אבל כבר לא משנה.. את נכנסת לעולם שלך ולמעלה בצד שמאל כתוב "עדכון העולם שלי" ואז את כותב את הסיסמא שלך ואז בצד ימין כתוב לך "עוד על עצמי", תלחצי על זה ויהיה שם מקום לכתוב חתימה. מקווה שהסברתי טוב...
רולינג! אני לא יודעת אם עוד גילו את זה אבל זה עוד פרס:] אוקיי נכון יש את החדר שפיבס מכבה את הנר?! אז בלי כוונה באמת נישארתי באותו עמוד והוא כיבה את הנר. אבל הוא עשה עוד משהו הוא שבר תמונה שחשפה ציור של הצלקת של הארי! אחרי זה בעמוד של המסרק אם אני לא טועה, היה את אותו סוג דף שהייתה מצוירת עליו הצלקת. אז ניסיתי לצייר על הדף את הצלקת כמה פעמים, ובסוף קיבלתי פרס! אני מקווה שחידשתי לכם...
אני מקווה שלא שמו לב לזה מקודם... הפתק של הסטריט קארס, שנימצא בעמוד של המסרק, נימצא גם בעמוד של הפח! זה אותו הפתק! והמספרים שמחוקים בפתק של העמוד של המסרק, מופיעים בפתק שבעמוד של הפח וההפך! עכשיו מנסה לגלות את המספר ולנסות לחייג אותו בפלאפון...
לפני 4, 5 שנים, היה באתר ערוץ הילדים חדר צ'אט "הארי פוטר". ובליתי שם חלק חולני ביותר מילדותי המהממת. רציתי לשאול אם יש כאן מישהו שנכח בחדר הזה באופן קבוע אי פעם, בתקופה ההיא?