חברתי

ZoHaRoT

New member
תודה!

ועכשיו ברצינות: אם אתם רוצים מפגש צריך תאריך.

רונילי92

New member
אני לא אוכל....

כי יש לי מבחן גדול במתמטיקה בחופש (לא, לא בגרות....) טוב.. אז יש לי מבחן מח******ן במתמטיקה (של הקבצות).. כדי שיידעו לאן לשייך אותנו וזה.. אז המבחן יוצא ב22.7.. שזה תאריך מעולה, כי זה יום אחרי שהספר המהולל יוצא, אז יהיה לי זמן לקרוא אותו בלי המצפון של מתמטיקה.... קיצר.. גם אם יהיה מפגש ויהיה תאריך--> לא נראה לי שאני אבוא...... כי אני אלמד בטח (אני מקווה שאני אלמד.. כי אני לא הטיפוס החרשן, אני מעדיפה לישון כל היום, ובלילה מחשב
) טוב אז.. תהנו לכם=]

עידו משפיע על דניאלה בלבישת מחוכים. |מת|

ואני אוהב להיות רע! זה... חדש כזה. מרענן אחרי כל השנים של הנחמדות!
"אם אתם שולחים לי הודעה, ואני מעוצבן - תדעו שמדובר בתוכנית אימונים חדשה... עימכם הסליחה.
" יש בחיים תקופות, אנשים, ש... או שאתה לבד כ"כ ובא לך למות... או שאתה מוקף בכ"כ הרבה אהבה, שכבר נמאס לך ובא לך לסלק אותם משם. למה? פשוט? הוא? לא? מגיע? אחותו! בגבס! תמידי! סעמק.

Gummy Bears

New member
הו,

זה כמו מה שהיה אתמול. "נאמא, את בסדר?" "כן". "באמת?" "כן". "נאמא, נו, את בסדר?" "כן". "באמת?" "כן". "נו די, נאמא, את בסדר?" "כן". "בטוחה?" "כן, סימן קריאה!" ~כעבור שתי דקות~ "נאמא, את בסדר?" "כן". "באמת?" ~שתיקה~ "לא! אני לא בסדר! אני לא בסדר בכלל!@#!%#%%" "אוקיי. רוצה מנטוס?" |מתה| (אם אתה רוצה לדבר על משהו, למרות שאתה בטח לא מזהה אותי בכלל [היי, אני נאמא, נעים מאוד] ולמרות שבטח יש לך מליוני חברים, כפי שזה נראה מבחוץ, אני כאן, מקללת את אלוהי המתמטיקה, ואשמח למישהו לקטר איתו).

../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

חלמתי היום שכבר יום שבת, ה21 ביולי, ערב! ואז הספר מגיע אליי איכשהו מהחנות, ואז אני נזכר שהיום הספר יוצא! ואז הלכתי איתו לכל מקום, וניסיתי לקרוא אבל לא כל כך הצליח לי כי זה באנגלית ולא הבנתי כלום:'( מה אני אעשה אם זה מה שיהיה בסוף?!

רונילי92

New member
אתה תבין הכל.. תראה שתבין!

חיבוק לעידוד:
כולם מקבלים חיבוקים היום.. גמאני רוצה..

A Radcliffe

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo129.gif

כשיוצא הספר של חארי פוטר אני אהיה במחנה *בוכה בהיסטריה**מתה*

רציתי לחלוק איתכם משהו קטן.

נראה לי אני האדיוט היחיד והראשון שנזרק מהצ'אט שלו. נכנסתי לתומי לצ'אט אצלי בקומונה, ניסיתי לשלוח לינק של משהו לתוך בלוך השיחה, כשלחצתי אינטר, עפתי מהצ'אט.
זה היה די מצחיק למען האמת. נאלצתי להחליף ניק כדי לחזור. ניק שהמון זמן לא השתמשתי בו, והוא (או יותר נכון היא
) שמורים לאירועים מיוחדים, ורק לצ'אט ולא לשום מקום אחר. כי כך גם הבטחתי לויקי, כשהחלטתי ליצור את הניק לצורח משהו משעשע, שלא אפרט כעת. אך בטח חמי, סער, אודי ושמר זוכרים טוב את המקרה המיוחד. זה ניק שגורם לגברים בצ'אט להמשך אלי.
וזכיתי להצלחה רבה גם הפעם. מכירים בסרט גריז את השיר שבתרגום חופשי שלי מאנגלית: "לילות קיץ." או משהו כזה? אז אצלי מתאים יותר: לילות צ'אט.

למעלה