חברתי

אני גאה בעצמי!

ב"ה כתבתי מערכון לבני עקיבא! <לא לסניף שלי כמובן ,היו מתים> זה סתם קטע מעבר כזה אבל תסמכו עליי שהיה פאנץ' ליין משעשע במיוחד.

פירסום מחדש !

אין מצב שאתם מתכחשים לסרט, זה המציאות.. אפילו אם אתם כמו אותם מעריצים הפאנאטים של שר הטבעות שהצהירו בזמנו שלא יראו את הסרטים לעולם, כי זה יהרוס להם את כל העולם שהם בנו לעצמם בדימיון, ואחרי שבועיים ראו את הסרט . אז שיהיה ... פירסמתי מחדש את הרשומה של "הארי פוטר ומסדר עוף החול - הסרט" עם מלא שדרוגים ועדכונים. ואתם מוזמנים לבקר ! http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=826464

n u k e y

New member
../images/Emo118.gifכן, אבל הסרטים של שר הטבעות

היו טובים. הסרטים של ה"פ- לא.
אבל ח"ח על ההשקעה

תשמע, זה לא עניין של אוהבים או לא,

לסרט יש פורום משלו, ולספר יש פורום משלו, וכאן זה פורום הספר. ובין עם אנו אוהבים את הסרטים ובין עם לא, כאן זה לא המקום לדבר על הסרטים. אבל.... מכיוון שהעלת את זה כאן בחברתי, שזה שיחות שאין להם קשר להארי פוטר, אז זה בסדר גמור, כי לדעתי האישית גם לסרטים אין קשר להארי פוטר, חוץ מהשם כמובן. ( זו רק דעתי כמובן, אז נא לא להעלב )

פרד היקר !

שלום, ברצוני להראות לך את העניין כפי שהוא באמת, ולא כפי שאתה רואה אותו. והכל נאמר בטון נורא חביב, פשוט שתבין את התנהלות הדברים - כי מקריאת הדברים שלך אני מבין שיש לך הסתייגויות מהסרטים. הסרטים נעשים ברוח הספר, זה דבר ראשון. דבר שני - רולינג מאשרת אותם - אתה יודע איזה משקל יש לדבר כזה? אתה יודע כמה רעיונות היא פוסלת רק בגלל שהם לא תואמים לרוח הספר?? יכול היה בקלות להיות שלולא רולינג היית בכלל שונא את הסרטים. והיד הדואגת שלה נותנת לזה טון יותר מוכר . דבר אחר - אתה לא יכול לעשות את ה-כ-ל , אין דבר כזה . כל עיבוד הוא יהיה תוצאה תמציתית של הספר . ראה דוגמת "דגלי אבותינו" של קלינט איסטווד, וראה דוגמת "שר הטבעות". דבר נוסף - אי אפשר לרצות את כולם, שישב לו דיויד ייטס ויגיד - "אך,היי אנשים !! שימו לב , זה משהו שיעקוב פריליך מישראל לא יאהב , שנו הכל , לא איכפת לי מאף אחד. רק הוא , האדם המיוחד הזה חשוב לי והדעה שלו קובעת !!" דע , שהרבה יותר מ3/4 הצופים הבוגרים של הארי פוטר (מעל גיל 18) חושבים שהוא מעולה . וזה נכון לארצות הברית ולבריטניה. ראה את ההכנסות שמעידות את זה (אחרי הכל - אנשים הולכים לראות את זה פעמיים). ואם הרוב מרוצה - אז צריך להקריב משהו בדרך, ואותו הקרבה זה קומץ של אנשים בישראל . שאני לא נכלל בו - כי אני מת על הסרטים . אז מקווה שיהיה לך יום טוב .

הבהרת את עצמך יפה מאד.

