובד ומה לא עובד בבית, אם השיפועים ברצפה ובמקלחות תקינים, תריסים וחלונות נסגרים ונפתחים, דלתות נפתחות, נסגרות וננעלות כראוי וכיו"ב. אסור בשום אופן לנקות עם חומרי ניקוי משום סוג כי בכולם יש חומצות שמפרקות את חומרי המליטה (בטון,טיח,רובה) ברגע שבאים איתם במגע ולאורך זמן. מותר נקות רק עם מים קרים, מים חמים, סקוטץ' פלסטי וספוג מתכת, מברשות פלסטיק קשות, מגרדות צבע, סכין יפנית, שפכטל נירוסטה (לא פלדה כי מחליד), מברשת פליז (לא פלדה כי מחליד), סמרטוטים מסוגים שונים, שואב אבק חזק, מטאטים ויאה, מגבים וסמרטוטי רצפה או מופ, ניירות מטבח ומטליות מסוגים שונים. רק לזכוכית ולאלומיניום ניתן להשתמש בחומרים מנקי זכוכית וחלונות. בהצלחה.

../images/Emo5.gif אוי ואבוי...

אבל אם אין חברים / משפחה שיכולים לבוא לעזור? מה האלטרנטיבות? לנקות הכל לבד? אני אקרוס.. זה בכל זאת בית של 230 מ"ר. עם הרבה ויטרינות. מה עושים?!

Nailicq

New member
עוזרת בית

קחו עוזרת בית + פיקוח שלכם שתבוא יומיים רצוף, ספקו חומרים לבד...

בינא

Member
100% בטוח. לקרמיקה לא עושים פוליש

גם אין מה להביא מכונה לניקוי, כי רוב הכתמים יורדים בקלות עם מים חמים ומטאטא כביש או מטאטא עם חודים מגומי מוקשה המשמשים לניקוי גרנוליט בחוץ.

fireman

New member
לגרניט פורצלן אפילו את הסבון את לא צריכה

מים חמים יעשו את העבודה היטב פוליש יהרוס את האריח, על אחת כמה וכמה אם מדובר באריח מלוטש.

ruzzO

New member
אפשר לשכור מכונת פוליש לבד

זה בסביבות ה150 שקל ליום. יש ליחבר טוב שעבד בפוליש והוא סיפר לי בהכללה שכולם רמאים. הוא עזב בגלל שהוא לא יכל לסבול את השקרים הללו. (סיפורים מסמרי שיער על דטרגנטים לא מתאימים מחירים מופקעים עבודות "מומצאות" וכו.)

לעבוד על מכונת פוליש זה מסוכן

ללא הדרכה המכונה יכולה לזרוק אותך לכל הכיוונים ועם קצת סבון ומים על הרצפה זה עלול להיות מאוד מסוכן לא ממליצה בכלל אני מתארת לעצמי שעניין הפוליש הוא על מנת להוציא את שאריות הצבע מהריצוף, זאת ניתן לעשות עם סכין מיוחדת לכך, מים חמים וסבון לעבור חדר חדר מרצפת מרצפת, זה קשה ומיאש אני לא מצטרפת לקונצנזוס כנגד חברות הניקיון תמיד אפשר להיות בבית בזמן שהם מנקים ולפקח על עבודתם לוודא ולסגור מראש באיזה חומרים הם ישתמשו ומה הם ינקו (למשל לא לגעת בארונות ומקומות רגישים) 220 מטר לנקות מלכלוך של בניין זה לא עניין של מה בכך ומי שחושב שהוא יכול לעשות זאת ביומיים עם מנקה וחברים עוד מצפה לו הפתעה ענקית. ובכלל לבקש מחברים להצטרף לניקיון? אני כבר לא אהיה חברה של אותו אדם שיעז לבקש ממני דבר כזה

avi5199

New member
עשה זאת בעצמך :

קונים בסופר רצועות סקוצ'ברייט ארוכות שחורות וירוקות מחברים אותם למגב רגיל במקום הסחבה, שופכים מים חמים וסבון ומשפשפים . מנגבים היטב. אחר כך על רצפת טרצו אפשר למרוח תמיסה של מים עם וואקס אקרילי, או ואקס לרצפה כל שהוא, שקונים בסופר. נותנים להתיבש. וזהו זה.

למעלה