חברתי

• פותח הנושא noosh
  • פורסם בתאריך

lorda

New member
OO../images/Emo99.gif

כוסיט. OO ברצינות OO הומ. אם לא הייתה לי חברה עוד הייתי מתחילה איתך P: חחחח =] OO"

ToryMaster

New member
../images/Emo6.gif

יכול להיות שהגוף שלי נורא מזעזע, מה כוסיט
. אני מניחה שזו דרכך האפלה להחמיא לי?

lorda

New member
מה מזעזע פה? OO

הומ. אז את עיוורת! חוחו את באמת כוסיט ^^ מהשוות P: רציני.

the ror

New member
היי,אם היא זקנה בעיניך אז מה זה

אומר עלי? אני לא זקן!!!

האהא, התחפשנו, אני וחברותי

הפוטריסטיות משכבר הימים, אני לבלטריקס והן לנרקיסה ולוציוס. היה שווה, והיו גם תמונות, עד שאיזו פרחה בלתי קרויה נטלה לידיה את המצלמה היקרה שלי ואיכשהו הגיעה לאפשרות הerase all. אז עכשיו, ובכן, אין תמונות. ואם השרביט שלי היה קצת יותר אמיתי, כל כך הייתי משלחת את הקללה ההורגת במוגלגית המטונפת הזו, לכל הרוחות. אולי, בעזרת מרלין, עוד נשחזר. בינתיים, רק תהיו מודעים לכך שהיינו מוצלחות למדי.

ס א י

New member
../images/Emo115.gif$%#$&^*)^_()_()*#$&%#^*)

משכבר הימים, עאלק. משעשע. ושכה יהיה לי טוב, בשם מרלין, זה נוראי! אני רוצה תמונות. ממש. ;[ ארררררר.

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifבאמת נשמע טוב ../images/Emo9.gif

ואני שואלת, איך (ולמה? ;;) המצלמה הגיעה לפרחה חסרת שכל? שמקרים כאלה לא יחזרו על עצמם, לטובת האנושות כולה..X:

ס א י

New member
../images/Emo115.gifכי יש לנו יותר מדי פרחות

בביספר. תאמיני לי, אני הייתי לוציוס ולא רק שחצי מהילדים בכלל לא ידעו מי אני, שזו כבר בושה בפני עצמה, הם גם לא מתו כשרדפנו אחריהם וצרחנו 'אבדה קדברה' בקולי קולות. והמצלמה הייתה אצל קיסי וכנראה שמה שקרה זה שאחת הילדות לא אהבה תמונה אחת שלה שהייתה במצלמה וביקשה למחוק אותה רק שבמקום למחוק רק את התמונה שלה היא מחקה את כל התמונות. הידד, הטמטום!

ס א י

New member
../images/Emo115.gifאאאאא, כשכתבתי 'מי אני'

התכוונתי שהם לא זיהו שזה לוציוס [אפילו שזה היה יחסית ממש דומה] וגם שכשאמרתי שאני לוציוס הם עשו מבט של 'WTFFF?'.

אני

התחפשתי לאופנת רחוב יפנית... אני יודעת שכמעט אף אחד לא יודע מה זה אבל זה היה באמת מגניב.....תבדקו בגוגל מה זה....=) בגלל שאף אחד לא מכיר את התחפושת ולבשתי חצאית סקוטית קצרה וגרביוני רשת וחותלות וגופיית סבא לבנה ושרביט וכתר (ממש יפה) כולם חשבו שהתחפשתי ל****.... חרא פורים מקווה שלכם היה יותר טוב

ToryMaster

New member
יש לך תמונה?

כי מהתיאור זה באמת לא כל כך נשמע אופנת רחוב.

ס א י

New member
../images/Emo115.gifהיא יודעת, פשוט שזה באמת לא

נשמע כמו אופנת רחוב יפנית.

גם חברה שלי

התחפשה לזה אבל היא קראה לזה יפנית פריקית, ואז אמרנו לה שהיא נראת יותר: SCHOOL GIRL (מהאנימות אם אתם יודעים למה אני מתכוונת)

למעלה