חברתי

אצלי פשוט

אחותי הקטנה בגן אז לאמא שלי יש הרבה חברות שהן אימהות אז מתקשרים עלי בשביל בייביסיטר ...... טוב נו עסיתי בייביסיטר כולה פעמיים.......ובפעם הראשונה הילדה הייתה חולה והיא הקיאה שנייה אחרי שההורים יצאו וכבר חשבתי ...נו טוב אין לי בייביסיטר ,הפסדתי את יום הזכרון , ועכשיו בטח לא ייקחו אותי יותר ..... אבל הילדה התגברה וכן נשארתי ..... ואז גם קיבלתי טיפ .... מסכנה: בייביסיטר זה טוב רק עם מקבלים טיפ .....וגם עם הילדים חמודים ולא קרציות .....

The T Shirt

New member
חג שבועות ביום רביעי

ערב החג הוא ביום שלישי. שבועות החג הכי טעים שיש! ואמממ.. מזל"ט? (על הבייביסיטר)

Lord VoIdemort

New member
==כרטיסים אחרונים להופעה של נמרוד הראל==

היום ברבע לשמונה באולפני מימד בהרצליה- הופעה של נמרוד הראל (צילומים לעונה הבאה של בלתי נתפס). נשארו כרטיסים אחרונים- טלפון להזמנות- 0522450458

בהצלחה לניגשים היום לבגרות באנגלית!!!!!!1../images/Emo23.gif

אתמול החלטתי לגשת ל-2 שאלונים. פתאום. לפתע. היה בא לי. נראה כמה מגן אקבל ביום אחד. ^^ [אבל מן הסתם גבוה, כי זה שאלון בולשיט. איןלימושג אפילו למה אני עושה אותו!
] בהצלחה!##$

רונילי92

New member
היתי חייבת להוסיף הודעה..../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif

לא הייתי פה מלאנתה זמן
איך היה ..??

DearPrudence

New member
בהצלחה לכולם../images/Emo41.gif

עם הבגרויות וכל זה. בעע למי יש כוח ללמוד במזג האויר המעצבן הזה??? ואני מצוננת בצורה נוראיתתת
.

תודה!! הלך כ"כ טוב בE. ^^

חה! ועקצנו את משרד החינוך, קיבלנו 3 פעמים השמעה של הליסנינג!!!!
כי היה רעש סטטי ברדיו באותו הזמן של ההשמעה הראשונה. ^^

Gummy Bears

New member
שבועות שמח, אנשים טובים!D:

תאכלו הרבה, אה, פירות, ותסחבו טנא להנאתכם, או מה שלא עושים בשבועות.
("מתי את מתכוונת להגיש את העבודה בהיסטורי?" "יום רביעי, אני חושבת". "יום רביעי שבועות!" "מה שבועות?
" "שבועות, שבועות, החג הלבן הזה, עם הגבינות והטנא..." "אני יודעת מה זה - אבל זה - רביעי - רביעי הזה - מה - אבלאבל - !" "נאמא, פוקוס: שלישי ערב חג, רביעי חג, חמישי אסרו חג, אוקיי? בכולם יש חופש". "חג, ערב, אסרו, חופש, טנא, כן, אוקיי".
וכך גיליתי רק היום שיש שבועות השבוע. כמה נחמד להיות מעופף).

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!

איך אפשר לשכוח דברים כאלה?

The T Shirt

New member
סיימתי בגרות באנגלית

מאחד עד שש (טוב, סיימתי לפני, אבל לא נורא) ישבתי על 3 מבחנים באנגלית, כך שאני די מותש (ויש לי עוד שתי מסיבות יומולדת ליהיות בהן היום, ולשמור על אחיינית שלי קצת) בכל מקרה, הלך מצויין, וזהו - נפטרתי מאנגלית לנצח. יומעולה.

למעלה