חברתי

ToryMaster

New member
חברתי ../images/Emo28.gif

בשרשור זה, יש מקום לכל הודעות ה-
שלכם, בכל נושא שתרצו, כל עוד הוא לא פלילי. זו ההזדמנות שלכם להזכר באירועי העבר, להמליץ אחד לשני על ספרים, סרטים ומוזיקה, לחלוק חוויות מימי בית הספר או הצבא, להתלונן, להוציא קיטור או בקיצור - כל דבר שלא קשור לנושא הפורום, שייך לכאן. אנו מבקשות לא לפתוח הודעה חדשה, ולא לנצל"ש הודעות קיימות, בתפרט את הודעות אנשים. כל הודעה שלא תשורשר כראוי, תשורשר או תמחר ע"י אחת המנהלות, ובהתאם לשיקול דעתה. אנא, במידה וההודעה שלכם כוללת ספוילר לספר השביעי, סמנו אותה בכותרת באייקון . הודעות שלא יסומנו - יימחקו. שיהיה לכולנו סופשבוע רגוע ושבוע חדש ושקט. |מעתיקנית|

the ror

New member
מצטרף להכחשה...אנחנו משועממים?

איך הגעת למסקנה ההזויה הזו??

דרור יקירי, ../images/Emo204.gif

כשמתחננים שאחרוש לכם על חבר שלי, זה נקרא להיות משועממים

the ror

New member
חח, התחננו...אפשר לחשוב שיכולנו

להפסיק אותך מלחרוש עליו... את התחלת ללספר עליו...ולא בידיוק הפסקת...

the ror

New member
../images/Emo2.gif...אני שאלתי עם שמות בכללי והתחל

והתחלת לנתח את השם של חבר שלך..ולכתוב את 1001 תיאורים על החבר שלך... אבל שיהיה, אם אני אמרתי משהו וזה מה שהבנת...
ועל מה את מדברת?אני עזבתי את הצאט עוד כשדיברת עליו...ואת אמרת לי "די"???

the ror

New member
שאלה לא קשורה להארי פוטר...

אם אני מעוניין לקבל מסרים כשמגיבים לי להודעות שכתבתי אבל משתמש ב"הודעה מהירה" כדי לשלוח הודעות...יש אופציה שגם להודעות שאני שולח כ"הודעה מהירה" אני אקבל מסר כשמגיבים לי?

the ror

New member
אבל אפשר לסמן רק בחלון של "הוספת

תגובה"...בחלון של התגובה המהירה הוא לא מביא את האופציה של לסמן את זה...את מתכוונת שצריך בפעם הראשונה לסמן את זה ומאז זה כבר ישאר מסומן גם ב"תגובה מהירה"?

noosh

New member
כן, לפעמים זה לא כזה עמיד

אם מחליפים יוזרים וכאלה, או במחשבים שונים.. יש עם זה קצת בעיות לפעמים, אבל בעקרון זה אמור להשאר שם.

the ror

New member
כן, הגיוני, לאחרונה אני נכנס ליוזר

ממחשבים שונים...

למעלה