אז אנה הרשה לי להבהיר את עמדתי: זה שהסרטים הם סיפור הצלחה אני מסכים לחלוטין, אני אפילו נהנה מהסרטים, אבל רק בתור סרטים ולא כסרטים שמבוססים על... הצגת תמונה יפה מאד של כמות גדולה שהולכת לראות את הסרטים, אז הרשה לי קצת לתקן אותך. חלק לא קטן בכלל מאלה שהולכים לראות את הסרטים, בכלל לא קראו את הספר, ורובם דווקא ילדים. עכשיו בעניין רולינג, כן זה נכון שהיא הסכימה אבל תבין דבר אחד, ברגע שהיא חתמה על חוזה שנותן לוורנר ברוס אישור לעשות את הסרטים, אני לא חושב שהיא יכולה לחזור בה מהחלטתה. כי אז היא תסתכן בהפרת חוזה ותביעה משפטית. ( אני אומר זאת מתוך אנחה ולא מידיעה ), וגם, שני הסרטים הראשונים היו פחות או יותר ברוח הספר, אבל בשניים האחרונים הקשר לדעתי היה מזערי ובקושי מורגש. ולידעתך, אתה כבר שאלת כאן בפורום מה דעתנו על הסרטים, וחלק גדול מאד, ענה לך שהם מאד מאוכזבים, וחלקם אמרו שלמרות אכזבתם הם עדיין הולכים לראות את הסרטים, בתקווה שאולי הפעם לא יתאכזבו. ואני מודה שאני בניהם וגם אחייני שגם הוא כאן בפורום. וזה גם מסביר את עניין הצלחת הסרט בקופות, כלומר עניין המאוכזבים שהולכים בכל זאת לראות סרט אחר סרט, עם תקווה למשהו טוב יותר. עכשיו בעניין שאי אפשר להכניס הכל, את זה אני יודע ומבין, לכן לדעתי את הסרט השלישי והרביעי הם היו צריכים לעשות בשני חלקים, ועד כמה שידוע לי, זה גם מה שהם תכננו בהתחלה ולצערי ויתרו על הרעיון וחבל. אבל בכל זאת יכלו להתאמץ קצת יותר מאשר להכניס המון דברים שאין להם קשר לספר, וגם הצורה שבא העבירו את הסיפור היא מזעזעת ואיומה, שמעתי הרבה אנשים שלא קראו את הספר, והלכו לראות את הסרט ולא הבינו דבר מהעלילה. ולסיום אני אוסיף, שלדעתי שר הטבעות דווקא כן הצליח להעביר יפה את העלילה, אני קראתי את שלושת הספרים וראיתי את הסרטים והקשר בניהם לדעתי ברור מאד ואילו בהארי פוטר לא. זה כנראה מסביר למה שר הטבעות הסרט זכה בהמון פרסים, והארי פוטר לפחות לפי מה שידוע לי לא זכה בשום פרס. ( מצטער על המגילה, לילה טוב )

אני כל כך מבואסת!

הבית ספר שלנו בקשר עם בית ספר בלוס אנג'לס, וכל שנה הם באים אלינו ואז אנחנו באים אליהם. לפני שבוע הם היו פה, ואני ואחד מהם הפכנו להיות חברים. עכשיו הם עזבו ואני כל כך מתגעגעת אליו... אני לא בטוחה שאני אצא עם המשלחת לשם כי אין לי ציונים ממש טובים ורק למי שיש ציונים טובים יוצא למשלחת ואני לא אראה אותו עד שהוא יבוא לפה וזה בחופש הגדול!!! זה המון זמן!!!! אנחנו מתכתבים המון באי מייל והוא כל הזמן כותב לי שהוא אוהב אותי ומתגעגע אליי...ואני כל כך עצובה... מצתערת אם שיעממתי אותכם, פשוט הייתי חייבת לפרוק את זה...

InBaR 85

New member
../images/Emo201.gif

אל תדאגי...אולי אם תנסי לשפר את הציונים שלך,יש לך עוד סיכוי

InBaR 85

New member
לאין נעלמה חצי הודעה?../images/Emo12.gif

אז בקיצור,אותי בכלל לא שיעממת

למעלה