חברתי ../images/Emo28.gif

צלליות

New member
יואוו איזה כיף לי!../images/Emo6.gif

סתם כיף לי.. לא בגלל משהו מיוחד.. גם לא בגלל שהייתי אתמול במסיבההכי מדהימה והיה הכי |הגדש|כיף בעולם.. וגם לא בגלל שהתחיל החופש הגדול וסוף סוף יש לי זמן לנשום ולעשות מה שבא לי, ולקום מאוחר... וגם לא בגלל שחזרתי עכשיו מיומולדת שווה ביותר של חברה... סתם כיף לי כי כשאתה מחייך אל החיים הם מחייכים אלייך בחזרה! ../images/Emo3.gif

רונילי92

New member
סתם../images/Emo13.gif

שיהיה לך בהצלחה../images/Emo13.gif זו הכיתה הכי כיפית....../images/Emo3.gif

רונילי92

New member
תודה תודה תודה מעיני../images/Emo13.gif

חברתי../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif i like it כמה ימים נשארו.? ואוו.............. אני לא יכולה לחכות כבר... ו....... אם.... בסוף החודש אני פורשת../images/Emo3.gif אל תגידו לי ביי עדיין, כי אני עדיין פה איתכם../images/Emo13.gif

רונילי92

New member
../images/Emo43.gif../images/Emo64.gif

זבל זבל זבל..... תפוזבל../images/Emo3.gif או אולי זה האינטרנט............ אני לא יכולה לראות אמוטיקונים!!..... אני יכולה לשים רק ממיטב זכרוני, ואז אני שולחת הודעה ולא רואה שומדבר מיוחד, אולי חוץ מהדגשים......./images/Emo3.gif ../images/Emo10.gif

רונילי92

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif

למרות שאני לא רואה אמוטיקונים תודה, I LOVE YOU

רונילי92

New member
היום אני לא אהיה פה יותר.....

אני עושה שביתת מחשב כדי להקדיש את זמני למתמטיקה../images/Emo3.gif......... תראה אבי מה אני עושה בשביל המתמטיקה ה* * * * * * * הזאת......./images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif ד"א.... אתם זוכרים פה מישהו (ויעל במיוחד....) שהניק שלו הוא mentos, וקוראים לו אביאם.?.. הוא היה פה לפנים שנה אויותר אולי../images/Emo3.gif

רונילי92

New member
אולי.... הם לא מופיעים בעמוד.?

למרות שאצלי המחשב נדפק, אז הם ממילא לא מופיעים../images/Emo3.gif

רונילי92

New member
או ש... (אפשרות שניה...../images/Emo3.gif)

הם פשוט מפחידים משי, אבל אני ממילא לא יכולה לראות את האמוטיקונים שלך, אני רק יכולה לנחש שהשניים האחרונים הם המאומצים שלך ../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif אה.. ו... אני יכולה לשים אמוטיקונים ממיטב זכרוני...... וב"ה אני זוכרת הרבה אמוטיקונים....../images/Emo3.gif

הם פשוט גדולים כאלה(המאומצים שלך)

ופטיש- איה כתר- כ"כ כבד.. הפרצוף - עשה לי חור במצח מהמבט והיד עוד איכשהו מתקבלת. הם נורא עמוסים כאלה.

למעלה