חברתי

• פותח הנושא noosh
  • פורסם בתאריך

ToryMaster

New member
נונסטופ זה כן עשרים וארבע שעות

בלי - הפסקה. בוא נהיה כנים, יש מעט מאוד מנהלים בפרדס כיום, שיש להם יותר זמן פנוי לפורום שהם מנהלים מאשר לי, ואפילו אני צריכה לישון מדי פעם.

gdisrael

New member
חמודה, נון-סטופ זה ביטוי,

לפי טענתכם, לעולם לא ניתן להשתמש במילה נון-סטופ (כי הרי, אנשים ישנם, אוכלים) ועובדה שזה ביטוי שגור. נון-סטופ זה להיות פה הרבה, נגיד, 10 שעות, אולי 8, אבל לא 24 שעות, אל תסחפו. בכל מקרה, מה הבעיה עם הפעילות של הפורום, תהיה צולעת למשך מספר שבועות ? מה את תעשי בכל אופן, בימים הראשונים, שאת תקראי את הארי פוטר ?

gdisrael

New member
וואלה ?

לא קצת מעצבן לדעת מי מת\חי\שרד\ניצח ? איך באמת הלך לך בספר השישי ? ואגב, למה שלא תסתגרי יומיים-שלוש בחדר, תסיימי את השביעי, ואז תבואי להמשיך לנהל את הפורום - זה לא יקל עלייך מעט ? כל זאת בהנחה שבאמת ספוילרים מפריעים לך, אפילו במצקת, אם בכלל לא (או שאפילו את אוהבת אותם) אז בכלל אין בעיה
פשוט דאגתי לך
חחחח

ToryMaster

New member
יש דברים יותר חשובים ../images/Emo13.gif

התחייבתי לנהל את הפורום הזה, וכשעשיתי את זה, קיבלתי על עצמי מראש את ההבנה שטובתו היא מעל לכל, זה הקו שהנחה אותי בכל השנים שניהלתי פה, וזה מה שימשיך להנחות אותי בניהול פה עד ליום שאעזוב.

gdisrael

New member
ישכוייח ! אני לא הייתי עומד בזה,

בכל אופן. בכל זאת, הארי פוטר
ואם את מנהל את הפורום, כנראה שזה לא עוד עניין של מה בכך בשבילך, ועוד הספר האחרון. חבל
אני אנסה לחשוב על פתרון, למרות שאני מניח שאת זה כבר ניסית. מה באמת עם רשימה סגורה של אנשים, למה את נגד ?

ToryMaster

New member
רשימה סגורה?

הפורום הזה ציבורי ופתוח לכולם, אלא אם מישהו מקלל, פוגע או מעליב - הוא רצוי כאן. שום "פיתרון" שיסתור את זה, לא מקובל עלינו. תודה על הנסיון, בכל מקרה, אבל אמרתי את זה כבר כשHBP יצא, יותר חשובה לי הדרך שבה הדברים כתובים, מאשר מה בעצם קורה, זה באמת לא עניין גדול.

gdisrael

New member
ואגב,

ראיתי שהפלצו פה בגלל המילה "חמודה". אז און דה רקורד, כשאני משתמש במילה "חמודה", אני לא משתמש זאת בתור כינוי גנאי או זלזול, אבל אני מבין שכך חלק מהאנשים מבינים זאת. אם כן, קבלי את סליחתי, ממש לא ניסתי לזלזל. פשוט זה התאים לטון שאיתו חשבתי את מה שאמרתי
אני אדע לרסן את עצמי להבא, בתקווה.

../images/Emo45.gif../images/Emo60.gif

יהיו כאן הרבה טרולים, שלא תחשבו שלא. לצערי הרב, יש מספיק אנשים ברשת שנהנים להרוס לאחרים. אבל כמו שהיה כשהספר השישי יצא (ובייחוד בשבועות הראשונים) - כל אחת מאיתנו תעשה ככל יכולתה כדי למחוק/לחסום לפי חוקי הפורום בשביל לא לקלקל לגולשים. לרוב כמעט ולא מצליחים להישאר ספויילרים לא מסומנים בסופו של דבר, אבל עדיין - כמו שויקי אמרה - אי אפשר להיות נונסטופ על הפורום, זה בלתי אפשרי. לכן עדיף למי שקורא באנגלית לקרוא את הספר ורק אחר כך להיכנס לפורום, ומי שממתין לתירגום צריך לדעת שלמרות הפיקוח על הפורום, קיים סיכוי להיחשף לספויילרים, ולכן כדאי להיזהר ואף לשקול להמעיט את הכניסה לפורום בימים הראשונים, שידועים בתור.. ה.. ובכן, "מסוכנים"
ביותר.

ואגב פיספתן את סער אתמול בצ'אט.

הדובון הזה לא מספיק ששומעים ממנו פעם בחצי שנה, גם בורח באמצע לאכול ולא חוזר.

*שומעת*

אח שלי הלך לצבא אז אני אהיה מחוברת כל היום. למעשה אני מחוברת ברגע זה ממש. סופכלסוף סער חזר למסן...

למעלה