חברתי

שומו

New member
26 יום../images/Emo70.gif 26 יום, לעזאזל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אלוהים, אני לא בנוי לזה

Mr Sinister

New member
טוב, אז, המ, ביי.

בעוד מספר שעות[למה לכל הרוחות אני ער עכשיו כשאני אמור לקום עוד שעה?!], אני מתגייס, מה שאומר שלפחות בחודש הקרוב אני לא אהיה בפורום[חוץ מסופי שבוע]. אז להתראות לכם, זה אחלה פורום, אחרת לא הייתי נשאר פה כבר 4 שנים, אל תהרסו אותו בדרך ליציאת השביעי.

../images/Emo24.gif נתגעגע לציניות המעולה!@ ../images/Emo141.gif../images/Emo42.gif

נו, באמת! אני דורש קצת רצינות...

בהצלחה חבר !

קמת שעה לפני בגלל התרגשות כנראה, וגם בגלל ההכנה הטבעית, שבצבא אתה גם כך לא הולך לישון הרבה. (איזה בחור מעודד אני
) התגעגע אליך במיוחד כשאני אכנס לצ'אט מידי פעם. (בחיי אהבתי את הויכוחים שלך ושל סער
) בכל אופן, דרך צלחה !

Guid

New member
מתגייס!

ואני עוד 4 חודש משתחרר ב``ה... טוב, שיהיה בהצלחה! וכדאי לך לישון. הרבה! XD

The T Shirt

New member
גמני תמיד אומר את זה..

אבל לא יפה לזרוע מלח על הפצעים, נכון?

רנו'ששששששש../images/Emo201.gif

מי יצעק עלינו שתאוריית המפץ היא הצודקת? מי יעצבן אותי בצ'טים?? (אה, רגע, הלכתי קצת יותר מדי אחורה.. לימים הטובים שבהם..
עזבו) כל אופן לך לך לבק"ום, ותעלה על מדי א' , חצי דקה היית-היית פה...

*מהנהנת ברשעות*

ב"ה בקיץ שעבר זה היה יותר משעשע, כל פעם שהוא היה נכנס לצא'ט הייתי מסתערת עליו עם ה"רניייי" הזה. עד שהבנתי שעליי לשמור על ראשי. אבל עכשיו הגיע עת הנקמה! מואאהאהה!!

רונילי92

New member
אעהעה../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif

סיימתי מפחן בלשון!!!!!!! (אני מקווה שיהיה טוב
..) ו.. אממ... קיבלתי 100 במבחן בשופטים..!!! אני גאה בי
המורה כזאת מאמייי ואין לי כוח לספר על זה פה.. בל רק שתדעו שהייתם מתים שתהיה לכם מורה כזאת!! קשוחית אבל נשממהה~~! נשאר לי מבחן בביולוגיה.. מבחן במחשבים.. מבחן במתמטיקה.. וארצי בויקרא (תורה)..... ונגמרה תקופת המבחנים ה****** שיהיה לכם יומנעים! מלא זמן לא הייתי פה.. יעלי מזלטוב! (ותראי ת'הודעה שלי בשרשור יומולדת..) יום שבועות אנחנו בבצפ'ר (אעעעעעעעעעעע#%$#%&
!! למה~למה~למה??? רואה אבייי רואה??? זה לא תמיד כ"כ כדאי! טוב אני לא אחפור לכם.. אני רק אגיד שאני מתרחקת מספוילרים ומתאוריות (ואפילו התאפקתי מלפתוח את הספויילר על רא"ב (הוא רשמי?) יומטוב! אוהפפפתתת.!!! (ואני לא אהיה פה כמה ימים טובים אולי...

למעלה