חברתי ../images/Emo28.gif
נפתח בסיפור קצר, עם מוסר השכל. היום הסתובבתי לי במושבתי החביבה, יחד עם חברתי ואביה, במטרה לחזות קצת ביצירות אמנות של תושביה. התמרחנו בקרם שיזוף, הצטיידנו בבקבוק מים ושמנו פעמינו לעבר בתים שונים. היה חם, השמש קפחה ודאגנו להרוות את צמאונינו בכל בית אליו הגענו. ובכל זאת, מכת השמש לא פסחה על ראשי, וכמובן שגם נשרפתי (למרות שאני אף פעם לא נשרפת). ומהו מוסר ההשכל שלנו, חברים? No good deed goes unpunished. כן, גם אם נמרחים, שותים הרבה מים ונמצאים כמה שיותר בצל, וגם אם המטרה נעלה (אמנות היא אכן מטרה נעלה), עדיין נשרפים וחוטפים מכות שמש וכאבי ראש. אכן, סיפור עגום (אבל לא כמו האודישנים של כוכב נולד). אניוואי. מדוע סיפרתי כל זאת כאן? מכיוון שזהו שרשור ה-
של הפורום, בו יש מקום לכל חוויותיכם, סיפוריכם ההזויים יותר או פחות, פרצי התרגשות, עצב, וכל דבר אחר שבא לכם לשתף אותנו בו, אבל הוא לא קשור בעליל לנושא הפורום. אנא, אל תפתחו הודעות חדשות ואל תנצל"שו דיונים קיימים (בפרט לא את
אנשים) בשביל הודעות שכאלה. מקומן כאן, וכאן בלבד. הודעות שלא ישורשרו כראוי, ימחקו או ישורשרו ע"י אחת המנהלות ובהתאם לשיקול דעתה. אם בכל זאת יצא לכם לכתוב כאן משהו שקשור להארי פוטר, זכרו שכל הודעה המכילהספוירל לספר השביעי יש לסמן באייקון
בכותרת, ותאוריות יש לסמן ב-
. גם שרשור זה קופץ, ואנא הקפיצוהו במידת הצורך
. אם הוא כבר לא קופץ, שלחו לאחת מאיתנו מסר על מנת שנפתח אחד חדש. עד כאן, שיהיה לנו שבוע נפלא וללא מכות שמש!
נפתח בסיפור קצר, עם מוסר השכל. היום הסתובבתי לי במושבתי החביבה, יחד עם חברתי ואביה, במטרה לחזות קצת ביצירות אמנות של תושביה. התמרחנו בקרם שיזוף, הצטיידנו בבקבוק מים ושמנו פעמינו לעבר בתים שונים. היה חם, השמש קפחה ודאגנו להרוות את צמאונינו בכל בית אליו הגענו. ובכל זאת, מכת השמש לא פסחה על ראשי, וכמובן שגם נשרפתי (למרות שאני אף פעם לא נשרפת). ומהו מוסר ההשכל שלנו, חברים? No good deed goes unpunished. כן, גם אם נמרחים, שותים הרבה מים ונמצאים כמה שיותר בצל, וגם אם המטרה נעלה (אמנות היא אכן מטרה נעלה), עדיין נשרפים וחוטפים מכות שמש וכאבי ראש. אכן, סיפור עגום (אבל לא כמו האודישנים של כוכב נולד). אניוואי. מדוע סיפרתי כל זאת כאן? מכיוון שזהו שרשור ה-