חברתי

• פותח הנושא noosh
  • פורסם בתאריך
immortal spirit כותבת לי פוסט!

כמו שחלק מכם יודעים - פרצו לי לכינוי לוקינגפורקוולניים לפני כמה ימים, והחליפו לי ת'סיסמא לכינוי. בעזרת... כמה אנשים מדהימים [
!] הכינוי חזר לידיי, אולם... הבלוג נמחק. החלטתי לעבור לבלוג חדש, אולם להמשיך פעילות פורומית בכינוי הנוכחי. והנה לינק לפוסט שרוחית מהפורום כתבה לי על... הפורץ הנוצץ.
http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1004019

צלליות

New member
../images/Emo5.gifאעע

השעה 11. אני קמה ב-6 מחר. בלילה הקודם ישנתי 4 שעות. אני עייפה. יכולתי ללכת לישון לפני חצי שעה. למה אני עושה את זה??? **בורחת לפני שמישהו יענה לי ואני יגלוש לשיחה עד 4 בבוקר-למרות שנראלי שאני פה לבד כרגע-**

Yvaine

New member
ובכן,

אם יום אחד אלד, תוכלי לקבל את כל הזאטוטים
[אני ~שונאת~ ילדים!]

m i a o o

New member
גם את היית ילדה פעם. שנאת את עצמך?../images/Emo3.gif

(שלחתי לך מסר עם תשובה)

תשמעי לבעל נסיון...

אין כמו ילדים, זה הדבר הכי מתוק וטהור שיש. זה שחלק יוצאים מפלצות, זה בהתאם לחינוך שמקבלים בבית. ספרי הארי פוטר זה דוגמה טובה, הפינוק של ורנון ופטוניה לדאדלי החזרזיר, הפכה אותו למפלצת על שניים, כי הוריו אף פעם לא העירו לו על טעויותיו, הם אפילו עודדו אותו. רון לעומתו גדל בבית שאין כמעט פינוקים, כולם צריכים לחלוק ולשתף אם האחרים, והם יצאו המשפחה הכי כיפית והנחמדה ביותר שיש. במציאות זה לא שונה בהרבה. נ.ב אני לא אבא, אבל יש לי 14 אחיינים, שמתוכם יצא לי לשמור (בייביסיטר), על 13 מתוכם. כן, יש רגעים קשים ומורטים עצבים, כמו כל דבר בחיים לדעתי. אך בסכ"ה הכללי, זה כיף לא נורמלי.

Yvaine

New member
עם כל המילים היפות,

אני עדיין לא אוהבת ילדים X: [אמא אומרת שיום אחד אני אוהב...]

../images/Emo45.gif

אני מתה על ילדים קטנים. אני כניראה הילדה הכי לא שפויה בגיל שלי כי כל תינוק שאני רואה אני מתחילה "איזה חמוד ואיזה ממי ואיזה מתוק ובלי לאכול אותו ......." (אני לא קניבלית ) ויש לי אחות קטנה והיא הדבר הכי חמוד בעולם ....... ואני מתה על תינוקות (למרות שכבר אמרתי את זה ) לא משנה מה מצב הרוח שלהם ...... ( את דדלי לא הייתי אוהבת ...) בקיצור הבנתם תרמז .....- אני אוהבת ילדים קטנים ........

ובעלי ניסיון?

לי יש מיליון בני דודים, מתוכם יש רק אחת שאני באמת אוהבת, כל השאר הם נודניקים, בלגניסטים ומעצבנים. עשיתי הרבה בייביסיטר בחיים שלי - וגם לילדים שחיבבתי מעט יותר - וכולם היו מעצבנים. שמרתי בבקרים על ילד בן שלושה חודשים וזה רק הוכיח לי יותר כמה שילדים זה רע.

למעלה