חברת ליד אייר

Abirabir

New member
חברת ליד אייר

שלום לכולם, שמעתי היום על חברת התעופה הישראלית החדשה ליד-אייר. האם מישהו מכיר ויכול לספר קצת במה מדובר? לפי אתר האינטרנט שלהם הם מפעילים 767-200 בתצורה של 200 מושבי תיירים או 104 מושבי ביזנס. קראתי בידיעות אחרונות מהבוקר שהם יתמודדו על מכרז "המלון המעופף" של ממשלת ישראל. חוץ מזה אין לי שום מידע תודה, Abir

ערן שחר

New member
לא כתוב שהם מפעילים מטוס כזה

כתוב שהם יפעילו מטוס בעתיד כרגע זאת חברה בהקמה, יש לה בעיקר אתר אינטרנט יפה......

ערן שחר

New member
זה נראה שאפילו משרדים אין להם

אין מספר טלפון שאפשר לדבר איתם רק כתובת מייל.....

cathay

New member
נראה מאוד חובבני- ס

אתר האינטרנט אינו מתייחס לחוק לגבי מארגני טיסות שכר ולא מפרט איזה רשיונות יש לחברה התרגום לאנגלית ממש על הפנים (נראה כי השתמשו בשירותי התרגום של GOOGLE) בקיצור כנראה שמדובר בברוקרים שמתווכים בין הלקוח לחברת תעופה (בטח ה767 הזקן המאופסן של אל על)

aviy99

New member
למה../images/Emo35.gif

למה כשאתם כותבים על חברה חדשה ועל אתר אינטרנט חובבני שיש לה אף אחד מהמשתתפים בדיון הזה לא חשב שכדאי לתת קישור לאתר של החברה הזאת או לאיזה שהוא אתר שבו כתוב על הפעלת החברה. חיפשתי בגוגל והדבר היחיד שהוא הואיל למצוא לי זה את אתר החברה הזאת שנראה לי שאין בכלל קשר בין הדברים. אפשר בבקשה שכל אחד מהמשתתפים יוסיף פרטים וקישורים על מנת להקל על שאר הגולשים בפורום

ilsites

New member
אכן מבחינה טכנתי האתר שלהם נוראי

בתור מישהו שעוסק בהקמת אתרי אינטרנט כבר כמה שנים טובות בתור מקצוע, האתר שלהם נראה כאילו נבנה במקרה הטוב מלפני 5 שנים. כמו כן הדומיין שלהם נרשם ב-1 בדצמבר השנה, בעוד שזכויות היוצרים באתר בתחתית הם 2009 ובקוד עצמו (בתור הערה) בכלל 2005. משהו פה נשמע חשוד..

למעלה