חברתי

*מצביע* ../images/Emo45.gif

אבל ראיתי במחשב לפי הקצב של ארה"ב, ככה שאין לי מושג באיזה פרק יס נמצאים כרגע - כי אני סיימתי את העונה לפני כמה שבועות!
והעונה השניה מתחילה יום אחרי היומולדת שלי!
24.9.07

mjlk

New member
פשוט תאמר שב- 23/9 יש 'ך 17.. ../images/Emo4.gif

במילא אנחנו לא נביא לך מתנה

Gummy Bears

New member
אתם יודעים למה שמתי לב?

ביום חמישי אני בת ארבעשרה. (אהמ, אנשים, אהמ!) (לא, אני אחזור על זה לשם ההדגשה: אהמ, אנשים, אהמ!) (אקחמ - אקחמ - אקחמ!!!1) ("האם את בטוחה שאת לא מעוניינת בלכסנית לגרון, דולורס?" (מקגונגל לשלטון ויהיה שגעון!
) (לילה טוב).

The T Shirt

New member
מזל טוב! ../images/Emo65.gif

אבל חכי ליום חמישי.. אז תקבלי מזל טוב אמיתי.

Jemma7

New member
מזל טוב מוקדם../images/Emo65.gif

ביום חמישי תקבלי את האמיתי

mjlk

New member
יא-ללה! גם לי מגיע צומי! קיראו והפנימו!

יש לי מחר מתכונת ביסודות העיצוב וגם חזרה בכלי זמר בשש בערב. רציתי לשלוח בקשה לעבודה בעיתון מיום ראשון ועוד לא יצא לי, גם כתבתי מכתב לעירייה ולא יצא לי לשלוח. יש לי לכתוב מלא הפעלות לטיסה לקנדה >< אני לא יודעת כלום למתוכונת, למרות שזה יסודות העיצוב וזה הכל חירטוטים, ובמילא המורה הזאת נותנת לי מאה גם בלי באמת להסתכל . כמו כן, המורה שלי למתמטיקה אמרה לי שני חייבת להשתפר ויצאתי מהדיבור איתי כשבכיס שלי יש הבטחה כבדה וקשה מאוד שהיא - "הפעם אני מבטיחה לך, אני אתרגל בבית המון ואביא לך אפילו לראות" בינתיים אין לי אפילו אינדוקציה מזורגגת אחת כמו שצריך. אני מתוסכלת אני שונאת מתמיקה אני שונאת את המורה למתמטיקה ואין לזה שום קשר לגובה השואף ל-0 שלה מצד שני, יש לה בקבוקים בלונדיניים ועיניים כחולות.. אז אולי היא בכל זאת שווה משהו? בקיצור אנשים - מילה של מנוסה - אל תעשו שאלון 6!!! ארג ארג ארג ! אני פשוט שונאת מתמטיקה - בלעכס! דרך אגב, יודעים מה עשיתי בבגרות במתמטיקה? פתרתי 60 אחוז מתרגיל אחד (שזה יוצא משהו כמו 20 נקודות.. וגם זה לא בטוח) וכתבתי במחברת הבחינה מכתב לבוחן, אפילו ציירתי לו ציורים, וסמיילים *כי הייתי חייבת להישאר בכיתה מינימום חצי שעה.. מה אתם רוצים??
* בכל מקרה, אני מתוסכלת, אין לי תחת לשבת וללמוד אף פעם - ואני שונאת את עצמי על כך *בוכייה עד מאוד* הלפ מי! מאיפה אתם מקבלים כוח להכין שיוערי בית?!?1 *בחיי שעשיתי את זה אולי פעמיים בחיים שלי כמו שצריך ><*

mjlk

New member
חחח לקחת אותי ברצינות לרגע?? ../images/Emo6.gif

אתה מתחיל להדאיג אותי, אבי .
קרא את התגובות שלי בשרשור למעלה על המוות של דמבי - השקעתי, ציטוטים וכל זה

למעלה