חברתי

ToryMaster

New member
חברתי ../images/Emo32.gif

כן, אז זה ושרשור האופטופיק של הפורום, ולכאן משרשרים את כל ההודעות שלא קשורות לנושא הפורום ["סיימתי את הארי פוטר!!@##$#", "תשמעו, הארי הזה שווה בטירוף" וכו']. הודעות שלא תשורשרנה על ידי המשתמש, תשורשרנה על ידי מנהלות הפורום ובהתאם לשיקול דעתנו המוחלט והאבסולוטי. אה, זה לא פורום 160? הפי מייפלינג.

miss_t

New member
../images/Emo58.gifהארי פוטר

מי שלא רוצה לדעת על הספר האחרון שלא יקרא!! למה הארי לא מת
Die להארי פוטר

yoni323

New member
../images/Emo203.gifרק שלשום ראיתי את הספר

בסטימצקי, למחרת כאילו לא היו בכלל -_- אני צריך להיות כל דקה בסטימצקי כדי לתפוס אחד.

Giallorossi

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

אם הייתי קטנוני, אז הייתי אומר שהארי *מת* במובן מסויים [חזר לתחייה, אבל לא משנה] אבל אני לא קטנוני
. בקשר לספר עצמו- לדעתי הוא היה טוב, אם כי עצוב נורא שסנייפ מת
. מצחיק שהארי קרא לאחד הילדים שלו אלבוס סוורוס פוטר, זה נשמע כל כך מטומטם

Giallorossi

New member
ומשהו מצחיק שקשור לה"פ שהוא לא ספוילר.

ביום שהתחלתי לשחק מייפל, קראתי את הספר השישי. ביום שחזרתי לשחק מייפל, קראתי את הספר השביעי

XshironetX

New member
אתמול הייתי בסרט../images/Emo58.gif

זה נכון שהמנהל מה שמו ימות בסרט הבא? חהחה הארי סוף סוף התנשק וזה מבאס שהסרט נגמר ככה

XshironetX

New member
../images/Emo58.gifשוב

wtf מה כתבת להארי יש ילדים?
וזה נכון שמתישהו רון והרמיוני יהיו ביחד?

פורום לורדי!~

אוהבים מטאל? אוהבים מפלצות? הפורום הזה בשבילכם. פורום לורדי. הצטרפו היום וקבלו 2 שקל או מסטיק בזוקה
אה, ויעל זקנה. (טורי, השניה סתם נחמדה.)

miss_t

New member
../images/Emo66.gifפסטיבל מחולות בכרמיאל../images/Emo70.gif

מי בא

MR Lordi

New member
אני!!! כי אני גר שם (?)

הפעם 4 ימים
יהיה כיףףףףףףףףףףףף

MR Lordi

New member
מתי? היום סאבלימינל בא....ואני הולך לזה../images/Emo13.gif

אתמול לא היה מה לעשות...חבר שלי שתה מקש קטשופ עם מיונז :S חןץ מזה לא היה מה לעשות

אחותשלו../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif../images/Emo47.gif

למעלה