חברת גולברי

חברת גולברי

מישהו מכיר פה את חברת גולברי? אני ממש אוהבת את הבגדים שלהם הם ממש יפים. אבל הם קצת יקרים.... אתם צריכים לראות איזה פרסומת יפה יש להם בעיתון לאישה. אמא שלי תמיד קונה את העיתון והיום במקרה ראיתי.
שלכם תמיד קרין

שרון ש

New member
איזה קטע ../images/Emo13.gif

הרגע חזרתי מגולברי. הם מייצרים ממידות קטנות מאוד עד מידות 46-48 אם אני לא טועה. אני מאוד אוהבת את הבגדים שלהם. הם בדר"כ גם יפים וגם איכותיים. אבל אכן, די יקרים. עכשיו קניתי שם סריג מקסים ב-140 ש"ח וג´ינס מידה 46 ב200 ש"ח. מה שטוב אצלהם זה שהמידות שלהם אמיתיות ולא מידה 46 שהיא בעצם מידה 40.. אני אישית מתה עליהם, ומוציאה אצלם מלאא כסף. אני משתדלת לחכות לסוף עונה, אבל לא תמיד מצליחה להתאפק..

גולברי בצפון

היי "תולה"
וכמובן לכל בנות/נשות הצפון ! גולברי ממוקמת בקניון הקטן בצומת אלונים, בקומה שניה. ואם זכרוני אינו בוגד בי - אזי מולי חנות הנעליים הגדולה. למי שאינה מכירה - מדובר בצומת קיבוץ אלונים בין רמת-ישי לקרית טבעון. בהצלחה בקניות !! וכמובן לא לשכוח לדווח על השלל !! חג אורים שמח לכולן !! אישה

הם פתחו בירושלים אחת חדשה..

הי..קפצתי לביקור..קוראים לי רונה
ויש בגולברי דברים שאני ממש אוהבת..חולצות..בעיקר

may24

New member
תתחדשי...

איפה יש את החנויות האלה מעניין לבדוק כי זה המידה שלי שלך, מאי

שרון ש

New member
מאימאי ../images/Emo13.gif

תשימי לב, כי הייתי לפני כמה זמן בקניון בנתניה, שיש שם חנות כביכול גלובברי- אבל יש להם שם מעט מאוד מבחר ממה שיש בחנויות עצמן של גלוברי ויותר תיקים וכו´.. אז כנראה שלא כל החנויות שלהם אותו הדבר.

אני אישית דווקא לא מתלהבת מהם...

זקנים כאלה, נורא לא מעודכנים ולא קולעים בכלל לטעם שלי. אני גם לא אוהבת את הבדים שהם משתמשים בהם...לא יודעת...בכל מקרה תהנו ממה שקניתן\ תקנו...

למעלה