חברת נוקלאוס

שולה104

New member
חברת נוקלאוס

אשמח לתגובות ממשפחות שיש להם בעיה עם השירות של חברת נוקלאוס- טרזיס גת. האם ידעתם שכבר יותר משבוע (אולי יותר) אין חלקים להחלפה? אים טבעות, אין כבלים, אין בית סוללה- אין כלום. אני חושבת שצריך להתחיל לדבר על זה ואולי משהו יקרה. אנחנו "תקועים" איתם לכל החיים אבל השירות לא טוב וזה חוסר אונים!! גם אי אפשר להתרגז כי מה זה יעזור? יש לנו בעיות בשתלים אבל אין חלקים!! אשמח לתגובות...אמא נואשת....צריך לבדוק ייבוא אישי ולא להיות תלויים במקום שלא נותן שירות. אשמח לדבר עם משפחות לפני שתל שיבדקו טוב טוב את השירות ומה נותנת כל חברה מעבר לשם. אתמול למשל הבנות ברבע לשתיים כבר לא היו שם!! בשביל מה להיות הרי אין להם פתרונות לחלקים...

רונה140

New member
זה באמת מדאיג מה שאת אומרת

אני בזמן הקרוב, מקווה שתוך חודשיים עומדת לעבור ניתוח באהא והיבואנית של השתל היא טרדיס גת, כלומר גם אהיה תלויה בשירות שלהם לחלפים, עזרים ועוד. מה שלא ברור לי למה מאתר קוכליאר לא נותנים לפחות זמנית להזמין חלפים מהחנות הוירטואלית שם לישראל? עד כה התרשמתי שטרדיס גת ממש בסדר. אולי זה תקלה נקודתית ביבוא החלפים. בכל מקרה, צריך שיהיה סטוק של חלפים גם בארץ כדי לא להיתקע עם בעיות כאלה ביבוא...

שולה104

New member
תשובה לרונה

הי, אני לא מכירה את השתל שלך ומאחלת לך בהצלחה בניתוח. תבדקי טוב את הביטוח ואם יש חלקי חילוף איך זה עומד להיות, כשעושים שתל לא יודעים אפילו מה לשאול ואח"כ מגלים דברים. אם יש חברות מתחרות תבדקי מה מציע כל אחד בעיקר בחלפים ובביטוח- שאת זה לא כ"כ מדגישים כשמוכרים לנו את השתל....שיעבור בשלום ותשמעי יותר טוב!!

רונה140

New member
אין חברות מתחרות לשתל הזה, בדקתי

שאלתי כמה מושתלים על עניין השירות למעבד וחלקי חילוף, ועד כה כולם היו מרוצים. נקווה שהשירות באמת יהיה טוב אצלי, אם וכאשר אזדקק לחלפים.

אשחר 1

New member
אני חושבת שלא הבנתי אותך

אצלי קונים סוללות דרך קופת חולים כי טרדיס גת הפסיקו למכור וקיבלתי מכתב על ההודעה. אם את מתכוונת לזה...

לגבי השירות בטרדיס גת

אישית לא נתקלתי לאחרונה במצב של חוסר חלפים אצלם. בשבוע שעבר קפצתי לשם וקיבלתי כל מה שהייתי צריכה במקום בלי שום בעיות. כך שאולי מדובר באיזה חסר נקודתי (מעבד/סוללה בצבע מסויים למשל, שזה כן יכול לקרות). אגב, בשעה שצויינה בדבריך, 13:45, הבנות בהפסקת צהרים. אני הגעתי ב- 14:00 והן בדיוק חזרו לחדר שבו הן עובדות שהיה נעול. מייד קיבלתי התייחסות וטיפול וגם חיוך. על זה חשבה מי שכתבה את הדברים הלא נעימים על העובדות שם? ולא, אין לי שיקול מסחרי או חברי אישי, רק התייחסות לשני צדי מטבע. גם כשיש חששות מן השירות, הייתי מציעה לא להשתלח בנקודות לא רלוונטיות ולא בדוקות. תודה.

שולה104

New member
תגובה לליריתקוש שבטוח לא קשורה לטרזיס גת...

