חברתי

ToryMaster

New member
חברתי ../images/Emo28.gif

בדואר שליחים, אתם מבינים מה אני אומרת לכם?! |מוכנה ומזומנה למתקפת הספוילרים העתידה לבוא| דואר שליחים! לפיכך, היום אני סופרמן, מלכת העולם, ובאופן כללי ויקי, ועדיין מותר לי להעתיק את ההודעות של נוש
זה המקום לכל הקיטורים על המצות (כי לא, זה לא באמת טעים), על השעמום, על מפגשי פורומים שונים ומשונים, חוויות מהחופש, מהחג ומהסדר (אם נזכרתם מאוחר), וכל דבר אחר שעולה על רוחכם ולא קשור לנושא הפורום, אבל ממש חשוב לכם להגיד אותו. שרשור זה נועד על מנת שלא תפתחו הודעות חדשות ולא תנצל"שו הודעות קיימות, במיוחד לא את אלה של אנשים. כל הודעה שלא תשורשר כראוי, תשורשר או תמחק ע"י אחת המנהלות, ובהתאם לשיקול דעתה. קצת חוקים: כל הודעה המכילה ספוילר לספר השביעי, יש לסמן בכותרת באייקון . כל הודעה המכילה תאוריה הקשורה לספר השביעי, יש לסמן בכותרת באייקון . הודעות שלא יסומנו - יימחקו. אתם מוזמנים לעיין בתקנון, למידע נוסף

ToryMaster

New member
מישהו עדיין לא הבין?

להלהלהלה! הזמנתי! האהא! in your face לכל הספיילרנים והמלשינים הקטנים והמושתנים

sprqy

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo72.gif

כמה שאלות: בריטי או אמריקאי? החיוב של כרטיס האשראי מיידי או בזמן שיוצא הספר? ה20 ש"ח משלוח כלולים בקנייה או שנוספים אחר כך איכשהו?

ToryMaster

New member
אשתדל

לדעתי זה האמריקאי, לא טרחתי לבדוק לעומק, אני אוהבת את הבריטית, אבל התוכן הוא מה שחשוב לי. בנוגע לחיוב, אין לי מושג, לא בדקתי, לדעתי יותר הגיוני שהחיוב מתבצע כשהספר ממש יוצא, בכל מקרה מתקשרים אלייך בשביל לעשות אישור הזמנה ואז אפשר לברר. ה20 ש"ח לא כלולים במחיר של הספר עצמו, בהזמנה את מסמנת את סוג המשלוח שאת רוצה, וזה מוסיף את זה לחשבון.

sprqy

New member
אני בן!!!!!!!../images/Emo46.gif

תודה על הפרטים. אני מייד גם עושה הזמנה לאמריקאית ורק בגלל שמספר העמודים גדול יותר מהגרסה הבריטית (784 מול 608 !!) לא שיש שינוי בתוכן, רק בפונט ובתמונות...

ToryMaster

New member
אני יודעת שאתה בן

אבל אני בת, אז כתבתי את זה בלשון נקבה

sprqy

New member
אה אוקיי נרגעתי

ה"מתקשרים אלייך" עורר בי חששות...

ToryMaster

New member
ושוב

אני יודעת שאתה בןו ToryMaster ו 11:36 | 11/04/07 אבל אני בת, אז כתבתי את זה בלשון נקבה

ToryMaster

New member
זו צורת דיבור

אבל אם את מתעקשת
אני יודעת שאתה בןו ToryMaster ו 11:36 | 11/04/07 אבל אני בת, אז כתבתי את זה בלשון נקבה

אני בהחלט עומדת לעשות זאת~!../images/Emo60.gif

חלמתי בלילה שהוא יוצא ~עכשיו~ ושאני הראשונה שמקבלת אותו והוא מממממממממממממש ארוך, משהו כמו אהה 3000 עמודים בכתב פיצפון, וחחהחה, עכשיו אני אזמין:p

Deep Blue Sky

New member
אני לא מזמינה

כי זה בטוח יגיע מאוחר יותר... אני אשלח מישהו לחנות לקנות את זה או משהו כזה... אבל, תגידו, איך אפשר לקרוא איזה 1000 עמודים וליהישאר במתח? איך??..

deathly hallows

New member
את מודעת לעובדה ש...

אם את קונה בחנות ולא מזמינה מראש זה יעלה לך 198 שקלים במקום 124?

gdisrael

New member
ככל הידוע לי זה,

זה לא אמור להגיע "עד 14 ימי עבודה", עד כמה זה מנחם ?

noosh

New member
הממ, היא הזמינה עם שליח

זה יגיע באותו היום שזה ייצא.

Regulus Black

New member
בסטימצקי אמרו לי

שהשליח יביא את זה רק אחרי 5 ימי עבודה
איפה הזמנתן?

למעלה