חברתי

אתה מהטיפוסים האלה

שהכל בא להם בקלות הא?
סיימת גם מתמטיקה וגם אנגלית 5,5? סחטיש עליך! אני עשיתי את שאלון E היום, היה קל D: למרות שהיו בוחנים מטומטמים לאללה

The T Shirt

New member
את שמה לב שזו סתירה..?

אם הכל הולך לי בקלות (ולא.. זה לא כל כך בקלות, אני משקיע) - למה אני צריך לחרוש?

PaDF00t

New member
חעחעחע רק נראה לך שסיימת עם אנגלית

כשבעצם, רק התחלת!

The T Shirt

New member
אני לא מדבר על לסיים עם אנגלית בכלליות

אני חולה על השפה הזאת. ואני אוהב אותה הרבה יותר מעברית. הכוונה היא שנפטרתי משיעורי אנגלית לנצח.

../images/Emo13.gif

היה לי יום כזה מעפן היום. יום רע.. אבל עכשיו חזרתי הביתה מאיזה פעילות של השיכבה.. (סתם הלכנו לאיזה פארק אכלנו פיצה אבטיח וניגנו בגיטרה וכל מיני כאלה) והיה ממש נחמד. זה ממש שיפר את היום הזה!! אז סתם כדי להרגיש יותר טוב עם עצמי

חח,

אני כ"כ אוהב את הערבים האלה!!! לאחרונה אין לנו הרבה כאלה, בהחלט צריך לארגן שוב.

לנו אין בכלל

יש לנו שיכבה מפגרת, שלא בכבוד שלהם ללכת לדברים האלה אז גם לא מארגנים

../images/Emo24.gif אוך,

גמשלנו הייתה כזאת - עד שאני וכמה מהחברים תפסנו את כולם בידיים ואנחנו מארגים יציאה אחרי כל בגרות ואחרי כ מתכונת.

התייאשנו מלארגן

אנחנו מארגנים ואז הם מתחלים עם הפוזות שלהם של "מי יבוא לזה" ובלה בלה בלה.. למשל רצינו לעשות חולצה לטיול שנתי חצי מהילדים אמרו "מה אנחנו מפגרים?" נו כמו שאמרתי.. שיכבה של מטומטמים, שכל אחד איכפת לו רק מהתחת של עצמו. אז אנחנו מארגנים רק לחברים שביחד

OhpR

New member
ניסיתי לעשות עוגת גבינה לכבוד שבועות...../images/Emo122.gif

בכל אופן, ניסיתי, זה לא אומר שהצלחתי...
אני תמיד מקלקלת את מה שאני עושה!!! אף פעם לא הצלחתי לאפות משהו מושלם, חייבת לקלקל, הקיצר, אמא שלי ביקשה ממני להכין לה עוגה, (היא יצאה לאנשהוא) ואני- כמובן הייתי חייבת לקלקל, והעוגע יצאה זוועה!!! אמא שלי חוזרת ומגלה את העוגה הקלוקלת, וכמובן מגרשת אותי בצעקות... (אוי, כמה שהיא מזכירה לי לפעמים את גברת וויזלי...) ואנ י במנוסה רצה לחדר עם הסיר של הציפוי שוקולד המומס (אני חולה על שוקולד)... אנשים!!! אני צריכה ניחומים!!!
אבל אתנחם בלראות את הפרצוף של האורחים אחרי שהם טועמים אותה...

PaDF00t

New member
אל תחמירי עם עצמך - אפייה זה קשה

ואומרת את זה, אני, שמתה על בישול, מבלשלת בכ הזדמנות, ויש לה ניסיון. באפייה חשוב מאוד לדייק בעוד באוכל רגליל זה לא כזה קריטי

../images/Emo4.gif

קראתי את ההודעה של OhpR ואמרתי או יופי, אני לא היחידה שגרועה בבישול והיחידה שיש לה צו הרחקה מהמטבח! אבל עכשיו את אומרת לה שאוכל רגיל זה לא קשה.. אבל זה כן!
תמיד כשאני *מנסה* להכין חביתה אז כל הסיר נשרף לי! אז אני כן היחידה שגרועה כל כך במטבח

למעלה