כשיש ילד בבית שלא שומע עם השתל כי חסר חלק בחברת טרזיס גת זה לא נקרא להשתלח (מילה יפה ד"כ..) באף אחד. לחברות המתחרות לפחות לאחת יש מענה טלפוני גם בעשר בלילה. אתמול נאמר לי מפורשות שהמשרד נסגר מוקדם ואני כותבת רק אמת כי אני זאת שפגועה מהשירות והילד שלי הוא הנפגע העיקרי. החברה צריכה לקחת אחריות על השירות. נושא ארוחת הצהרים הוא גם סוגייה מעניינת הסתדרותית ולא מקובלת. אנחנו בידי החברה וזאת הבעיה. לכודים לכל חיינו וזה התיסכול!! יש בעיות ואין עם מי לדבר וגם יש פחד שאח"כ לא יעזרו לי אם במקרה ידעו מי אני. הבנות במשרד הן מקסימות, מקצועיות ולא אשמות בחוסרים או בנהלי העבודה. פעם חיכינו 3 שבועות למכשיר ייבוש. 3 שבועות, הפעם יש חוסרים רצינים ודיברתי עם גורם בכיר מאד!! מי שחושב שאני ממציאה משהו שיבדוק את עצמו קודם ויסדר את מה שצריך במקום להגן על משהו לא נכון. השירות צריך להיות מיידי כי זה האזניים של הילדים!!! והלוואי שהיה מדובר בבטריות...

אני גם כן מציעה לא לנזוף במי שמשיח את לבו

לכל אחד יש זכות להביע את דעתו ואת כל מה שקורה לו, בלי לקבל נזיפה על כך. להפך, אם מתלוננים, יש סיכוי שהחברה תשפר את השירות, כי תמיד יש מי שקורא תגובות באינטרנט (כולל אנשי שיווק של חברות). ולליריתקוש, אם היית מרוצה, זה לא אומר שצריך נזוף במי שלא היה מרוצה.

eyal998

New member
מחסור בחלפים

היי, גם לנו קרה שלא היו חלפים, אבל זה לא הגיע למצב שבגלל זה אין אפשרות שימוש בשתל. השירות בטרדיס גת שניתן ע"י הדס ושרית מקסים ואדיב מאד, אולי כדאי לדבר (או לשלוח מכתב) עם המנהלים של טרדיס גת, הם מאד מיקצועיים ואדיבים, לא חושב שאם הפניה תהיה עניינית ומכובדת שינטרו לך טינה על כך. זאת בהחלט בעיה שיש תלות בחברת טרדיס גת, וכך זה גם עם חברות השתלים האחרות. ולמיטב ידיעתי אין מכירה חופשית של חלקים של השתל. (חוץ ממייבש השתל שנמכר גם באי-ביי בגלל שהוא של חברה נפרדת מקוכליאר). אייל

שולה104

New member
תשובה לאייל

אני מסכימה לגמרי לגבי הדס ושרית- אין לי מילים, לגבי המנהלים הייתי כבר בעניין הזה ומכיוון שבאמת אני לא רוצה חשיפה אגיד רק שחבל על הזמן בענייני תלונות- זה לא עוזר והתשובות שלהם לא מקצועיות ולא מקובלות וזאת הבעיה כנראה. נחייה עם זה כי ממש ממש אין ברירה, לצערי..

ברוריהש

New member
הדס החמודה יצאה לחופשת חתונה (חזרה בינתים)

הסיבה לעיכובים בטרדיס היא יציאתה של הדס החמודה לחופשת חתונה (חזרה בינתים) וכתוצאה נוצר פקק זמני שכבר נפתח עם חזרתה. אילו הית מבררת היו מספרים לך, אני בררתי. נאחל לה כולנו רכת מזל טוב ליום חתונתה. כתמים- קל לעשות, קשה לנקות!!! ב.

שולה104

New member
תשובה לברוריהש

מזל טוב להדס....אבל זה שהדס חזרה זה לא אומר שצצו חלקי חילוף במחסן, עדיין יש חוסרים... היחס המתנשא שלך לא לעניין אבל שיהיה לך לבריאות. העיקר שאת מרוצה ממה שכתבת שלא קשור לכלום. מקווה שאת תמיד תהיי מרוצה מהכל ושתמיד יהיה לך מה להגיד לאנשים בלי קשר לכלום...

ברוריהש

New member
ואו איזה אגרסיות ועכשיו ברגיעה

כשחסרה יד עובדת במפעל זה חייב להיו על חשבון משהוא - או שלא יטפלו בלקוחות או שלא יבצעו פעולות אחרות . זה כל מה שאמרתי - אבל אין לי שום כונה לריב עם אף אחת . נקודה!!!

למעלה