חברת ייעוץ ברומניה

arnon36

New member
חברת ייעוץ ברומניה

שלום לכולם האם מישהו מכם יודע על חברת ייעוץ ברומניה שעושה סקרי שוק ובדיקת כדאיות ברומניה לפתיחת עסקים שם? תודה

mentorit

New member
לנו יש חברה בנושא מחקרי שוק בבוקרשט

עם כי בפלח עסקי ספציפי - מחקרי שוק ופילוח שוק בתחום הנדל"ן המקומי וכן מבדקי לקוח סמוי. לגבי בדיקת כדאיות- מנסיוני (הרב) בנושא, אינני ממליצה לך להעזר במחקרים אלא ברואה חשבון טוב. אשמח לסייע לך "מחשבתית" על גבי הפורום. גם אריק ידידי (שענה כאן למעלה) מכיר היטב את רומניה כך שתוכל לקבל פרספקטיבה.

ארנון36

New member
שאלה למנטורית ולאריק

אהלן האם אתם מכירים\שמעתם על חברת ייעוץ בבוקרשט בשם : כחול לבן ? אם כן, אשמח לשמוע את חוות דעתכם תודה

mentorit

New member
לא מכירה את כחול לבן

אבל אני אבדוק (נשמע כמו משהו ישראלי מן הסתם לא?...)

arik2000

New member
לא מכיר את השם

אבל מכיר כמה חברות רומניות שמבצעות סקרי שוק

pico90

New member
סקרי שוקעל רומניה

שלום, חזרתי מרמניה אחרי שהייה של שנה. שימשתי יועץ לכמה חברות ישראליות שם. איזה סקרים אתה צריך ובאיזה תחמים? כתוב אל: [email protected]

ארנון36

New member
תשובה ל pico90

אהלן אני רוצה לעשות בדיקת כדאיות לגבי מגוון מוצרים שאני מעוניין לשווק שם כנציג בלעדי של חברה ישראלית

pico90

New member
ארנון

העבר במייל פרוט מדוייק של מה שאתה צריך. ישנה חברה בשם SERVICE NEWS שתאתר עבורך כל מידע. כתוב למנהל שלה [email protected] הוא יעזור לך.

mentorit

New member
בדקתי על כחול לבן

לא מכירים אותם, אף אחד לא יודע מי הם יש המון חברות מקומיות שמבצעות מחקרי שוק- אתה יכול לחפש גם בגוגל רומניה (באנגלית) השאלה היא האם זה אכן ייתן לך את התשובות שלהם אתה מצפה.

ארנון36

New member
חיפשתי ולא מצאתי

לא מצאתי אף חברה כזו דרך גוגל רומניה, אז אם את מכירה חברות כאלו בבקשה כתבי את שמותיהם כאן תודה

למעלה