חברתי

Gummy Bears

New member
כשאני אהיה גדולה,

ופסנתרנית מספיק טובה, גם לי יהיה פסנתר אמיתי ואוהוהו, לכנף אקדיש חדר מזהב טהור (שזה די בזבוז, אם היה לי כסף לחדר מזהב טהור, כבר הייתי קונה כנף וזהו
).

גם לי !

(אין כאן איקון של פסנטר ?!) יש לי בבית פסנטר גרמני מזייף והייתי מתה לפסנטר כנף !

gurke

New member
פסנתר כנף זה אלוהי...

ניגנתי על כמה, אבל הכי מדהים היה לנגן על אחד בכלי זמר, שהתווית עליו הצהירה שהוא עולה 140000 שקל XD מדהים... וחוץ מזה, אני מכיר מישהו שיש לו פסנתר כנף בסלון, והוא משומש בתור שולחן כתיבה :|||||||||||||||

gurke

New member
וניזכרתי

שגם הופעתי עם פסנתר כנף, בזאפה...
פסנתר כנף זה אלוהי

OhpR

New member
וואו!!! בא לי גם!!../images/Emo99.gif

אבל אין מקופם בסלון, ואין מספיק כסף.. חח.. לי יש אחד קטן וחום שבו אני מנגנת, אבל להפוך פסנתר כנף לשולחן כתיבה???? זה זילזול!!!!! חח.. סתם, דרך אגב, גמאני ניגנתי פעם על אחד כזה בכלי זמר, זה היה כמו... זה היה כמו... ליהיות במקום אחר...
!!! (יוו, איך אני נישמעת..
)

Gummy Bears

New member
מה שולחן כתיבה?

למה שהוא לא יזרוק גרזן על הפסנתר וזהו? הו, בחיי.

אני רוצה

שיהיה לי פסנטר כנף ענקי בסלון כדי שאני אוכל לעשות קונצרטים ... אני מכירה מישהו שכשהם בנו את הבית תיכננו במיוחד חדר שיהיה בו פנטר כנף ..... והפסנטר השני שלהם ניצמא על במה בסלון ! (הלוואי .....)

mjlk

New member
אהעאהעאהאעה!! חחחחחההה חהח חה חהחה!!!

הקוסם עם הקס"מ לא יודע מה זה פסנתר כנף! מואהאהאהא חחחח *סתם, אבי , אני ארדוף אותך על הקס"מ הזה כל חייך* פסנתר כנף אלה הפסנתרים השחורים הגדולים האלה, שיש את הלוח השחור הזה שנפתח ואז רואים את הבפנים של הפסנתר. לפי מה שאני יודעת אלה הפסנתרים הכי קלאסיים והכי יקרים שיש, זה נגיד כמו פרארי במכוניות או משהו כזה *מי שישמעף מה אני מבינה במכוניות* אין לי מושג מה ההבדל מבחינת צליל ..

OhpR

New member
איך בכלל אפשר להשוות מכוניות לפסנתר??????

סתם, נו, טוב, נוותר לך, אבל שלא יחזור על זה שנית!!

Gummy Bears

New member

Gummy Bears

New member
אכן.../images/Emo45.gif

קפצתי שם כמו פסיכית מרוב התרגשות וצעקתי לסקסופוניסטית חמודה מהתאוריה "כנף!#!$ כנף!~#!@$" כל חמש שניות.

?:p

פסנתרי כנף הם לא כאלה נדירים:}.. בכל מקרה, כמה שנים את מנגנת?:] מה היצירה האחרונה?

Gummy Bears

New member
הם לא כאלה נדירים, לא,

אבל זה לא משהו שמזדמן כל יום, בכל זאת. בקונסרבטוריון שבו אני מנגנת יש רק שלושה פסנתרי כנף, אם אני לא טועה (ואני אף פעם לא טועה
), והרוב לא בדיוק מנגנים עליהם, כי הם - אה - מיוחדים שכאלה. ואיפה אני אפגוש פסנתר כנף אם לא בקונסרבטוריון, לי בטח אין ואני לא ברמה מספקת כדי להכנס לי בקלילות לחנות פסנתרים ולבקש רשות לנסות כנף. אני בוודאי אמות מרוב מבוכה לפני שאצבע אחת תגע בו. אני פסנתרנית מתחילה, אם אתה שואל לרמה הכללית, כי את מספר השנים אני לא מוכנה לגלות, ננה בננה.
אני חושבת שאם אני אגיד כמה זמן אני מנגנת, סטיגמות יקפצו לראשם של אנשים, מניסיון, ואני באמת לא רוצה שלאנשים יהיו דעות קדומות עליי בלי שהם שמעו אותי מנגנת. מה גם שיש אנשים שישמעו איזה יצירות אני מנגנת יחסית למספר השנים המועט שלי ויגידו שאני סתם ממהרת ולוקחת יצירות שגדולות עליי. אז ננה בננה, הכל מסווג.
D:

:L

נו אז תגידי לפחות איזה יצירה ניגנת בזמן האחרון:p שיעור פרטי, נכון? כי אין לי מושג מזה קונסרבטוריון(אוה, רק לרשום את זה..) ומה עושים שם

Gummy Bears

New member
טוב נו,

אתן את שמות המלחינים.
באך (האבא, להלן יוהן סבסטיאן), היידן ובטהובן. מאשר?
בעיקרון אני לומדת בשיעור פרטי, כן. קונסרבטוריון הוא מרכז ללימודי מוזיקה שיש בו הרבה מאוד מורים פרטיים להרבה מאוד כלים וז'אנרים, ובנוסף הרבה שיעורים אחרים שהם לא רק שיעורי נגינה מעשיים, כמו תאוריה במוזיקה לכל הרמות, החל מלמידת תווים בסיסית ועד להכנה לבגרות במוזיקה וכ'ו. בקונסרבטוריון יש גם הרכבים, תזמורות ולהקות שמנגנים בהרבה קונצרטים והשמעות של הקונסרבטוריון, מה שאין בשיעורים פרטיים שלא במסגרת קונסרבטוריון. קונסרבטוריונים גם מרשים לתלמידים שלהם לנגן על כלים שנמצאים בחדרי הקונסרבטוריון (או לחילופין להשתמש בחדרים עם מעמדי התווים או כל מה שבעלי כלים ניידים צריכים). קאפישנוּ?D:

למעלה