הוא בדיוק כמו הכלב שלי!!!!! תמונות:
L Lord VoIdemort New member 1/3/07 #70 ../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif =[ אני בן, למה כולם חושבים שאני בת ): והמ, אני מיבנה אבל הוא מתל אביב.
../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif =[ אני בן, למה כולם חושבים שאני בת ): והמ, אני מיבנה אבל הוא מתל אביב.
ח חרבביש New member 28/2/07 #33 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifתחפושת! דחוף!! רעיונות! מהרמהר רעיונות לתחפושת :'( אני תקוע בלי שום רעיון!
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifתחפושת! דחוף!! רעיונות! מהרמהר רעיונות לתחפושת :'( אני תקוע בלי שום רעיון!
H half blood Yemenite New member 28/2/07 #51 ../images/Emo6.gif זה טוב בשנה שעברה היה כאן רעיון להתחפש למוגל- לשים כל מיני בגדים לא קשורים. (נגיד חולצה צבאית עם פיג'מה, חצאית סקוטית וכאלה)
../images/Emo6.gif זה טוב בשנה שעברה היה כאן רעיון להתחפש למוגל- לשים כל מיני בגדים לא קשורים. (נגיד חולצה צבאית עם פיג'מה, חצאית סקוטית וכאלה)
ה הורקרוקשנס New member 2/3/07 #78 יו. חברה שלי התחפשה לזה,אבל הוא יצא קוקסינל כי הכריחו אותנו ללבוש חצאית|: דודו ביזאר! D:
ד דנונה לייט New member 28/2/07 #53 פורום.../images/Emo126.gif מדפיסים ת'תקנון של הפורום הזה למשל, כל מיני דפי פורום, אממ, תמצא כבר רעיונות, ומתחפשים לפורום! אפשר גם למישהו שהתחשמל, כומר-פריק (אני מתחפשת לנזירה-פריק) ועוד
פורום.../images/Emo126.gif מדפיסים ת'תקנון של הפורום הזה למשל, כל מיני דפי פורום, אממ, תמצא כבר רעיונות, ומתחפשים לפורום! אפשר גם למישהו שהתחשמל, כומר-פריק (אני מתחפשת לנזירה-פריק) ועוד
י ילדה ממוחזרת New member 28/2/07 #66 אזירפאל. לובשים מעיל עם שיער גמלים, כנפיים של מלאך, הילה וחולצה שכתוב עליה "המתרומם הדרומי"
G GEORGE וויזלי New member 28/2/07 #41 כאן פרד וויזלי המקורי באופן זמני בלבד אני בניק הזה. (אל תשאלו ולא אצטרך לשקר )