וואה! תודה רבהרבה, אנשים טובים!
N NITSAN6 New member 12/6/07 #94 חדשה../images/Emo112.gif היייי אני ניצן וכמוכם מכורה להארי פוטר מקווה להשתלב
ר רונילי92 New member 12/6/07 #97 ברוכה הבאה.! רונילי, עוד מעט 15, מקדימה...... =]=] השתלבות נעימה! ו............. ד"א, את רשאית להודעת חדשה
ברוכה הבאה.! רונילי, עוד מעט 15, מקדימה...... =]=] השתלבות נעימה! ו............. ד"א, את רשאית להודעת חדשה
T The T Shirt New member 12/6/07 #101 ../images/Emo24.gif ברוכה הבאה אני תומר, בן 16.5, מחולון. אשפוז נעים והשתלבות נעימה.
D DearPrudence New member 12/6/07 #103 ברוכה הבאה../images/Emo13.gif../images/Emo41.gif ענבר, בת כמעט 16 מפ"ת
ר רונילי92 New member 12/6/07 #127 לדעתי.. כדאי שתפתחי הודעה חדשה אם את רוצה שיגיבו לך..... זה יעזור!
ד דנונה לייט New member 12/6/07 #118 ראיתי היום קינג קונג../images/Emo7.gif אני שונאת בני אדם.. הוא היה כזה חמוד...>< היא כזאת מעצבנת, ההיא, כל הזמן מסתכלת עליו כמו איזה לוידעת מה. למה היה צריך להרוג אותו למה?!?!?! אגב, מה זתומרת דינוזאורים?? כאילו, הסרט מתרחש לפני 70-80 שנה, אבל הדינוזאורים היו לפני 70-80 מיליון שנה!!! לא הגיוני.
ראיתי היום קינג קונג../images/Emo7.gif אני שונאת בני אדם.. הוא היה כזה חמוד...>< היא כזאת מעצבנת, ההיא, כל הזמן מסתכלת עליו כמו איזה לוידעת מה. למה היה צריך להרוג אותו למה?!?!?! אגב, מה זתומרת דינוזאורים?? כאילו, הסרט מתרחש לפני 70-80 שנה, אבל הדינוזאורים היו לפני 70-80 מיליון שנה!!! לא הגיוני.
L Looking4CoolName New member 12/6/07 #120 דניאלה... זה סרט... זה לא אמיתי... מאחורי העץ מסתרר במאי, ומאחורי הספסל יושב המפיק... זה הכל מבויים, דניאלה, אל תילחצי!!!!!!1
דניאלה... זה סרט... זה לא אמיתי... מאחורי העץ מסתרר במאי, ומאחורי הספסל יושב המפיק... זה הכל מבויים, דניאלה, אל תילחצי!!!!!!1