חברתי

• פותח הנושא noosh
  • פורסם בתאריך
חע, אקולוגיה.

קור
: יצורים פויקלותרמיים - יכנסו לתרדמת, בגלל שקצב פעילות האנזים שלהם יורד, והפעילות המטאבולית יורדת. יצורים הומותרמיים - יעלו את הפעילות המטאבולית עלמנת לייצר ATP ואנרגיית חום. [קור קיצוני בשני המקרים יגרום לקפיאה של המים בתאים ~> הרס תאים.]
חום
: יצורים פויקלותרמיים - יתחפרו, יפעלו ע"פ התאמות מורפולוגיות, התנהגותיות, פיזיולוגית-ביוכימית - כל יצור בהתאמה לעצמו. יצורים הומותרמיים - יגבירו קצת נשימה ולב, הזעה/דיות. ככל שהיצור קטן יותר - היחס בין שטח הפנים לנפח יהיה גדול, והוא יאבד יותר חום לסביבה!
פירמידת הביומסה. טורף-נטרף. סמביוזה. מחזור פחמן וחנקן. יחסי גומלין. סוקסציה [חברת חלוץ ~> חברת שיא ~> שיווי משקל דינאמי.]
ובזה הרגע סיכמתי לכם ספר שלם בביולוגיה.

צלליות

New member
יואו תודה! =]]

אני בדיוק עושה שיעורים בביולוגיה!!!
חח סתם
מי צריך לדעת את השטויות האלה?!

DearPrudence

New member
לכבוד שבוע הספר../images/Emo63.gif../images/Emo41.gif

אפשר המלצות לספרים?
(לא כבדים מדי)

מה יא

New member
בני אנאנסי! בני אנאנסי!../images/Emo96.gif

עכשיו המנהלת החדשה המאגניבה תאהב אותי
סתם, זה אחלה ספר. הכי טוב שלו (ממה שקראתי).

Yvaine

New member
../images/Emo6.gif

המנהלת החדשה המאגניבה תאהב אותך בעיקר כי קראת לה ככה. המנהלת החדשה המאגניבה מכחישה כל קשר לאהבתה כלפיך בעקבות המלצתך על "בני אנאנסי" [שהוא, אגב, ספר נהדר אותו יש לי באנגלית (חתום), בעברית פעמיים (אחד מהם הוא עותק של המתרגמת) ובספר שמע (חסל סדר אמירת "אודיובוק"! "ספר שמע" מגניב יותר!)] המנהלת החדשה המאגניבה מכחישה כל קשר להיותה מטורפת חולת נפש, ומקווה שתאהבו אותה למרות שהיא כותבת הודעות ברגע שהיא מתעוררת. בנוסף לכך, המנהלת החדשה המאגניבה מבקשת לציין כי היא אוהבת דובוני גומי.

מה יא

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo96.gif

הוא נורא מגניב, ניל גיימן. יש לו יציאות
אפילו ראיתי תמונה שלך שהוא חותם לך על הספר
בפאנפיקים D: |דובוניגומי| [יו, זה מזכיר נילגיימן. כאילו, ניגומי. D: XD. אני קצת מחורפנת
]

Yvaine

New member
חותם לי על ספר? זה לא שווה.

לי יש תמונות שלו מצייר לי על החזה!
[|הכחשה|]

Gummy Bears

New member
מי אוהבת דובוני גומי?

יש לי הזדהות עמוקה למנהלת החדשה המאאאאגניבה! (אהמ, הניק, אהמ).

למעלה