חברתי

קצת עצוב לי.

ב"ה שהאנשים שאני באמת רוצה שיראו שאני לא כזאת רצינית , לא רואים את זה. אוי יעקב,עבר הרבה זמן מאז השיחה הארוכה האחרונה שלנו, ואני עדיין זוכרת כמעט את כולה . בפעם הבאה שאתה במסן,תשלח הודעה,הוא נדלק אוטמטי עד שאני שוכחת שהוא קיים. אגב,אתה יודע שעדיין לא ראיתי את הסרט הראשון?

התגעגתי מתוקה.

יש המון מה לספר לך, אני אשתדל לפתוח יותר את המסן. פשוט התחלתי לעבוד, ואני קצת תשוש, אז לא תמיד מספיק לפתוח ת'מסן, ולא תמיד יש כח. אבל בשביל אליזבת אהובתי, אעשה מאמץ. ובקשר לזה שלא ראית את הראשון עדיין, חייבים לעשות משהו בעניין. (לדנוש המתוקה שבוודאי תקרא ותתחיל לקנאות ולהגיד לי שהיא לא אוהבת אותי יותר - אני אוהב גם אותך, וגם למענך אני אשתדל להתחבר למסן, רק שעם ספיר לא דיברתי הרבה יותר זמן ממך, אז נא לאתחשב. כי דנוש יש רק אחת וספירוש יש רק אחת, ויעקובי יש... די הרבה בעצם
)

די עצוב לא?

ב"ה בסוף החופש הגדול בערך דיברנו בפעם האחרונה לא? [אני מדברת על שיחות רציניות]

זו תסמונת טרום בגרותית. ../images/Emo141.gif

גמאני ככה, אבל זה עובר בשניה שאת יוצאת מחדר הבחינה. ^^

לא נכון!

ב"ה אני יותר קופצנית מהרגיל! אחרי הבגרות בתושב"ע חיבקתי חברה אומללה שבסה"כ נתנה לי טרמפ לשער. אוי הייתי פשוט עם אנדרלין מטורף.

גמני

ברגעי שפל שבהם אני ממש מש עייפה אני מתחילה לנסות נתח כל מיני תאוריות מטומטמות ..... כמו למה המים באמבטיה משימיעים רעש וכמה זמן לוקח לאופניים להתקלקל ........ את לא לבד .....

InBaR 85

New member
../images/Emo171.gif../images/Emo172.gif

אני עדיין בהלם מהטקס שבועות שהיה לי במושב
זה היה הטקס הכי מצחיק שהייתי בו בחיםם
וסוף סוף הציעו לי בייבי סיטר
חג שבועות שמח לכולם
למרות שזה ביום שלישי לא?

Jemma7

New member
אכן ביום שלישי../images/Emo3.gif

וגם אני מחפשת בייביסיטר ולא מוצאת

Dana Argamen

New member
אני עושה בייביסיטר קבוע ../images/Emo13.gif

בהתחלה היה לי ממש קשה למצוא :/ אבל עכשיו אני וחברה שלי מטפלות בשני אחים תאומים (בני 6) ואחות קטנה (בת 4) של ידיד שלי :] זה ממש כיף
וגם, מקבלים על זה הרבה כסף ;] בהצלחה במציאת לקוחות

Jemma7

New member
תודה../images/Emo13.gif

ועם חברה? מגניב, ככה גם הרבה יותר קל להשתלט

למעלה