חברתי

deathly hallows

New member
אני לא הזמנתי עם שליח חתיך :(

מהסיבה הפשוטה שאני סטודנטית ועד ה 30 ביולי אני בתקופת מבחנים אז גם כך לא אוכל לקרוא ביום היציאה. אההההההההה אז כבר עדיף שזה יגיע מאוחר כך לא אתפטה במקום לחרוש למבחנים לקרוא את אחרית הדבר. כי אם זה יגיע גם יום לפני מבחן מה נראה לכם שאבחר????

Fairywitch

New member
גם אני הזמנתי. בערך. ז"א-

נרשמתי למכירה המרוכזת של ה"פ לבוגרים- אז יזמינו בשבילי
ויונתן אמר שאת חמודה

ToryMaster

New member
../images/Emo6.gif

הוא כזה חמוד, לדעתי הוא חושב ככה רק בגלל שאקס שלי חבר טוב שלו, אז נתקע לו בשכל. אני כשלעצמי לא נתתי לו שום סיבה לחבב אותי

ToryMaster

New member
וואי צריך ועוד איך ../images/Emo6.gif

אני חברה טובה של עצמי, אז אני לא אובייקטיבית, אבל אני יודעת להיות קוץ בתחת

ZoHaRoT

New member
מישהו יכול לעשות לי סדר בראש?

אם מזמינים את הגרסא האמריקאית מקבלים את זה בכריכה של הילדים? והבריטית זאת הכריכה שיש בה את הארי וולדמורט?

LiRs Lullaby

New member
הפוך

הגרסה האמריקאית היא זו עם הארי ווולדמורט. בקשר לבריטי - צריך לברר מראש איזה את מעדיפה. הילדים - עם הארי, רון והרמיוני. המבוגרים - עם הקמיע של סליתרין

Guid

New member
יש איזה הבדל

בתוכן של הגרסה למבוגרים? או שרק העטיפה שונה?

LiRs Lullaby

New member
רק העטיפה שונה

אבל בין הבריטית לאמריקאית יש גם הבדלים קטנים בכמה מילים, בפונט, באמריקאי יש גם ציורים לפני כל פרק...

Guid

New member
כן, את זה אני יודע.

יש גם הבדל קטן בניב הבריטי לעומת האמריקאי. תודה על התשובה!!

ZoHaRoT

New member
אה. תודה רבה!

פשוט יש לנו בבית את הספר השישי בגרסא הבריטית והעטיפה אותו דבר כמו בעברית.... אז חשבתי שזה שוב ככה... הספר בעברית יהיה עם הכריכה של הארי ווולדמורט, נכון?

LiRs Lullaby

New member
באמת? ../images/Emo12.gif

את בטוחה שזה בריטי? כי אני הבנתי שהעטיפה האמריקאית היא זו שיוצאת גם בעברית.

ZoHaRoT

New member
אופסי... מסתבר שטעיתי...

בדקתי עכשיו וזה באמת האמריקאית... מסתבר שעד עכשיו חייתי באשליה שזו הגרסא הבריטית... אהבלה שכמותי...

זה החברתי הראשון ש...

א'. כל המנהלות כתבו בו. ב'. כל המנהלות סופסוף משתתפות בדיונים עם אנשים. נדמה היה שהן שם בשביל להיות שוטרות, ולא להשתתף בפורום~
אני מחכה למכירה מוקדמת בחנויות, יש חנות בדיוק ליד הבית שלי. אנ'לא רוצה להזמין באינטרנט, ולהמתין כמה ימין עד שהספר יגיע במשלוח. =\

The T Shirt

New member
../images/Emo45.gif גמני שמתי לב

ועכשיו אפילו אני כתבתי בחברתי... תראה מה גרמת לי לעשות XD

Guid

New member
וואי, אני מה זה מתלבט...

אני ממש רוצה כבר לקרוא את הספר השביעי אבל אני יודע שאם אני אקרא אותו באנגלית אז אני לא אבין ממש הכל וזה יהרוס לי קטעים קטנים ויפים שיהיו שם. מצד שני אם אני אחכה עד שהוא יצא בעברית אז אני בטוח אשמע איזה ספויילר... אוווווףףףף!!!! *בוכה בהיסטריה* סורי, הייתי חייב לפרוק את זה איכשהו... *מנגב את הדמעות*

Gummy Bears

New member
welcome to the club.../images/Emo24.gif

אני קוראת עכשיו את החמישי באנגלית, אבל זו לא חוכמה (כי אני יודעת את כל הספר בע"פ, אז מה שלא ברור לי כ"כ אני משלימה מהזכרון). בקיצור, לי אין התלבטות של ממש, ברור לי שאני אחכה לעברית.

למעלה