חברת ניקיון

led pencil

New member
חברת ניקיון

שלום לכולם, אני לקראת סוף הבנייה ורציתי לדעת אם יש לכם המלצות לחברות ניקיון שעובדות באזור גדרה-אשדוד.

BONE4

New member
אין כמו לנקות לבד!!

החברות האלו רק שופכות מים בלי הכרה ולא מנקות כמו שצריך אך אחד לא ינקה לך את הבית כמו שאתה תנקה לעצמך!

isi5

New member
לקחת עובד ניקיון ב40 ש"ח לשעה

להכין שואב אבק תעשייתי בהשכרה ליום . צריך לעלות בסביבות ה100 ש"ח . ולעבוד ביחד איתו . חלון חלון . ארונות , רובה , שטיפת רצפות , מעקות פנים וחוץ . בדיוק חברתנו עוברת ושיחררנו לה את עובד הבית שלנו לטובת מעבר הדירה שלהם . בסופ"ש הזה . במקום שני חבר'ה מבני דודינו שמתמחים בניקוי בתים לפני מעבר ועלותם 1200 ש"ח . לא חבל ?

led pencil

New member
תודה

מדובר בבית גדול, מעבר לכך מדובר בשאריות טיח, צבע, דבק סיליקון ועוד. אין לי זמן פנוי וכוח להתחיל להקדיש לעניין הניקיון. אני חושב שחברה היא פיתרון מספק בשבילי. תודה על הרעיון.

msvnk

New member
הם יהרסו לך את הבית !

ואתה תחזור לכאן ותעלה תמונות ותשאל שאלות כיצד לתקן את הנזקים שלהם למשקופים, לדלתות, לצבע על קירות, לרובה לכתמים על המרצפות ולאלוהים עוד יודע מה. אנשים לא ממליצים לך כמו שהם ממליצים משעמום. הם עושים זאת מטוב לב ומניסיון מר של רבים. תתרחק מכל חברות הניקיון !

galiaS

New member
יש לך מושג איפה שוכרים שאוב אבק תעשיתי?

וסליחה על הבורות, אבל מה בדיוק שואבים איתו?

isi5

New member
שואב אבק תעשייתי

השכרה של כזה נראה לי בחנויות של ציוד טכני , חומרי בניין , נסה להתעניין , תרים טלפון אולי הם ידעו להגיד גם איפה משכירים ציוד כזה . (פעם מישהו כתב כאן ...) במסילות התריסים , נופלים שבבי בטון , טיח , בית פרטי , מלא בחלונות הכי קל לבוא עם שואב ... ולשאוב , גם אבק כבד מהתריסים , מהרצפות , לפני שטיפה . ( ויטרינרים ממליצים במיוחד בקיץ לשאוב רצפה בכל פינה מביצי פרעושים ועוד מרעין בישין ) וגם .. אחרי ששמים שיש , שוברים קצת את הקיר להכניס אותו בפנים ( אם המדידה לא היתה מדויקת ) ואז .. מאחורי המטבח יש המון שבבי קיר . ובמטבח עצמו , שבבי נגריה . קל מאוד עם שואב אבק במקום להתחיל לנגב ...

ys2000

New member
שלא תעיזו לעשות את זה

מה שנקרא שומר נפשו ירחק אני מכיר מס' משפחות שהזמינו חברת נקיון והם התחרטו על זה עד היום. עדיף להביא שתי מנקות משק בית שלכם או של מכרים לתת להם קצת יותר מהמקובל והם יעשו את העבודה. ואם לא עז עבודה עצמית כמונו, זה קשה אך זה כייף.

למעלה