חברתי

• פותח הנושא noosh
  • פורסם בתאריך
שעשועון הציטוטים הגדול

חוזר ובגדול, בקומנת, "הוקס מוקוס של האחים וויזלי, לינק בחתימה, בואו בהמונכם. עוד פנינת חוכמה קטנה נוספה, ולמי שעדיין לא הציץ, מוזמן לעשות כן. חדשים וישנים כולם מוזמנים. אגב, אני גם ממליץ בחום על הקומונה של רובין, הנביא היומי, ממולץ ביותר, כנסו ללינק הבא ותהנו. http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=21985 זאת דרך מצויינת לצאת קצת מחיי השיגרה, ומהדברים הרציניים ומעט להשתעשע. הפורום הוא עשר, ובחיים לא נחליף אותו, אך גם קצת שעשועים מהצד, זה לא רע בכלל. אז כנסו לשני הקומונות שהזכרתי, ותהנו לכם, יום טוב ! וסוף שבוע נעים !

אףפעם

New member
הוא טעים?

מה אמא רוצה להכין אותו... ואם כן איזה יותר טעים ה*כאן* או ה*פה*...

Maurey

New member
../images/Emo163.gif חחח אין לי מושג,

שני המתכונים נראים לי מסובכים מדי...

Guid

New member
תגידו...

יצא לכם לקרוא ספר וכשסיימתם אותו אמרתם: `ספר יפה, אבל זה לא כמו הארי פוטר`? כי בזמן האחרון זה קורה לי המון, עם `המשחק של אנדר`, `וורקראפט` ו`אראגון`. אני ממש מרגיש שאני לעולם לא אהנה מספר שהוא לא הארי פוטר... לעוד מישהו זה קרה? שאני אדע שאני לא לבד... ‎:`(‎

ToryMaster

New member
לא.

אולי כי קראתי כל כך הרבה ספרים לפני הארי פוטר, שההשוואה שלי, אם קיימת, היא לספרים אחרים.

Guid

New member
יש מצב...

אני לפני הארי פוטר קראתי רק ספרי ילדים מפגרים... את המשיכה לספרי פנטזיה הרגשתי רק אחרי שחשפתי את עצמי להארי פוטר, שמוגדר כספר פנזיה, אז כל פעם שאני מסיים ספר כזה אני עושה השוואות...

לפעמים אבל...

כבר לא, בהתחלה כך נהגתי, אבל עכשיו, זה סתם מיותר בעייני, כי כל ספר זה עולם אחר וחויה אחרת. לדוגמה אני לא יכול להשוות את ספרי ה"פ לספרי ג'ון גרישם למשל. כי זה סיגנון אחר, ועולם אחר. גם בין ספרי הפנטזיה, לכל ספר יש את היחודיות שלו. אבל מרגיז אותי קצת, שנכנסים לכאן לפעמים אנשים ומנסים להשוות בין ספרי הארי פוטר, לבין הספר שהם מעדיפים, וטוענים ששלהם יותר טוב. אז אני כמובן, טוען שה"פ מכניס את הספר שלהם לכיס הקטן, למרות שבאמת אני לא חושב כך, כי באמת אני מחפש לא לעשות השואות.

noosh

New member
האאא, אבל Ender's Game!!!

הוא כ"כ מעולה!!! ולא, דווקא לא יוצא לי להשוות לה"פ. אולי כי אינ קוראת ספרים בסגנונות שונים בד"כ, לא ממש פנטזיה או מד"ב (המשחק של אנדר יוצא מן הכלל, גם שרה"ט). האמת שלרוב פשוט לא יוצא לי להשוות ספרים אחד לשני... אלא אם הם של אותו סופר או משהו כזה.

Gummy Bears

New member
האמת שאני לא קוראת יותר מדי פנטזיה

או מד"ב, ככה שאי אפשר לעשות הרבה השוואה (כמו שאין מה להשוות בין "מישהו לרוץ איתו" לבין ה"פ). כשאני בכל זאת קוראת מד"ב/פנטזיה/הגדרה כלשהי, מה שלא יוצא הרבה, אני לא משווה בגלל שלג'קר יש סגנון כתיבה משלה ולסופרים אחרים יש סגנון אחר לגמרי ש*אני הולכת להשמע פלצנית להפליא*מכניס אותך בצורה אחרת לספר ולעלילה.

מה יא

New member
אממ פעם הרגשתי ככה../images/Emo96.gif

הרגשתי ככה בהתחלה בגלל שזה ספר משמעותי בשבילי, די בזכות הארי פוטר התחלתי לקרוא... או אולי זה מה שהכניס אותי חזק לקטע, לא יודעת
אבל היום, אחרי שכבר קראתי די הרבה ספרים (חלקם טובים וחלקם פחות טובים מהארי פוטר), אני כבר לא משווה (איזה משפט יצא לי ><). לכל ספר יש את הסגנון שלו ואת מה שאני אוהבת בו ואם מתחילים עם השוואות זה לא נגמר. מצד שני, אם תשאלו אותי איזה ספר אני הכי אוהבת הארי פוטר יהיה אחד מהם (אני אף פעם לא מצליחה למצוא אחד), אבל אם תשאלו מה הספר הכי טוב שקראתי אני לא אדע לענות. כי אהבה לספר זה לא נמדדת לפי כמה הוא טוב דווקא, יש גם כל מיני קטעים של מי הביא לי אותו, באיזה תקופה בחיים קראתי אותו, התחברות לדמויות וכו'. סתם חפרתי, אין לי כוח לנסח את זה ככה שתבינו את הקשר. היה קשר, במוח שלי
המשחק של אנדר נוראי! (אבל במובן הטוב של המילה
).

juds1

New member
כנסו...

תגידו, מישו מכם ראה את הסדרה "שאלתיאל קוואק" שהוא היה קטן וזוכר איך קוראים לחתול עם כדור הברזל על הרגל? פשוט אני וחברות שלי התווכחנו על משו ושכחנו איך קוראים לו......

למעלה