ואחרונה חביבה.
מ מה יא New member 7/6/07 #231 די נו, אני לא באמת פאקצה!../images/Emo96.gif אתם מוציאים ממני צדדים רעים [למרות שזה ניתן לוויכוח]! הוא פשוט כ"כ אעעעעעעעעע!!!!!!! עפתי להתקלח
די נו, אני לא באמת פאקצה!../images/Emo96.gif אתם מוציאים ממני צדדים רעים [למרות שזה ניתן לוויכוח]! הוא פשוט כ"כ אעעעעעעעעע!!!!!!! עפתי להתקלח
ד דנונה לייט New member 7/6/07 #252 נכון אעעעעעעעע? ../images/Emo99.gif ג'וני תבוא, ותעשה לי כמה ילדים שאתה רוצה (שמתם לב שיש לי חולשה לשם הזה? ג'וני רז'זניק.. הסולן הכי מדהים בעולם ג'וני דפ ילד מהכיתה שלי שכולם קוראים לו ג'וני (כאילו יונתן))
נכון אעעעעעעעע? ../images/Emo99.gif ג'וני תבוא, ותעשה לי כמה ילדים שאתה רוצה (שמתם לב שיש לי חולשה לשם הזה? ג'וני רז'זניק.. הסולן הכי מדהים בעולם ג'וני דפ ילד מהכיתה שלי שכולם קוראים לו ג'וני (כאילו יונתן))
ר רונילי92 New member 6/6/07 #204 אעעעעע אני ביקשתי חברתי ולא הייתי פה.. כי השתחררתי הבייתה ובדיוק נדפק לנו האינטרנטטט לא נורא קיצר אני הולכת להגיב פה על כל הודעה אז תתכוננו........
אעעעעע אני ביקשתי חברתי ולא הייתי פה.. כי השתחררתי הבייתה ובדיוק נדפק לנו האינטרנטטט לא נורא קיצר אני הולכת להגיב פה על כל הודעה אז תתכוננו........
פ פרד וויזלי המקורי New member 8/6/07 #259 ומתי פירסמתי את הקריאה לצ'אט? אתה מוזמן לבדוק מעליך, זה היה בסביבות 22:00, אני לא מחכה חצי שעה, גם חמש דקות בשבילי זה המון לפעמים.
ומתי פירסמתי את הקריאה לצ'אט? אתה מוזמן לבדוק מעליך, זה היה בסביבות 22:00, אני לא מחכה חצי שעה, גם חמש דקות בשבילי זה המון לפעמים.
פ פיקסית נצחית New member 7/6/07 #244 אפילו שאני חושבת שהיסטוריה זה מקצוע מעניין ב"ה אני עצובה עכשיו בגללו חרא של ציון במתכונת אני לא רוצה שיגישו אותי על 70 זה יהרוס לי את ה90 החמוד שלי משנה שעברה אני לא אוהבת לקבל 73 במתכונת בהסטוריה "זה הציון שלך" "לא הגיוני! את בטוחה שזה הציון שלי?" "כן, הנה, ספיר ........ 73" "אבל יצאתי בהרגשה של 80 ! "
אפילו שאני חושבת שהיסטוריה זה מקצוע מעניין ב"ה אני עצובה עכשיו בגללו חרא של ציון במתכונת אני לא רוצה שיגישו אותי על 70 זה יהרוס לי את ה90 החמוד שלי משנה שעברה אני לא אוהבת לקבל 73 במתכונת בהסטוריה "זה הציון שלך" "לא הגיוני! את בטוחה שזה הציון שלי?" "כן, הנה, ספיר ........ 73" "אבל יצאתי בהרגשה של 80 ! "
ד דנונה לייט New member 7/6/07 #249 החתימה שלך! "דיקטטורה ניהולית".. אתה כ"כ חשששש! מזכיר לי ילדה מהכיתה שלי. וכן, היא בלונדינית, לובשת ורוד, מסטיק תמיד בפה והמילה הכי משומשת שלה זה "פייייייייי!" אז שקט אבי. תפסיק להיות חש. זה לא בריא.
החתימה שלך! "דיקטטורה ניהולית".. אתה כ"כ חשששש! מזכיר לי ילדה מהכיתה שלי. וכן, היא בלונדינית, לובשת ורוד, מסטיק תמיד בפה והמילה הכי משומשת שלה זה "פייייייייי!" אז שקט אבי. תפסיק להיות חש. זה לא בריא.