חברתי

הגעתי למסקנה:

שכ"כ כיף להזהיר אנשים במסרים, זה מספק אותי. |סאדו| וחוצמזה - רק עוד 11 מסרים ואני ב-600!!!!

mjlk

New member
אתה.... אתה - אתה מציף ת'שרשור!!

אה-הא - הנה רבותיי דרכו של אבי אל ה-828 (שאני לא אשכח בחיים) ! רשע מרושע שכמוך!
סתם אבי כפרע
*בעע מאיפה הוצאתי כפרע עכשיו? *פרחה נמלטת על נפשה* *

בואו נהביר אחת ולתמיד. ../images/Emo13.gif

וכן, אני עושה
רק כשאני עצבני, אבל עוצר את עצמי מלשחרר כעסים. כשאני מתלונן שיש אנשים אחרים בפורום שהם מציפים את הפורום בהודעות 'שטותיות', אנשים קופצים עליי ברוב הדרם, ומעירים לי: "תפסיק עם זה. מה אכפת לך מה אני רושם/ת בפורום." והנה גם התגובה שלי לאנשים כאלה שחושבים עליי שאני מציף את הפורום!#% מה אכפת לכם מה אני כותב בחברתי?! הדרך שלך ל828 תהיה גם פנויה, למרות שאני יכול להציף את הפורום ב16548 הודעות, וזה לא אמור להזיז לאפ'חד! בא לי פה לפרוק כל מיני דברים שיש לי להגיד או לפרסם, ו... הופ! אני לא מצליח למצוא את עצמי בשרשורים העניינים של הדיונים על הארי פוטר, ולכן אני כותב בעיקר בחברתי. מה לעשות? אני חבר פורום חברתי! יש למישהו בעיה עם זה? ויודעת מה, לב?!? יש מצב שאני עושה את כל ה828 שלי דרך החברתי! למישהו יש בעיה עם זה?! לא משמ מעניין אותי. אכתוב כל דבר בחברתי - כל מה שבא לי, ואני גם אכתוב כל מילה בהודעה נפרדת, וזה לא אמור לעניין שום בנאדם. ל-כ-ן זו הפעם האחרונה שמישהו מעיר לי על ההודעות המרובות שלי בחברתי, אחרת פעם הבאה אני באמת אדע לא לרסן את עצמי.
ואני לא כועס עלייך, לב, אני מבין אותך. אבלאני עצבני בכלליות על המצב, שכולם חושבים שאם השגתי 828, אז אני אמור לרוץ אחרי זה כל חודש, כל הזמן, כל השנה! אתם יודעים בדיוק מה אתם יכולים לעשות לי. זה הכל. זה כל מה שהיה לי להגיד. חתימות אח"כ.

Gummy Bears

New member
מחר בשתיים בצהריים,

תחזיקו לי אצבעות, will ya? (פתח סוגריים, ראיון עבודה. כן כן, מה ששמעתם, ראיון לעבודה הכי נהדרת ביקום כולו [טוב, אולי חוץ מזה שישלמו לי על אכילת M&M, למרות שזה עלול להגיע לי עד *כאן!* אחרי חודש בערך], שאת שמה לא אציין מפאת ניצחונו של המשפט "אל תפתח פה לשטן" עליי. אבל מחר אכתוב, למרות שלאיש לא באמת אכפת חוץ ממני, סגור סוגריים). (פתח סוגריים2, ואם הפורום ידע לדבר: "היי? פורום?" "ממ?" "תחזיק לי אצבעות מחר, אוקיי?" "ממ? למה?" "רק... תחזיק. בבקשה". "ממ?" "פורום? אתה איתי?" ~שתיקה~ "פורום? פורום? פורום? פ ו ר ו ם ?" ~שתיקה~ "טוב, אני רק אבקש שתחזיק לי אצבעות מחר בשתיים, זה ממש חשוב לי, אוקיי? אני לא יכולה לספר עכשיו, אבל נו, בבקשה. אוקיי?" "ממ? אמרת משהו?" "|נאנחת| הו לא, לא כלום", סגור סוגריים2). (פתח סוגריים3, או משהו כזה, סגור סוגריים3).

OhpR

New member
למה את חושבת שלא איכפת??../images/Emo12.gif

לי איכפת!!
אני סקרנית!!

Gummy Bears

New member
זה לא היה אלכוהול.

זה היה בקבוק גדול וסגול עם תווית "זהירות, רעל עכברים עם רדבול" (איכ, רדבול! יש לזה טעם של סירופ אקמול, ולא מהסוג הטעים עם הפטל), מה לא בסדר בזה?

Gummy Bears

New member
הוי, וואה!

בפעם המליון בערך, אני נאלצת להודות שאתם באמת ובתמים נהדרים. בחיי. זה עושה לי "הוי, וואה!" כל פעם מחדש. כבר אמרתי את זה? אתם באמת ובתמים נהדרים. הנה, אמרתי.D:

צ'אט למי שרוצה.

אני לא מחכה שם המון. למעוניינים, שימו לב באיזה שעה פירסמתי את הקריאה לצ'אט, שלא תגידו לי שנכנסתם ולא היה איש, שבסוף מתברר שזה משום שנכנסתם חצי שעה לאחר ההודעה. אני מחכה בין חמש לעשר דקות.

למעלה