חברת האכסון Lunarpages

nirtheking

New member
חברת האכסון Lunarpages

האם למישהו יש ניסיון איתה ? אני מחפש אחר שרת JSP אבל ראיתי שהחברה תומכת גם ב-PHP אז חשבתי לשאול אותכם. יש להם הצעה מאוד מפתה. http://www.lunarpages.com/plan.htm ב-420 ש"ח לשנה (החבילה הראשונה שלהם). האם למישהו יש ניסיון/הערות/תלונות/מחמאות על החברה הזו
(חברה מחו"ל)

pantery1

New member
הצעתי.

שלום ניר, אינני יודע דבר בכל הנוגע לחברה שאליה סיפחתה קישור להודעתך, לעומת זאת אני יודע בברירות שחברת האחסון שעבורה אני עובד תשמח להציע לך הצעה משתלמת וזולה יותר, ההצעה של החברה היא: 25 ש"ח לחודש. תמורת: צור עימי קשר בעזרת מספר 250 מגה של משטח האי סי קיו הבא: אחסון, 291155124 30 ג'יגה של תעבורה, פאנל ניהול מסוג helm. MSSQL 2000- חינם! חינם! חינם!. MYSQL 4.0.1.3 ללא הגבלה, Access 2002, Excel 2002, ODBC DSN's ללא הגבלה, יותר מ-30 רכיבים לASP מוכנים לשימוש, תמיכה בjsp, תמיכה בasp, תמיכה בphp, ASP.NET, Perl 5.8, Shared SSL, FrontPage Ext, MIME משלך, Http Streaming A/V, personal cgi-bin, תמיכה במכשירי ויירלס, מסנן ספאם, חשבונות ftp-ללא הגבלה, חשבונות אימייל-ללא הגבלה, דפי שגיאה משלך. ופריטים נוספים, פרטי השרת: מעבד: Prescott 2.8GHz 1MB Cache. זכרון פנימי: 2GB Samsung ECC DDR. מערכת הפעלה: windows server 2003. רוחב פס: 10 mbps(פס פרטי). מספר הפריטים שלידם לא צוין מספר יסועם ביני לבינך.

pantery1

New member
שכחתי לציין.

שמדובר בשרת בארץ אשר ממוקם בחוות השרתים שנט-ויז'ן!.

nirtheking

New member
תודה על ההצעה אבל ../images/Emo13.gif

החבילה שלך ממש לא נראית לי הגיונית!!! MSSQL 2000 - הרשיון שלו הוא יקר מאוד - אז אם אמרת שאצלך זה בחינם אז סימן שזה או גנוב (לא נקנה רישיון אלא הורד בתוכנות כמו קאזה...) או שזה גרסת ניסיון ל-120 יום, או שזה בכלל ה-MSDE מה שבכלל לא מתאים לאפליקציות שלי. חוץ מזה אני מחפש אחר שרתי לינוקס של חברה שהרבה ממליצים עליה... כמו כן לא ציינת לאיזה חברה אתה עובד וגם מה האתר שלה ? ומהגישה הישירה ל-ICQ אני יכול להבין שמדובר בילד ש"הקים" לעצמו חברת אחסון.

pantery1

New member
לצערי חלק גדול מהאבחנה שלך שגוי.

אנחנו מאוכסנים על שרת יעודי בהתחייבות לתקופת זמן ארוכה, במידה ולא נמלא את ההתחיבות אנו ניכנס ב800 דולר, זו הסיבה לכך שקיבלנו תוכנה רבה(+רישיון), במתנה, האתר הוא: www.big-host.co.il אני מציע לך ליצור קשר איתי, אני סטוח שנוכל להגיע להסכם "מיוחד" ביננו, אנו החברה הזולה ביותר בארץ, עובדה!!.

pantery1

New member
כמה פרטים נוספים.

תמיכה ב Coldfusion בחינם, החזר כספי תוך 14 ימי עבודה-מובטח. האם אתה באמת חושב שנט-ויז'ן יתנו ל"ילד שהקים לעצמו חברה", לגשת לשרת שברשותו ללא ליווי ולהתקין חומרה גנובה?, פרטים רבים בדבריך סותרים אחד לשני, אנו חברה חדשה שהוקמה בנקודה עמוקה מאוד במיתון הישראלי, בעוד ששוק הווינדדאוס בשפלה, ושוק האחסון בפרט, ותחום ההיי-טק והמסחר האלקטרוני עדיין לא התאוששו מהמכה שספגו מהמיתון. תיקונים לשוניים לשגיאותי בהודעה שעברה: *נקנס. בתודה ובצפיה לשותפות ארוכה ופוריה, אולג.

genotip

New member
נועם ליבר ("בעל החברה"), אגב, כן

בן 15
לא שולל חלילה וחס, אבל כשאתה רואה שכל "בעלי התפקידים" עוד לא עברו את גיל ההתבגרות ושהשרתים הם למעשה שרתי "וואינדאוס" אתה בהחלט מעלה פיקפוק בנוגע לאמינות ה"חברה". מבטיח לבדוק מקרוב. בהזדמנות.

kensaggy

New member
אני מבקש שהסכסוך הזה יפסיק כאן.

זה לא הפורום המתאים לדון בו על אמינות של חברות שונות. זה פורום PHP, לכן PHP הוא הנושא לדון בו
מקווה שאתם מבינים מאיפה אני בא, אם אתם רוצים אפשר להמשיך בפרטי. יום טוב, חן.

pantery1

New member
הערונת אחרונה...

אינני נועם ליבר, אינני בעל החברה, אני מאין איש מכירות, אני מזכיר את שמה של החברה מדי פעם, ולעיתים מפרסם אותה במכוון, אינני אחראי על התוכן של האתר וגם נועם לא, הוא שכר מעצב אשר בנה את האתר והוסיף תוכן כבקשתו של נועם, בקרוב ניקנה מערכת מוכנה מפרילאנסר שאני במיקרה מכיר אשית, יום טוב, אולג.

pantery1

New member
במידה והייתה

מגדיש קצת יותר מזמנך היקר לקריאת האשכול כולו יכלתה להבין שאינני נועם ליבר!

genotip

New member
אם היית מקדיש קצת מזמנך היקר

לבדיקת שגיאות כתיב ולקריאת האשכול, היית מבין ששוב דברייך אינם נכונים
מסר נשלח אלייך. לא מגיב יותר. יום טוב.

למעלה