חברת אחסון אתרים שתומכת בPHP 5.4 בישראל.. מישהו מכיר?
G gilad1987 New member 29/9/12 #3 מה המחירים? אני צריך שרת לאכסן קבצי MP3 וקבצי WORD משו יכול להמליץ עלחברה? תודה רבה
G gilad1987 New member 29/9/12 #5 מה זה VPS ? חלק מהאתר יהיה אפשרות להוריד שיעורים בMP3 וקבצי WORD בהמשך תהיה אפשרות לצפות בוידאו....
F fuckfuck2012 New member 1/10/12 #6 בVPS אני יכול להתקין איזה גרסה שבא לי? ואני אשמח המלצות על חברות שנותנות VPS
B bnayal New member 1/10/12 #7 VPS אתה עושה מה שבא לך. שים גם PHP 6 אם בא לך בארץ או בחו"ל? בארץ אומרים ש"חץ ביז" טובים והם בין הזולים. אין לי היכרות אישית.
VPS אתה עושה מה שבא לך. שים גם PHP 6 אם בא לך בארץ או בחו"ל? בארץ אומרים ש"חץ ביז" טובים והם בין הזולים. אין לי היכרות אישית.
F fuckfuck2012 New member 1/10/12 #8 שאלה אני אף פעם לא עבדתי עם לינוקס ואני לא מכיר את הפונקציות של הטרמינל... אז איך אני אסתדר בלהתקין PHP חדש יותר? יש חברות שנותנות שירות תמיכה לזה?
שאלה אני אף פעם לא עבדתי עם לינוקס ואני לא מכיר את הפונקציות של הטרמינל... אז איך אני אסתדר בלהתקין PHP חדש יותר? יש חברות שנותנות שירות תמיכה לזה?
B bnayal New member 1/10/12 #9 זה לא זול שירות תמיכה כזה. באתר של חץ תמצא מחירון לשעת תמיכה אם אני זוכר נכון. אם אין לך נסיון בזה ואין לך צורך מבחינת כמות הגולשים עדיף לך שיתופי.
זה לא זול שירות תמיכה כזה. באתר של חץ תמצא מחירון לשעת תמיכה אם אני זוכר נכון. אם אין לך נסיון בזה ואין לך צורך מבחינת כמות הגולשים עדיף לך שיתופי.
R refaelgold New member 4/10/12 #11 וואי אתה לא רציני.. אני מחפש שרת של php 5.3.13 עם תמיכה בpdo בישראל אתה מכיר במקרה?
S SOS BANAI New member 4/10/12 #12 תנסה את http.co.il אחסנתי שם אתר מבוסס על הפריימוורק YII שדרש PDO כתנאי מקדים והם סיפקו לי את זה . אני חושב שיש להם PHP בגרסה 5.3 (לא סגור על הגרסה המסוימת ). כעת אני מאחסן ב bluehost עם תמיכה ב PHP 5.4 (אם מישהו מחפש בחו"ל) במחיר הרבה יותר זול משמעותית , אבל יש הבדלים בביצועים (לטובת האחסון בארץ כמובן).
תנסה את http.co.il אחסנתי שם אתר מבוסס על הפריימוורק YII שדרש PDO כתנאי מקדים והם סיפקו לי את זה . אני חושב שיש להם PHP בגרסה 5.3 (לא סגור על הגרסה המסוימת ). כעת אני מאחסן ב bluehost עם תמיכה ב PHP 5.4 (אם מישהו מחפש בחו"ל) במחיר הרבה יותר זול משמעותית , אבל יש הבדלים בביצועים (לטובת האחסון בארץ כמובן).
R refaelgold New member 4/10/12 #13 אני חייב לבדוק את זה לצערי הzf2 מחייב 5.3.13 ומעלה בכל מקרה תודה על ההמלצה.