חברתי

OhpR

New member
חח..../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif

אני אור, אממ.. ואני מבינה שלך קוראים ספיר??
נעים מאוד
. (הנה, את כבר מכירה מישהו...
)

אין לי זמן לראות את הסרטון הזה

ב"ה זה ממש מציק. עכשיו למשל אני יכולה להיות על המחשב-בלי רמקולים. בוהו התגעגעתי!!

שומו

New member
ברוך ה' שאני לא נחשב../images/Emo35.gif

נעלבתי
רגע, לא נחשב כמה
כמישהו שאת מכירה
כמישהו מהקיץ שעבר
מה שאלתי בכללXD
מה קורה פה
אעעעעעעעעעעע

Gummy Bears

New member
מחר ההופעה.

היום הייתה חזרה גנרלית, עשיתי את הקטע בערך 10 פעמים יותר ממה שהתכוונתי (בעיקר כי היו עיכובים לא צפויים, כמו אנשים שהחליטו "היי, זה נראה מגניב, אז מה אם אני לא יודע מה אני עושה ויש סכנה ממשית לחיי, אני אנסה בכל מקרה! חה חה!" או המוזיקה, שסירבה בכל תוקף להיות מסונכרנת עם מה שאני עושה), אבל עכשיו אני מרגישה כ"כ מוכנה. אני רק צריכה באמתבאמת להרגע, להתאפס על עצמי, להפסיק להיות כ"כ לחוצה ולהתחיל להנות.D: (חה, אני ו"לא לחוצה" באותו משפט לא הולך ביחד, בטח לא כשמדובר בהופעה). וחישבתי את כמות האנשים שיהיו שם. בין 700 לאלף איש. נקווה שיהיה שם לפחות צייד כשרונות אחד מסתתר. Wish me luck?^^

../images/Emo50.gif

ראיתי אותך בפורום פסנתרנים. [אני לא פסנתרנית, סתם קוראת שם. כאילו, רק לפני חודש התחלתי ללמוד
] איזו הופעה זו?

Gummy Bears

New member
גם אני לא לומדת יותר מדיי זמן,

אבל אני לא חושבת שלכמות יש השפעה על האיכות, אז אני דווקא כן נמצאת שם (ומרגישה נורא נורא קטנה ועלובה יחסית לכל הפסנתרנים המוכשרים, המחוננים והדגולים שם. בלאדי). הוי, יאי, עוקבים אחריי!D: (לא, באמת, זה ממש כיף לדעת שמישהו קורא הודעות שלי^^). וההופעה היא של אקרובטיקה אווירית, להלן Airial (מהמילה Air). אם מישהו מתעניין ורוצה פירוט קצר, אשמח לספק.

Gummy Bears

New member
ב-1.6, להלן לפני יומיים (יומיים? כן, יומיים).

די קרוב למקום מגורי. אם אני גרה בטיזלנאבילנד (
), זה ב... קרבת מקום לטיזלנאבילנד.D:

למעלה